DERBI SARAJEVO-ŽELJO BEZ MANIJAKA!!! BOJKOT!!!!!!!!!!!!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
pezo

Post by pezo »

Evo to je ono ljudi o cemu sam ja govorio. Frajer je napacen do bola. Da pogodim kako razmislja CarpeDiem: mama najljepsi sam, mama najpametniji sam, mama ja sam pitar, mama ja sam sarajlijica, mama KADA CU OZDRAVITI?
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D
Jer papak se ne moze upoznati i druziti sa gradskom rajom.
Halo slijepac :D "gradska rajo ":D :D mišu pitarski :D tvoj hadžija je Predsjedništvo Želje pretvorio ( što je s jedne strane gramatički i pravopisno ispravno ali upućuje preko Drine :D ) u Želja :D :D .
Očito ste zanemarili " gradske " kriterije :D pa ste počeli primati nove u raju :D .
P.S. Čuvaj se prečki :D gdje god da ih ima.
Samo dokazujete :D da lebdite :D i dok je malog radničkog i kriznog Želje :D nikada nećete stati na zemlju.
Klošari, jufkari, tepsijaši, plehovi :D :D mada se ne odlučuje ko će biti prvi ( 0 :3) niti se odlučuje ko će ostati da čisti avliju a ko van avlije ( 2 :1) :D :D biće sutra 0 : 4.
Last edited by manijak1 on 29/10/2004 10:21, edited 1 time in total.
CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

Svasta bih napisao, ali ne mogu od smjeha :lol: :lol: :lol:
CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

Pa jeste li sami maloprije rekli kako ste dobili telegrame podrske cak i iz Kiseljaka :-D Nisam ja napisao to :lol: A ima i iz Visokog, Breze,... Ima li telegrama podrske i od Torcide? :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Sutra nećeš moći od plača :D pa kad se ismiješ i isplačeš i šta prepišeš , javi nam :D ko je hadžija a ko po običaju bos :D
manijak1

Post by manijak1 »

Pa seljačino zato i ne možete maknut' iz avlije :D jer ste ograničeni na potez Bare - Gradski stadion Koševo :D .
To kao oni ljudi niže vrijednosti ( Breza Visoko Kiseljak Čakrčići PM :D :D ?) stvarno dokazuješ gdje vam je mjesto :D :D
iami

Post by iami »

evo svi ovi postovi strumfova pokazuju da je voda usla u usi... cuj ti ovog kompleksasa iz provincije, pa ti pasica moj neces nikad skontati sta je raja, sarajevska raja, sta je carsija ba...

manijak, nije mi jasno o kakvim hadzijama pricas??? vi svi navijate za zelja, jer ste takvi evo ovaj gore kompleksas iz provincije to potvrdjuje... to se vidi na 90% vasih navijaca i simpatizera... evo prodji kroz grad i vidjet ces kakvi papci imaju na svojim truljama od auta okacen mali plavi grb... pogledaj im u face... i zato i jeste kokuzi... tesko je papku dat cvaju ba za tekmu...

tacno je, ne igra se za titulu ali se igra za bodove koji vode prema tituli... a pazi sta ti kazem da cemmo na kraju sezone mi biti puno blizi toj tituli nego vi...

MI SMO PITARI NAJJACI SMO NAJJACI
CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

Ne znam zasto se lozite? Ovdje je prica o bojkotu utakmice, a ne o tome sto neki Pezo nije mogao doci do "izrazaja" medju rajom. I nije rijec o tome ko je rodjen u SA. Raja je bio i rahmetli Kindze, a bio je iz Tuzle, raja je bio i pokojni Velimir Milosevic, a nije iz SA, raja si ako te raja u SA prihvate kao raju. I mani se price o necemu o cemu nemas pojma, Pezo! A tebe manijace1 nisam vrijedjao, niti sam vrijedjao igdje tvoj klub, i sa ovom tvojom pricom pokazujes da si veci papak nego neko iz nekog Kiseljaka. A znam da nisi takav, jer te znam preko neke raje i glupo je da ides na vrijedjanje zbog nekog Peze. A raja ostaju raja, bili to Pitari ili Manijaci. I to je ono sto je vrijedno u svemu ovome, sto cemo i poslije tekme sjesti i popiti pice normalno. Zato jer znamo sta znaci rijec RAJA.
_LSD_Ludilo_

Post by _LSD_Ludilo_ »

Malo vas je malo vas je pickice :x Iz tuzle se sprema velika podrska plavome timu 8)
iami

Post by iami »

_LSD_Ludilo_ wrote:Malo vas je malo vas je pickice :x Iz tuzle se sprema velika podrska plavome timu 8)
jel to dolazite???

pa zar vas ova vasa dobro razvijena mreza nije obavijestila da necete na derbi... da bojkotujete... pa pise u svakim novinama... grad je preplavljen pamfletima koji su baceni cak i iz aviona...

halo logistika, logisticari... hjuston vi hev problem...
iami

Post by iami »

_LSD_Ludilo_ wrote:Malo vas je malo vas je pickice :x Iz tuzle se sprema velika podrska plavome timu 8)
jel to dolazite???

pa zar vas ova vasa dobro razvijena mreza nije obavijestila da necete na derbi... da bojkotujete... pa pise u svakim novinama... grad je preplavljen pamfletima koji su baceni cak i iz aviona...

halo logistika, logisticari... hjuston vi hev problem...
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D
tacno je, ne igra se za titulu ali se igra za bodove koji vode prema tituli... a pazi sta ti kazem da cemmo na kraju sezone mi biti puno blizi toj tituli nego vi...
Pet godina slušam ovu dramu a kad zagusti dobijete :D :D po fantu šokatu :D
manijak1

Post by manijak1 »

A tebe manijace1 nisam vrijedjao, niti sam vrijedjao igdje tvoj klub, i sa ovom tvojom pricom pokazujes da si veci papak nego neko iz nekog Kiseljaka.
Izvoli haveru :D :D uvrede i imaju osobinu da uvrijede ako dolaze sa strane koja ti nešto :D predstavlja u životu.
Meni je draži i značajniji San Jose iz MLS lige ili Reading iz Championship engleske lige nego što mi znači FCS.Jednom sam se zajebao pa sam protiv Sartida sa Željinim šalom navijao za pitare sa tribine Istok :D :D i nikad više :D :D .
Što se tiče ostaloga ne mogu i neću dozvoliti da se ljudi vrijeđaju samo zato što nisu imali sreću ili nesreću da budu rođeni u Sarajevu a kad malo bolje pogledaš :D :D i oni su ljudi .
pezo

Post by pezo »

Nije valjda toliki problem sto neko i sa strane ima simpatije za neki od klubva iz Sarajeva. Slazem se da ja ne trebam biti predmet razgovora, ali sam samo pokusao kometarisati i naci razliku izmedju uzroka i posljedice. Uzrok sam naveo bolescinu simpatizera FK Sarajeva koja kao posljedicu ima naplacivanje ulaznica od 20 KM.

P.S. Sto se tice te navodno velike raje (BUĆA POTOK i sl.) samo se mogu smijati. Čast izuzetcima pitara.
CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

Izgleda da nisi skontao moj post. Nemam nista protiv ljudi iz malih mjesta, ali onih koji prihvate da se ponasaju kako grad odredjuje i kako je normalno. Dakle, rekao sam u proslom postu da raja ne postaje mjestom rodjenja, vec ponasanjem. A ovaj Pezo sa svojim stavom nikada nece biti dio raje, u kojoj smo i ti i ja i vecina Pitara i Manijaka.
manijak1

Post by manijak1 »

Da se vratimo na temu :D čujem od jednog pitara da se cijena karata mijenja ali............kasno je sad ........... :D :D šteta je počinjena :D
pezo

Post by pezo »

Hajde da se malo uozbiljimo?

Mislis li stvarno CarpeDiem da je OK daulaznica bude 20 KM? Pustimo to oko raje sa strane.
pezo

Post by pezo »

Ja iskreno mislim da su osteceni i jedni i drugi ako se desi to sto se zagovara da se bojkotuje utakmica od strane navijaca Zelje. Derbi je derbi i treba da ima tu dimenziju koju ima (da se prica u cijeloj BiH), a ovo sto se desava ne ide u prilog tome.
r_faruk

Post by r_faruk »

e, a sta ako zeljo izgubi?, eto svi mislite da ce zeljo pobjediti, a sta ako izgubi??, ko je onda kriv?, onda ce biti: nije bilo navijaca, sudija, mater mu, teren ne valja, bojler u WC-u se pokvario, cesma otisla, ne radi salter,

i sto napadoste covjeka zbog ZELJA, pa vidi ovog "Jashe", pa gdje je tu pismenost, bolje bi bilo da je pisao sa C, nego sa ČĆ,
CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

Je li u redu? Nije u redu, ali opet se vracamo da nije u redu ni nama na Grbavici dati prostora za hiljadu navijaca( a svi oni koji su bili na sjeveru, na dijelu koji je odredjen za Pitare znaju o cemu pricam), a dodje nas uvijek bar tri puta vise na sjever. Nemojte sada suplje, da nam ne treba vise mjesta i slicno, jer je jasno da treba. Istok svake godine dodatno smanjujete. Na kartama prosle godine za sjever je bila cijena 10 KM, pa je prepravljeno rukom na 15 KM. Mislim da su sve ovo cinjenice o kojima se prica svake godine. Zatim, ponudjeno vam je da se organizuje utakmica i kod nas i kod vas sa generalnim sponzorom i da se daju jeftinije karte. Ali vi niste pristali. Tako da sada mi imamo sponzora za ovu tekmu (ne bih da ga reklamiram) i sve para sto ne dobijemo od vas, dobicemo od njega, zato je i takva cijena karata. Jer ako niste pristali na najbolju opciju sa sponzorom (zbog ne znam kojih razloga, pitajte upravu), onda su vam dali cijenu koju jesu. A bojkot najvise pomaze nama. Vasi igraci nece imati podrsku. A sada je do vas.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

ali opet se vracamo da nije u redu ni nama na Grbavici dati prostora za hiljadu navijaca
Prvo, dodje vas 3000 (sami navodite te cifre pa hajd' da vam vjerujemo)

Drugo, ako vas to toliko boli fino bojkotujte kao i mi.

Trece, mi zbog uroka necemo da podizemo cijene karata, ne dao mi Bog dragi da kazete da smo zaradili pare na vama.

Cetvrto, zapitajte se ko vam sjedi u upravi, ovo ti najozbiljnije kazem.
horns&drums

Post by horns&drums »

pezo wrote:Ja iskreno mislim da su osteceni i jedni i drugi ako se desi to sto se zagovara da se bojkotuje utakmica od strane navijaca Zelje. Derbi je derbi i treba da ima tu dimenziju koju ima (da se prica u cijeloj BiH), a ovo sto se desava ne ide u prilog tome.
Evo, covjek je rekao najjednostavnije sto postoji.

Tocno je, gube i jedni i drugi.
manijak1

Post by manijak1 »

Ko jebe Jašu ?????
Boli me Burek :D :D jer ja znam koga ja handrim i znam da to nije na silu već iz ljubavi i animalne potrebe :D :D .Faruče :D nadam se da ti ne treba prijevod :D .
Ako Željo izgubi neka izgubi ali pošteno.
Koliko su oni spominjali onu prečku pa 98 koliko sam samo slušao joj razvalili smo vas joj vako nako a Željo šampion :D :D .
Pa ona demonstracija i lekcija iz fudbala i shvatanja igre na Koševu i sudar pulena "gradske raje" :D Zukića i Krupinca ( Igman je vazda bio naš tokom agresije :D :D ) pa Đelino drugo poluvrijeme a da ne pričam kada je bilo prošle sezone 1 :1 dok sudija nije čekao 6 minuta da date izjednačujući gol.....................helem sva previranja počinju od vas uoči bilo kojeg derbija jer su vam uši otpale od petogodišnjeg šamaranja . :D :D
Volim Vas :D za mezu :D vazda :D u životu.
Pjenite li ???????
Čuvajte se kontrole KJKP Rad :D RJ Kafilerija
horns&drums

Post by horns&drums »

manijak1 wrote:Ko jebe Jašu ?????
Boli me Burek :D :D
Nas boli burek :D :D

A manijakuse... :D :D Njegica :D :D
Santos

Post by Santos »

Ljudi podrzavam ovu akciju ali je pravo jebeno ne otici na derbi bar je meni tako.Kako god ne osjecam se bas veseo radi ove situacije.
Post Reply