Dermatolog u Sarajevu?

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Yohnny Cash

#1 Dermatolog u Sarajevu?

Post by Yohnny Cash »

Volio bih da mi neko od vas preporuci nekog dobrog dermatologa u gradu Sarajevu,jer sam poceo razmisljati o uzimanju nekih sampona i ostalih pizdarija protiv opadanja kose,ali ne bih na svoju ruku-ipak zelim savjet od nekog strucnog ko se u to razumije,ko je po vama najbolji oko kose,tjemena i tih stvari.Ne zelim kad dodjem da mi prepise neku kremu bezveze bez detaljnog pregleda vlasista i utvrdjivanja uzroka opadanja kose,znaci neko strucan.Nije bitno je li privatnik ili nije...

Hvala svima unaprijed! :sax:
Yohnny Cash

#2 Re: Dermatolog u Sarajevu?

Post by Yohnny Cash »

Iko,ista??

Je li bolje da odem do apoteke kod katedrale na pregled vlasista ili kod dermatologa**
gerberica

#3 Re: Dermatolog u Sarajevu?

Post by gerberica »

Yohnny Cash wrote:Iko,ista??

Je li bolje da odem do apoteke kod katedrale na pregled vlasista ili kod dermatologa**
Rekla bih ti da znam,ali nisam imala iskustva s tim.Jedino ti mogu moje kose posuditi ;-)

Ma zezam se,odi u apoteku i oni ce ti reci poslije pregleda vlasista sta i kako dalje.Sretno :thumbup:
Yohnny Cash

#4 Re: Dermatolog u Sarajevu?

Post by Yohnny Cash »

gerberica wrote:
Yohnny Cash wrote:Iko,ista??

Rekla bih ti da znam,ali nisam imala iskustva s tim.Jedino ti mogu moje kose posuditi ;-)

Ma zezam se,odi u apoteku i oni ce ti reci poslije pregleda vlasista sta i kako dalje.Sretno :thumbup:
Ma nisam ja celav nedo bog,nego mi samo kosa opada vise nego sto je to uobicajeno. :-)
gerberica

#5 Re: Dermatolog u Sarajevu?

Post by gerberica »

Poslusaj me.Kupi u apoteci AD kapi,pantenol,tinkturu od koprive,ricinusovo ulje i pomjesaj sa koprivinim samponom (obicnim). Peri kosu sa tim i javi se za mjesec ;-)

Ako ti to ne pomogne idi u apoteku na pregled.
Post Reply