Ja sam, blentava kakva jesam, ovo ljeto eksperimentisala s depilacijom posvuda i na kraju zaključila da, ma koliko ja onu gazdaricu Vedranu u salonu Vedrana ne mogu organski, toliko mi cure tamo najbolje odrade depilaciju jer rade S VOSKOM. Ono hardcore skroz- štapić, šerpa, ugrijani vosak i deri ba.

Uostalom jedino tamo sam dobila i brisanje nogu i bikinija mokrom krpom, a ne da istrčavam sva zaljepljena u konzum, kupujem ulje, pa trčim u bbi u wc da skidam ostatke voska.
F&A svaka čast za sve ostalo što nude, ali razočarali su me kod depilacije jer, kao i većina drugih kozmetičkih i beauty salona, koriste onaj aparat s voskom i uvijek, ali uvijek od njega mi ostaju kompletne "dlakave ćize" i poslije toga opet moram uzet žilet i brijat se. I čak mi je od tog aparata s voskom bila jača iritacija i upala kože, a i trajala je duže, nego od ove prve varijante gdje mi mažu fino vruć vosak na nogu i čupaju trakama.
Dakle, ko voli da bude fakat očerupan i pri tome i obrisan i namazan i mirišljiv izađe i uhvati se u koštac s ostatkom dana bez ikakvih problema, a ne da direktno trči kući i briše se i dorađuje posao- Vedrana, Alipašino. Ja od sad više ne eksperimentišem po tom pitanju.