dermatolog iskustva?
Moderator: anex
-
soxx
#1 dermatolog iskustva?
e pozz. imam problema sa licem, sve sam pokusavao, kreme, gelovi, prirodni preparati i slicno ali nista, nema efekata.
Vi sto ste isli jer ste imali dobrih rezultata?
Koliko love otprilike uzmu na prvom pregledu il kako vec ide to?
Koliko dugo ste isli dermatologu tj. kad ste zavrsili i nastavili normalan zivot?
Vi sto ste isli jer ste imali dobrih rezultata?
Koliko love otprilike uzmu na prvom pregledu il kako vec ide to?
Koliko dugo ste isli dermatologu tj. kad ste zavrsili i nastavili normalan zivot?
- dakine
#2 Re: dermatolog iskustva?
http://www.clinique.com/cms/product/fra ... pl?slide=1
I ja sam imao dok nisam ovo poceo koristit..znaci, sve i svasta sam kotistio, al evo ovaj set: sapun, tonik i kremu od clinique koristim vec 3 mjeseca i lice mi je odlicno. Imaju 4 tipa, zavisi koliko ti je koza masna, ja kotistim tricu i odgovara mi. Napomena, produkti jesu malo skupi, al djeluju
.
PS. U pocetku ako krenes koristit, lice ce ti se pogorsati al to je valjda jer ovo iscisti sve, ja sam cak bio na granico da odustanem, al evo sah hvala Bogu lice super
sretno 
I ja sam imao dok nisam ovo poceo koristit..znaci, sve i svasta sam kotistio, al evo ovaj set: sapun, tonik i kremu od clinique koristim vec 3 mjeseca i lice mi je odlicno. Imaju 4 tipa, zavisi koliko ti je koza masna, ja kotistim tricu i odgovara mi. Napomena, produkti jesu malo skupi, al djeluju
PS. U pocetku ako krenes koristit, lice ce ti se pogorsati al to je valjda jer ovo iscisti sve, ja sam cak bio na granico da odustanem, al evo sah hvala Bogu lice super
- ProS
#3 Re: dermatolog iskustva?
salju li sa clinique stranice u Bihdakine wrote:http://www.clinique.com/cms/product/fra ... pl?slide=1
I ja sam imao dok nisam ovo poceo koristit..znaci, sve i svasta sam kotistio, al evo ovaj set: sapun, tonik i kremu od clinique koristim vec 3 mjeseca i lice mi je odlicno. Imaju 4 tipa, zavisi koliko ti je koza masna, ja kotistim tricu i odgovara mi. Napomena, produkti jesu malo skupi, al djeluju.
PS. U pocetku ako krenes koristit, lice ce ti se pogorsati al to je valjda jer ovo iscisti sve, ja sam cak bio na granico da odustanem, al evo sah hvala Bogu lice supersretno
- dakine
#4 Re: dermatolog iskustva?
Haha..sta ti je care, bas se clinique po forumima mora reklamirati da bi ga neko kupovao
pa nije to neka žlj marka, kupuju se njihovi proizvodi i bez mene 
- ProS
#5 Re: dermatolog iskustva?
shvatio to kod registracije ccdakine wrote:Haha..sta ti je care, bas se clinique po forumima mora reklamirati da bi ga neko kupovaopa nije to neka žlj marka, kupuju se njihovi proizvodi i bez mene
-
soxx
#6 Re: dermatolog iskustva?
ma joj svima nesto pomaze samo se mora naci.. ja hocu da odem vise doktoru da vidim sta on ima za reci. interesuje me koliko ce mi para uzeti.. da ne odem sa sicom nekom pa sramotit se 
- dakine
#7 Re: dermatolog iskustva?
Sad ne znam kako ce te cijene krecu..pogledaj na internetu dermatoloske salone u sarajevu (predpostavljam da si iz Sa), pa nazovi i pitaj. Evo sta ce ti preporuciti, klindamicin losion, skinoren kremu ili benzaknen 5% gel i neki od sapuna koje reklamiraju za umivanje ujutro i navece 
- otherside
#8 Re: dermatolog iskustva?
min 50, prosjek 80 a nemoj se iznenaditi ni ako se stoja naboba.soxx wrote:ma joj svima nesto pomaze samo se mora naci.. ja hocu da odem vise doktoru da vidim sta on ima za reci. interesuje me koliko ce mi para uzeti.. da ne odem sa sicom nekom pa sramotit se
- R'n'B
#9 Re: dermatolog iskustva?
Dok sam bila mlađa imala sam velike probleme sa aknama. Nema šta nisam koristila i nema od koga nisam slušala raznorazne savjete jer mi je taj problem predstavljao ogroman problem (više psihički nego fizički). Na kraju otišla sam kod dr. Bunar Elme. Kod nje je pravo teško zakazati pregled jer ne živi stalno u Sarajevu. Pregled je bio 50 eura, a nakon toga, za svaki tretman (nekakvom kiselinom, ne znam šta je bilo u pitanju ali ima miris kao uhu ljepilo) isto po 50 eura.... I tako sam isla dvije godine izuzev ljetnih mjeseci. Sami možete izračunati da ta cifra nije mala, a da li mi se lice popravilo.... Za nijansu da, ali ne kako mi je ona obećavala.
Jedino što i dalje koristim, a što mi je ona preporučila je Avenova kozmetika, ona stvarno odgovara mom tipu kože.
Jedino što i dalje koristim, a što mi je ona preporučila je Avenova kozmetika, ona stvarno odgovara mom tipu kože.
-
dana scully
#10 Re: dermatolog iskustva?
Bila sam u ovoj ordinaciji
http://www.dermaestetika.ba/index.php?lang=ba
Doktorica je prijatna osoba i veoma profesionalna.
Ima svu potrebnu dijagnostičku opremu.
Pregled je koštao 50 KM, bio je temeljit, posvetila mi je dovoljno vremena i bila otvorena za sva moja pitanja.
Problem sa kožom mi je riješila i dala preporuke za upotrebu proizvoda koji su se pokazali ispravni i veoma korisni za mene.
Najtoplije preporučujem.
http://www.dermaestetika.ba/index.php?lang=ba
Doktorica je prijatna osoba i veoma profesionalna.
Ima svu potrebnu dijagnostičku opremu.
Pregled je koštao 50 KM, bio je temeljit, posvetila mi je dovoljno vremena i bila otvorena za sva moja pitanja.
Problem sa kožom mi je riješila i dala preporuke za upotrebu proizvoda koji su se pokazali ispravni i veoma korisni za mene.
Najtoplije preporučujem.
-
soxx
#11 Re: dermatolog iskustva?
Nisam iz sarajeva al hajd valjda i ovi ovdje nasi budu dobri..
inace
interesuje me kakvi to pregledi budu? kako izgledaju? Gleda mi mozda lice pod svjetlom il nesto??
benzaknen sam koristio moze ga sebi nabit znate dje ako preporuci
)
inace
interesuje me kakvi to pregledi budu? kako izgledaju? Gleda mi mozda lice pod svjetlom il nesto??
benzaknen sam koristio moze ga sebi nabit znate dje ako preporuci
- dakine
#12 Re: dermatolog iskustva?
Fol kod privatnika ti je da te nagovore da je jedini nacin da krenes na tretmane kod njih u ordinaciji, koji su jako skupi i dugo traju i kao lice ce ti se popraviti. Pa sad na tebi je hoces li placati 100 KM il i vise po tretmanu ili ces pokusati sa nekim dermatoloskim proizvodima...jbg oni zive od tebe
Moj savijet ti je, ako imas socijalno otidji na kliniku kod dermatologa i na pregled, djaba, i dobices neki produkt koji ce ti mozda i pomoci, nego platiti 50-60 KM za pregled na kojem ces biti nagovaran na teretmane.