Denis Stojnic "sportista" i Sarajevsko Podzemlje
-
pirana22
#78 ica
a ti neserendaj za tebe sam sportista i teski kriminalac kujo jedna.pogledaj par mojih meceva pa ce ti biti jasno.a otac mi je bio na 4 olimpijade dok tvoj radi u nekoj pekari.a americki pasos sam dobio sto sam profesionalni sportista i sto se zovem denis ane muhamed.a opalio sam vec 10 mjeseci obuke u usmc ako znas sta t6o znaci papanko.DENIS STOJNIC US MARINE CORPS UNIVERSETY.STAFF SARGENT 6.SSGT6.NEMOJ DA VAS POCNEM HAPSITI JEBO LI TI KRIMINALAC MATER A HALIDU MUSLIMOVICU RECI NAKA ME JOS JEDNOM NAZOVE SVOJIMN ZASTITNIKOM UZET CU MU I GOLFA 4 NECE MU BITI MALO AUDI 6.A AMERE NEINTERESUJE STA SAM RADIOI U NASOJ MOCNOJ DEMOKRATSKOJ DRZAVI NAGO STA RADIM KOD NJIH.MISLIM DA SAm ti neke stvari pojaqsnio.p.s.prvak evrope u ultimate fightu i k1 ,aktivni marinac ucmc ssgt6.advanced course camp crovder,mo r1-01
-
pirana22
a dony ce jebat nekome m....ku.osjetim barut u zraku dony.dony sjecas li se kad smo ratovali protiv mafijasa iz tarcina.sredili smo te curice.dony znam da mogu uvijek racunati na tebe.de mi majke ti sutra zalij onu njivu u tarcinu nena mi zijada ova 2-3 dana pa sam mislio posto si ti iz lepenice a i dolazis iz stare seljacke familije da mi malo obidzes imanje.
icaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
DONY
Master,moze li poslije podne....President je ljut moram ga snadbjeti sa pijaci..prazan frizider ...kad je gladan zajeban je ...nadam se da me razumijes.pirana22 wrote:a dony ce jebat nekome m....ku.osjetim barut u zraku dony.dony sjecas li se kad smo ratovali protiv mafijasa iz tarcina.sredili smo te curice.dony znam da mogu uvijek racunati na tebe.de mi majke ti sutra zalij onu njivu u tarcinu nena mi zijada ova 2-3 dana pa sam mislio posto si ti iz lepenice a i dolazis iz stare seljacke familije da mi malo obidzes imanje.![]()
icaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
pirana22
NEZNAM MAjke mi.imam sad u novembu u amsterdamu sa onim gilbertom huriken.a u ufc mi je rekao kohr hamers trener da cu imati ali tacno neznam a iskreno nebori mi se u usa jaki su momci a nije nesto placeno ko u japanu ali morast cu da se i tu borim.fatih karakoc turkis teror,valentiasn ovreem i alistar ovreem ce se iso tu boriti iz golden gloryja su isto
icaaaaaaaaaaaaa
-
DONY
Master,uvijek sam govorio koliki si ti 'humanista'...za raju sve...Raja na Ciglanama nemaju gdje auta parkirati od onog misha Cele(B).Vozni park mu ko u Berluskonija....Udira nesto za raju ....zoljica ...jedna,a ja cu za tvoju nenu Zijadu u Tarcinu odraditi onaj seljacki poso...,
8-Bog Boss
-
pirana22
- Krigla_Sa
Ja ne mogu da vjerujem da je ovo denis stojnic,gledao sam ga na tv-u,slusao par puta i momak djeluje pametan za razliku od ovog "pirana22" koji samo prica o nekim parama,autima ,o tome ko je koliko zajeban i ostalim glupostima.
Prestani se lazno predstavljati ,denis je dobar sportista i ne blebeta gluposti kao da mu je 13 godina i kao da je prije komenatara na sa-x pogledao 2 puta zaredom "rane ili vidimo se u citulji"
Prestani se lazno predstavljati ,denis je dobar sportista i ne blebeta gluposti kao da mu je 13 godina i kao da je prije komenatara na sa-x pogledao 2 puta zaredom "rane ili vidimo se u citulji"