Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
-
plavi_E
#201 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
Moze Cvijanovicka na slizbenoj stranici Presjednishtva napisati da je najljepsha zena na planeti. Moze to napisati i 100 puta ali chinjenice ostaju chinjenice. A lazi ostaju lazi. Nazalost lazi su sastavni dio politichkog sistema u BiH. Moglo bi se chak reci da je laz ustavna kategorija.
-
Novak20
#202 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
DMS na aparatima, MZ i svjedoci DMS dobili rok od sedam dana da reagiraju na pravno nasilje Dodika i RS.
U suprotnom desiti će se .... ????
Bez obzira na sve, mislim da je ovo dobar potez Bećirovića ali više u pravcu razbijanja bošnjačkih političkih iluzija.
Treba se izgleda još jednom uvjeriti da tuđa ruka svraba ne češe.
https://www.avaz.ba/vijesti/bih/840090/ ... ave-dodika
U suprotnom desiti će se .... ????
Bez obzira na sve, mislim da je ovo dobar potez Bećirovića ali više u pravcu razbijanja bošnjačkih političkih iluzija.
Treba se izgleda još jednom uvjeriti da tuđa ruka svraba ne češe.
https://www.avaz.ba/vijesti/bih/840090/ ... ave-dodika
Nakon centralne bajramske svečanosti u Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu, u kancelariji reisu-l-uleme Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Huseina ef. Kavazovića organizirano je tradicionalno bajramsko čestitanje.
Prisustvovao je i član Predsjedništva BiH Denis Bećirović, koji je svim muslimanima u BiH, regiji, Evropi i svijetu čestitao Kurban-bajram i zaželio da ga provedu u dobrom zdravlju, miru i rahatluku.
Osvrnuo se i na jučerašnje odluke Narodne skupštine RS.
- Nažalost, moram reći, danas prvi dan Kurban-bajrama, u BiH dočekujemo u teškim okolnostima. Jučer je Narodna skupština entiteta RS ranila Dejtonski mirovni sporazum. Metaforički rečeno, od jučer je Dejtonski mirovni sporazum na aparatima. Međunarodna zajednica u BiH i njeni predstavnici imaju priliku da izvrše reanimaciju sporazuma i da ga vrate u život. Kao član Predsjedništva BiH ostavljam sedam dana međunarodnoj zajednici, a pogotovo svjedocima Dejtonskog mirovnog sporazuma da zausta ubijanje Dejtonskog sporazuma.
Najteži udar na Dejton
Jučerašnjom odlukom Narodne skupštine RS je izvršen najteži udar na Dejtonski mirovni sporazum i toga moraju biti svjesni svi u BiH i u međunarodnoj zajednici. Ovo što radi Dodik i njegovi sljedbenici, to je velika nesreća i za entitet RS i za državu BiH i za regiju. Jedini dobitnik iz njegove politike je Putinov režim u Moskvi. Toga moraju biti svjesni i na Zapadu. S toga, želim upozoriti sve one koji mogu djelovati da je krajnje vrijeme da djeluju u skladu sa Dejtonskim mirovnim sporazumom - poručio je Bećirović.
- Prpa.ba
#203 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
Gdje kod zitelji Medjugorja komentarisu negativno, mozemo biti sigurni da se radi nesto pametno i za Bosnjake pozitivno.
-
Novak20
-
LSD
- Prpa.ba
-
Novak20
#207 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
- Prpa.ba
#208 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
Zabrinuti sugradjanin i kozmopolita.

-
DonieBrasco
#209 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
Nista nije pogresno prokmentarisao, sta ce se desiti nakon sedam dan ?
I da zive u iliuziji bosnjacki ili meni draze pro-BiH politicari, stranci su licemjeri neborjeno puta pokazali na primjeru Dodika i Covica.
I da zive u iliuziji bosnjacki ili meni draze pro-BiH politicari, stranci su licemjeri neborjeno puta pokazali na primjeru Dodika i Covica.
- Sanjarko
#210 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
+1 Nista specijalno, ide dalje tok, samo kakav?DonieBrasco wrote: ↑28/06/2023 12:19 Nista nije pogresno prokmentarisao, sta ce se desiti nakon sedam dan ?
-
PM72
#211 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
Nakon što istekne tih sedam dana produžiće mu još heftu...i sve tako dok se ne zaboravi što mu uopšte određujeDonieBrasco wrote: ↑28/06/2023 12:19 Nista nije pogresno prokmentarisao, sta ce se desiti nakon sedam dan ?
-
DonieBrasco
#212 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
Nece se nista desiti naravno isto kao sto trojkasi kazu da ce iskoristi sve mehanizme i institucije, koje mehanizme/insitucije podnjeti tuzbu tuzilastvu gdje je Kajganic, SIPA gdje su Dodikovi, da nece institucije koje Covic drzi nesto uraditi.
Da se ponovim od jucer ova vlast je formirana ucjenom i uslovom prema bosnjacima to je jasno, SDA je otjerana i neka je gore zasluzuju, samo trojkasi (sira trojka) zna cime ih drze, Covic je sve dobio i malo je, Dodik također i evo nas opet isto.
Da se ponovim od jucer ova vlast je formirana ucjenom i uslovom prema bosnjacima to je jasno, SDA je otjerana i neka je gore zasluzuju, samo trojkasi (sira trojka) zna cime ih drze, Covic je sve dobio i malo je, Dodik također i evo nas opet isto.
- Sanjarko
#213 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
Nece upravu si ali mic po mic ko zna dokle to moze da odvede.DonieBrasco wrote: ↑28/06/2023 12:36 Nece se nista desiti naravno isto kao sto trojkasi kazu da ce iskoristi sve mehanizme i institucije, koje mehanizme/insitucije podnjeti tuzbu tuzilastvu gdje je Kajganic, SIPA gdje su Dodikovi, da nece institucije koje Covic drzi nesto uraditi.
-
ljubijankic
#214 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
Sta su dobili Dodik i Covic konkretno?DonieBrasco wrote: ↑28/06/2023 12:36 Nece se nista desiti naravno isto kao sto trojkasi kazu da ce iskoristi sve mehanizme i institucije, koje mehanizme/insitucije podnjeti tuzbu tuzilastvu gdje je Kajganic, SIPA gdje su Dodikovi, da nece institucije koje Covic drzi nesto uraditi.
-
PM72
#215 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
Više slobode
da rade po svom
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#217 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
fakat se provaljuje
ja se jos nisam oporavio od činjenice da odmah nije uklonio KAKU i memića s ambasadorskog mjesta
užas
ja se jos nisam oporavio od činjenice da odmah nije uklonio KAKU i memića s ambasadorskog mjesta
užas
-
harisl
#218 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
Ima li ko od ovih sto napadaju Becirevica kakav konstrukrivan prijedlog, bez smajlija, ako moze...
- Tvrtko II Kotromanić
#219 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
mene zanima sta je Denis zamislio da uradi nakon tih 7 dana?
- Login77777
#220 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
Pismo poslati.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑29/06/2023 12:35 mene zanima sta je Denis zamislio da uradi nakon tih 7 dana?
- Haris.ba
#221 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
Otvoreno reci da ce za 7 dana ako svjedoci Dejtonskog sporazuma ne reaguju u skladu sa svojim obavezama bosanske patriote uspostaviti ustavnopravni sistem Bosne i Hercegovine.
Ne daje se rok 7 dana bez jasno artikulisane alternative.
Sve su prilike. I to otvoreno pismo.Login77777 wrote: ↑29/06/2023 12:36Pismo poslati.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑29/06/2023 12:35 mene zanima sta je Denis zamislio da uradi nakon tih 7 dana?
-
harisl
#222 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
A i taj plan je vrlo odredjen, sta ce, zauzeti Banja Luku?Haris.ba wrote: ↑29/06/2023 13:32Otvoreno reci da ce za 7 dana ako svjedoci Dejtonskog sporazuma ne reaguju u skladu sa svojim obavezama bosanske patriote uspostaviti ustavnopravni sistem Bosne i Hercegovine.
Ne daje se rok 7 dana bez jasno artikulisane alternative.
Sve su prilike. I to otvoreno pismo.![]()
Ne mislim da on ima ista konkretnio, nekakav Plan B, zato ga nije ni iznio. Valjda ima nekakav pristup informacijama, vise nego sto ja imam, skontace valjda nesto. A Zapad ce znati za sljedece korake prije njega. Ne moze sam, onda neka koordinira to sa Zapadom u narednih par dana. A ako nema kakvog hajra od Zapada, znace i to. HDZ i njihovi sateliti i RS-ovci su na istoj strani, nije jednostavna situacija...
- Haris.ba
#223 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
Za pocetak samo malo izmijeniti zakon o drzanju oruzja. To su kantonalni zakoni. Nema nikoga ko to moze zaustaviti. Samo dopustiti posjedovanje poluautomatskog oruzja pod istim uslovima ko za pistolj.
Eto 6 i 7 flote u Jadran da smiruje situaciju.
- Skijaš
#224 Re: Denis Bećirović - član Predsjedništva BiH
Sizofrene li situacije, sutra druzenje koalicijskih partnera a dva Denisa pozivaju na sankcionisanje
Ovo je paradigma onog pos'o dobar a para laka.
- Novi_Nick