KOMENTARI
matadorbih
prije 5 sati 16 min
+1551
Ma nisu svi isti. Jedni dijele, drugi spajaju. Jedni se bore za sto cjelovitiju BiH, a drugi samo za svoj fildžan teritorij. Kažnjen SDP 2014 godine, a gradili su i put i dizali penzije i sve su nam reprezentacije igrale na prvenstvima. Završi SDP mandat sa 240 zakona, a u ovom mandatu usvojeno je 172. U zadnje 4 godine jedan SDP-ov zastupnik u Domu naroda FBIH podnio 134 amandmana, a čitava vlast 77. Isto je na nivou države. Evo dođe sda opet i nikad gore.
1668 117
Podijeli Prijavi Odgovori
restApi
prije 5 sati 15 min
+134
Svaka čast kralju. Pa jedino je sdp i izasao sa planom sta i kako na 150 strana, drugi nisu stigli dalje od brosure.
166 32
harabrat
prije 5 sati 15 min
-4
@matadorbih Druze sve je tacno sto napisao, oni su nam bukvalno jedina nada
3 7
Prikaži ostale odgovore (19)
zlipke
prije 5 sati 13 min
+726
A sta Bakir ima za reci tu? Rezultati nisu 0 negi ispod 0. Bacene 4 godine, bukvalno
731 5
jatimivioni
prije 5 sati 12 min
+27
Jedini ce vam sdp nesto i uraditi. Upamtite ovo, JEDINI. Ako kazu napravit cemo 100km autoputa, napravit ce barem 60. Ako kazu dici cemo prosjecnu platu za 300 maraka...dici ce je za 150. Ako kazu dici cemo penzije za 20%, dici ce ih makar za 10% i nece ove gradjane daviti porezima kao ovi. Za ovo sto pisem mogu glavu na panj da stavim. Ovi sada nam nikada i nista nece uraditi, milion posto. Dajte im jos 1000 godina i opet corak. Samo ce nas jos vise sprciti
32 5
Ovaj komentar je sakriven zbog prijava drugih korisnika
Prikaži komentar?
Prikaži ostale odgovore (12)
virus1
prije 1 sat, 11 min
0
Ja bi pito Niksica vise pitanja...npr.gdje su pare od poplava zavrsile,zasto ste smanjili drzavni budzet a pojacali entitetski i tako oslabili drzavu,zasto ste dali Dodiku maticni broj po entitetskim linijama,zasto ste izglasali zakon o prebivalistu stetan po Bosnjake pa izgubismo nacelnika u Srebrenici,zasto pomazete Covicu da udje u predsjednistvo,zasto ste vecinu autoputa koji ste dovrsili uradili u Zapadnoj Hercegovini...i imo bih jos ali mi mrsko...i pozdravi svoju BRACU iz vrs i hvo-a...
0 0
xxJamesuDinxx
prije 1 sat, 15 min
0
niko nema što srbija imade,
pičkoustog pakaša za predsjednika vlade
i lezbaču premijera vlade
srbija vam krnjava imade..
i srpsku elitu u haaškoj prdekani,
bez kosova tužni su im dani ...
i čuvenog pampers đenerala,
srbija je drito u haag dala
grdne rane, pune prdekane,
pampers smrdi a đeneral prdi
prd prrrd prrrrrd
0 0
ehoo
prije 1 sat, 29 min
0
Da se podsjetimo 2012 sta kaze Stjepan Kljujic o Premijeru vlade
https://www.youtube.com/watch?v=lxj4eVdMmSQ
0 0
Karim
prije 1 sat, 16 min
0
Una mattina mi sono svegliato,
o bella, ciao! bella, ciao! bella, ciao, ciao, ciao!
Una mattina mi sono svegliato,
e ho trovato l'invasor.
https://youtu.be/4CI3lhyNKfo
0 0
Gorstak
prije 1 sat, 26 min
0
Pitaj ga prči li sta osim naroda !
0 0
OlovnaKisa
prije 2 sata 45 min
0
Ja bih licno trazio TV suceljavanje sa Draganom Covicem i Bozom Ljubicem - da se ja sam s njima dvojicom suocim i objasnim obojici da Duh Dejtona ne postoji vec samo Slobo Dejtona i zasto Komsic treba da bude clan Predsjednistva a ne Bobanovac. Da im objasnim da UZP klanje djece u Ahmicima nisu europske vrijednosti i da je HDZ zlocinacka stranka.
1 1
OlovnaKisa
prije 2 sata 47 min
0
Ja da sam Bakir ja bih upitao Niksica u TV emisiji sljedece: Zasto je SDP dao Hrvatima dva mjesta u Upravnom odboru Uprave za indirektno oporezivanje kad po Zakono 1 mjesto pripada Bosnjacima, zasto je SDP isporucio nevinu Alzirsku grupu u Guantanamo, zasto je SDP oduzeo Aliji diplomatski pasos, zasto je SDP domaci bankarski sektor preko OHR-a unistio i prodao Austrijancima, zasto je SDP uveo kriminalca Lijanovica u vlast 2011 godine zasto je bosanske tenkove prodao Izraelu itd itd
1 1
staraRaja007
prije 2 sata 50 min
0
Da nije taj Zornic Enver kadar SDA.
0 0
lfm
prije 2 sata 55 min
0
bakir se sakrio u trezor narodne banke.
0 0
Ljiljanprvi
prije 2 sata 3 min
0
Ma dva kretena, zaćeraše im Fahro i Kuko. Šta ćete sada Nermine i Bakire? Da se vi niste ovo sve dogovorili pa poturili zamjenske kandidate za člana predsjedništva? I Denis i Šefik ga puše u ovoj kombinaciji.
0 0
ClubVibesInfo
prije 2 sata 3 min
0
Pozivam ja vas sve na duel i samo jedno vas sve zelim pitati...pa zar vas nije stid da za 25 godina koliko smo u miru niste u stanju barem da mlade ljude u drzavi zadrzite, a da ne pricamo o sarenim lazama????? Joj koji su ovo krimosi sve redom
0 0
admiradmiradmir
prije 2 sata 15 min
+4
Što ne pozoveš Čovića i Dodika na debatu majmune jedan.
4 0
lfm
prije 2 sata 53 min
0
@admiradmiradmir... šta on ima s drugim narodima, on zastpa bošnjačku stranku.
0 0
EkstremnaSkrtica
prije 2 sata 17 min
-1
Kada je SDP bio na vlasti 4 godine, licno za mene je to bio najgori period od Daytona. Ne kazem da su i ovi nesto bolji, ali sjecam se da je SDP haos napravio po obicne gradjane, zato je i dozivio apsolutni debakl na sledecim izborima.
0 1
SelamIzPodrinja
prije 2 sata 18 min
0
Bećirović i Radončić pobjegli od debate sa Džaferovićem
Poziv za gostovanje u emisiji dobili su svi kandidati za bošnjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, a prvi je od učešća u emisiji odustao kandidat Socijaldemokratske partije Denis Bećirović, a potom i Fahrudin Radončić, kandidat Saveza za bolju budućnost.
http://ba.n1info.com/a284432/Vijesti/Vi ... kcije.html
0 0
SelamIzPodrinja
prije 2 sata 17 min
0
I onda opet pobjegli
https://faktor.ba/vijest/becirovic-i-ra ... vicem/3882
0 0
SelamIzPodrinja
prije 2 sata 15 min
0
Koje providno spinovanje i izokretanje teza za nepovjerovati ali Nerko upamti jedno NAROD ZNA uostalom ni ti ni Bakir niste kandidati i koja bi bila svrha tog susreta?
Narod hoće debatu kandidata ali vi se plašite i bježite
0 0
Ins1der
prije 2 sata 20 min
0
Niksicu ukinite koefcijent 2 Sarajevu da budu jednaki kao svi pa onda dalje pricaj
0 0
alibeg
prije 3 sata 36 min
0
Cilj SDPa je pronaći stabilan izvor sredstava za 7 institucija kulture od državnog značaja kako bi se te institucije mogle posvetiti organizovanju svojih aktivnosti, a sa druge strane pokušati pronaći način za rješavanje pravnog statusa tih institucija.
0 0
harabrat
prije 3 sata 37 min
0
Ovi ljudi iz SDPa treba da budu uzor svima, oni pokazuju kako se voli ova nasa lijekpa Bosna i Hercegovina, bez obzira na vjersku pripadnost. Mi nemamo rezervne drzave i zato treba da se za nju borimo svim srcem. Zalosno je sto je ova nasa omladina zatrovana nacionalizmom, ja se nadam da ce oni da odnesu pobjedu jer su nam jedino oni nada u bolje sutra.
itd...
https://www.klix.ba/vijesti/bih/niksic- ... /180924142