Pozdrav raja,
Da li je neko imao iskustva sa ovim doktorom jer sam čuo dosta pozitivnih mišljenja. Naime imam neurodermatitis i većina doktora preporučuje kortikosteroide,koji donose štete koliko i koristi,a bolest je u zadnjih godinu dana eskalirala. Jedan moj drug je prije nekoliko godina išao kod ovog doktora,pa vjerujete li da nisam siguran da li je gospodin još uvijek i ziv?
Pozdrav
DERMATOLOG AZEM TIRIC
Moderator: anex
- starii
#2 Re: DERMATOLOG AZEM TIRIC
moj savjet haj ti u zagreb il ljubljanu potrazi tamo kakvog dermatologa koji ima moderniji stav o lijecenju neurodermatitisa...
- dzejkej
#3 Re: DERMATOLOG AZEM TIRIC
Preporuka da odes. Spomenut je na temi dermatolozi u Sa (tako nesto). Pogledaj.zenicablues wrote:Pozdrav raja,
Da li je neko imao iskustva sa ovim doktorom jer sam čuo dosta pozitivnih mišljenja. Naime imam neurodermatitis i većina doktora preporučuje kortikosteroide,koji donose štete koliko i koristi,a bolest je u zadnjih godinu dana eskalirala. Jedan moj drug je prije nekoliko godina išao kod ovog doktora,pa vjerujete li da nisam siguran da li je gospodin još uvijek i ziv?
Pozdrav
-
zenicablues
#4 Re: DERMATOLOG AZEM TIRIC
Dzejkej,zamolio bih te za informaciju koji je kod tebe problem riješio i na koji način?dzejkej wrote:Preporuka da odes. Spomenut je na temi dermatolozi u Sa (tako nesto). Pogledaj.zenicablues wrote:Pozdrav raja,
Pozdrav
Hvala!
Pozdrav!
- dzejkej
#5 Re: DERMATOLOG AZEM TIRIC
Davno je to bilo. Dijete sam vodila. Pregledao je, dao joj neke lijekove i kremu. Veoma brzo joj se povukao osip. Kad je vidio moje lice kaze mogu li vas pregledati. Dao mi sinoderm (kako su mi rekli na forumu ona se mora koristiti minimalno i ciljano jer sadrzi kortikosteroid) i meni je super za te moje faze kad mi lice bukne. Do tada sam zbog toga bacila tonu para na kreme/kremice i nista mi nije pomagalo.
Ja bih ti svakako preporucila da odes do njega. Nije skup a ti skontaj da li si zadovoljan/a i da li je to terapija koja tebi odgovara. Mislim, sve ovo ako doktor jos uvijek radi. Star je bio i onda kada sam ja isla do njega.
Sretno kako god odlucis.
Ja bih ti svakako preporucila da odes do njega. Nije skup a ti skontaj da li si zadovoljan/a i da li je to terapija koja tebi odgovara. Mislim, sve ovo ako doktor jos uvijek radi. Star je bio i onda kada sam ja isla do njega.
Sretno kako god odlucis.
-
NbLsU
#6 Re: DERMATOLOG AZEM TIRIC
Radi li jos Azem i ima li ko kontakt broj, trebao bih pregled kose pa jel dobar na tom polju?
- jedna tamo
#7 Re: DERMATOLOG AZEM TIRIC
Zna li neko gdje u Sarajevu privatno ukloniti bradavicu sa lica?
- dystopia
#8 Re: DERMATOLOG AZEM TIRIC
Je li radi ovaj doktor još uvijek?