Hvala svima unaprijed!
Dermatolog u Sarajevu?
Moderator: anex
-
Yohnny Cash
#1 Dermatolog u Sarajevu?
Volio bih da mi neko od vas preporuci nekog dobrog dermatologa u gradu Sarajevu,jer sam poceo razmisljati o uzimanju nekih sampona i ostalih pizdarija protiv opadanja kose,ali ne bih na svoju ruku-ipak zelim savjet od nekog strucnog ko se u to razumije,ko je po vama najbolji oko kose,tjemena i tih stvari.Ne zelim kad dodjem da mi prepise neku kremu bezveze bez detaljnog pregleda vlasista i utvrdjivanja uzroka opadanja kose,znaci neko strucan.Nije bitno je li privatnik ili nije...
Hvala svima unaprijed!
Hvala svima unaprijed!
-
Yohnny Cash
#2 Re: Dermatolog u Sarajevu?
Iko,ista??
Je li bolje da odem do apoteke kod katedrale na pregled vlasista ili kod dermatologa**
Je li bolje da odem do apoteke kod katedrale na pregled vlasista ili kod dermatologa**
-
gerberica
#3 Re: Dermatolog u Sarajevu?
Rekla bih ti da znam,ali nisam imala iskustva s tim.Jedino ti mogu moje kose posuditiYohnny Cash wrote:Iko,ista??
Ma zezam se,odi u apoteku i oni ce ti reci poslije pregleda vlasista sta i kako dalje.Sretno
-
Yohnny Cash
#4 Re: Dermatolog u Sarajevu?
Ma nisam ja celav nedo bog,nego mi samo kosa opada vise nego sto je to uobicajeno.gerberica wrote:Rekla bih ti da znam,ali nisam imala iskustva s tim.Jedino ti mogu moje kose posuditiYohnny Cash wrote:Iko,ista??
Je li bolje da odem do apoteke kod katedrale na pregled vlasista ili kod dermatologa**![]()
Ma zezam se,odi u apoteku i oni ce ti reci poslije pregleda vlasista sta i kako dalje.Sretno
-
gerberica
#5 Re: Dermatolog u Sarajevu?
Poslusaj me.Kupi u apoteci AD kapi,pantenol,tinkturu od koprive,ricinusovo ulje i pomjesaj sa koprivinim samponom (obicnim). Peri kosu sa tim i javi se za mjesec
Ako ti to ne pomogne idi u apoteku na pregled.
Ako ti to ne pomogne idi u apoteku na pregled.