je li osposobljen centar za
maloljetne prijestupnike? kako ce se obiljeziti
godisnjica? osim pada samira i semihe, ima li
ikakvih drugih pomaka? vrijedi li ovdje radjati i
odgajati djecu?

Auuuuuu ako dobije Ona, njen muz ce zaposjesti cijelo Hrasnouvjek dobar gost wrote:johny... pogodak u sridu, a dan poslije nego sam na TVSA vidio direktoricu JU Djeca Sarajeva ... moj jedini odgovor je NE !
Da dodam još dvije stvari... Semiha glavni kandidat za direktorsku poziciju u Zavodu za izgradnju grada, a Tajo mijenja stranku i sad je na putu da pređe u SDA ... a miraz mu je neka pozicija u Telecomu.... gdje mi živimo...
Ja se bojim da dok se ne skupi barem 100 000 ljudi na ulicama Sarajeva vlast će kontati da se mi šalimo.... dok oni kradu i zezaju se sa nama i našim životima i dok su posljedice njihovog nerada naši mrtvi i poginuli sugrađani...!?
nema potrebe sad opet da politizirash Denisovo ubistvo, to smo sve rijesili jos prije godinu dana...pemanapemani wrote: ali ne, Nova tv nam je rekla i kazala da su bosnjacki divljaci u tramvaju ubili neduzno hrvatsko dijete. ocito da hrvati nemaju sta traziti u ovom dzamahirlendu, u kojem ih svakodnevno tlace, zabranjuju krmetinu, nosanje dresova hrvatske nogometne reprezentacije itd.
Politiziras. Ja te vise upozoravati necu. Fakat.pemanapemani wrote:uopste ne politiziram. istinski mi je zao malog Denisa i svake godine treba dostojno obiljeziti godisnjicu njegove smrti. ali koliko je godina proslo od pogibije neduznih ljudi na tramvajskoj stanici Otoka? sjeca li se neko tih ljudi? ljudi koje je idiot ubio jer se htio curicama kurciti kako je odlican vozac.
dvostruki standardi su odlika shupaka.
Šupak čuči u svakom od nas... to je surova istina isti tal šupak ispliva na površinu prije ili kasnije, nekad kad se najmanje nadaš...pemanapemani wrote:uopste ne politiziram. istinski mi je zao malog Denisa i svake godine treba dostojno obiljeziti godisnjicu njegove smrti. ali koliko je godina proslo od pogibije neduznih ljudi na tramvajskoj stanici Otoka? sjeca li se neko tih ljudi? ljudi koje je idiot ubio jer se htio curicama kurciti kako je odlican vozac.
dvostruki standardi su odlika shupaka.
bravo majstore, potpis. izgleda da te tragedije koje nisu nista manje od denisove nemaju bas odjeka u licemjernom sarajvskom gradjanstvu.pemanapemani wrote:kako se obiljezavaju godisnjice ubijene djece u Prijedoru, Visegradu, Bosanskom Brodu, Stocu, Derventi, Vitezu, Mostaru....? u Sarajevu je juce zavrsen spomenik ubijenoj djeci koji izgleda kao muski reproduktivni organ. ko ce se sjecati ljudi koji su ostavili svoje zivote po bosanskim gudurama da bi se mi danas mogli preseravati i na blogove stavljati fasisticke umjetnike, jebi ga, stari se, sta ces. kakav ce zivot imati dijete koje su monstrumi natjerali da im pusi kurac? kako ce se slijedece godine obiljeziti smrt dvojice momcica koji su se ugusili farbajuci cijevi bez zastitne opreme? jer gdje ce gazda jos i na to trositi. ko se sjeti djevojcice sa poremecajem u razvoju koju su trojica smrdljivih monstruma silovali u tuzlanskom sportskom centru Mejdan? ko se sjeca 40-ak neduznih bica koja su ziva zapaljena u visegradskom naselju Bikavac? Ko se sjeti 43 neduzna covjeka ubijena u Kasindolskoj ulici? ko se sjeca ubijene djece na Dobrinji i Alipasinu? ko se sjeca djece koju su fasisticka gamad gledala u oci dok im je snajperski metak prolazio kroz mozak i srce, koje je tek pocelo otkrivati ljubav?
ali ne, Nova tv nam je rekla i kazala da su bosnjacki divljaci u tramvaju ubili neduzno hrvatsko dijete. ocito da hrvati nemaju sta traziti u ovom dzamahirlendu, u kojem ih svakodnevno tlace, zabranjuju krmetinu, nosanje dresova hrvatske nogometne reprezentacije itd.