denis graz
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2 Re: denis graz
Deenov brat...to je onaj treci Zagijev sin sto nije zaposlen u Telekomu, no kod Gazije
-
theTruePath
#3 Re: denis graz
To je Muhamed Gracevic,,ofirno mu bilo u Austriji da se tako zove i onda promjenio ime u Dennis Gratz da bi zvucalo vise "austrijski"

- JoseMujica
#4 Re: denis graz
sve OK samo ne kontam sta se smiješ...pa i tvoje ime je je u svrhu prilagodbe, al Turcima
nije SAD djaba maksima: kome ba, mi vise da se prilagodjavamo!?
nije SAD djaba maksima: kome ba, mi vise da se prilagodjavamo!?
-
theTruePath
#5 Re: denis graz
A tvoje ime je prilagodjavanje kome?
poenta je da je lik promjenio ime,da ga poznajem ja bi ga nastavio zvati Muhamed,tako su mu babo i mama rekli,tako ce ostati
poenta je da je lik promjenio ime,da ga poznajem ja bi ga nastavio zvati Muhamed,tako su mu babo i mama rekli,tako ce ostati
- Irelevantan
#6 Re: denis graz
gazija_sa wrote:ko je ovaj šošon?
To je jedna iskompleksirana budala koja se stidi svog imena i prezimena.
Kao što Fatmir reče, "neki ljudi sebi jednostavno ne mogu oprostiti što zašto nisu rođeni kao Srbi".
- JoseMujica
#7 Re: denis graz
theTruePath wrote:A tvoje ime je prilagodjavanje kome?![]()
isto Turcima, al SAD kontam da se pragmaticno Amerima prilagodim...hebga u kastinskom sistemu moraš težiti vrhu, to smo barem od nasijeh starih trebali nauciti...nisu bezveze vjere mijenjali kako su vojske prolazile
- kinzekonze
#8 Re: denis graz
Irelevantan wrote:gazija_sa wrote:ko je ovaj šošon?
Kao što Fatmir reče, "neki ljudi sebi jednostavno ne mogu oprostiti što zašto nisu rođeni kao Srbi".
Imamo odgovor, može ključ
-
theTruePath
#9 Re: denis graz
e josipe josipe,ko te ne zna skupo bi te platio,hinjo jedna
citajte ga pazljivo

citajte ga pazljivo
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#10 Re: denis graz
Može se postove @jose čitati pažljivo. Problem je što se nema kapacitet da se razumijutheTruePath wrote:e josipe josipe,ko te ne zna skupo bi te platio,hinjo jedna
citajte ga pazljivo![]()
![]()
![]()
![]()
Inače, ima li se šta reći o ovom D.G, a da nije promjena imena.. i da je , eto, domovinu branio na prvoj crti.. Austrougarske
- JoseMujica
#11 Re: denis graz
sto hinja...slagah li štogod?
no me u vas samo čudi sto nitkov od vaske ne postavi upit Jel ovaj Denis/Muhamed osuneceni Beclija ili oni su kabanicom
no me u vas samo čudi sto nitkov od vaske ne postavi upit Jel ovaj Denis/Muhamed osuneceni Beclija ili oni su kabanicom
-
theTruePath
#12 Re: denis graz
da niTkoga to ne zanima nesto
-
theTruePath
#13 Re: denis graz
pa iskreno lik je nebitan ali kad je vec dobio temuKatarinaKosaca wrote:Može se postove @jose čitati pažljivo. Problem je što se nema kapacitet da se razumijutheTruePath wrote:e josipe josipe,ko te ne zna skupo bi te platio,hinjo jedna
citajte ga pazljivo![]()
![]()
![]()
![]()
Pogotovo kad je u formi, a ovih je dana u topu..
Inače, ima li se šta reći o ovom D.G, a da nije promjena imena.. i da je , eto, domovinu branio na prvoj crti.. Austrougarske
-
kojetou
#14 Re: denis graz
Pa 90% Bosnjaka u Bosni su se zvali Tvrtko, Ognjen, Ruza, Stijepan itd. do dolaska Turaka. Al nebitno....Irelevantan wrote:gazija_sa wrote:ko je ovaj šošon?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#15 Re: denis graz
rinaka gastro
-
cindrlimindrli
#16 Re: denis graz
A zasto je ovaj lik uopste bitan?

Evo nam i lokalne heroine.KatarinaKosaca wrote: i da je , eto, domovinu branio na prvoj crti.. Austrougarske
-
theTruePath
#17 Re: denis graz
asocira na kastrojapin_mutapi wrote:rinaka gastro
- KatarinaKosaca
#18 Re: denis graz
Znaš li koji su ustavno zvanični jezici u tvojoj zemlji? Poštuješ li Ustav svoje zemlje? Ako je odgovor da, utoliko je tvoj citirani post velika glupost i provala samog sebe.theTruePath wrote:da niTkoga to ne zanima nesto
- KatarinaKosaca
#19 Re: denis graz
Jah i šta? Ti o forumašicicindrlimindrli wrote:A zasto je ovaj lik uopste bitan?
Evo nam i lokalne heroine.KatarinaKosaca wrote: i da je , eto, domovinu branio na prvoj crti.. Austrougarske
-
theTruePath
#20 Re: denis graz
jaranice ne sporim ja jezik nikome,gdje to vidis?KatarinaKosaca wrote:Znaš li koji su ustavno zvanični jezici u tvojoj zemlji? Poštuješ li Ustav svoje zemlje? Ako je odgovor da, utoliko je tvoj citirani post velika glupost i provala samog sebe.theTruePath wrote:da niTkoga to ne zanima nesto
-
cindrlimindrli
#21 Re: denis graz
Nije tacno da smo mijenjali vjeru kako je koja vojska naisla. Uostalom to zadnji rat najbolje pokazue.JoseMujica wrote:sto hinja...slagah li štogod?
-
theTruePath
#22 Re: denis graz
Pusti ga bacindrlimindrli wrote:Nije tacno da smo mijenjali vjeru kako je koja vojska naisla. Uostalom to zadnji rat najbolje pokazue.JoseMujica wrote:sto hinja...slagah li štogod?
-
cindrlimindrli
#23 Re: denis graz
Ma smijesno mi kad u skoro svakom postu nadjes nacina da nekoga kao prozivas sto nije branio drzavu k'o da si uKatarinaKosaca wrote:Jah i šta? Ti o forumašicicindrlimindrli wrote:A zasto je ovaj lik uopste bitan?
najmanj ruku Rambina treci dio.
-
kojetou
#24 Re: denis graz
Jeli Deen barem priznao da je peder?
- JoseMujica
#25 Re: denis graz
ČudnotheTruePath wrote:da niTkoga to ne zanima nesto
ps
tako je cindirli...inače su u Bosni Živjeli muslimani prije Muhameda, hrscani i kršćani prije Isusa