Den Haag, 26 veljace (februara) 2007 - Rezultat
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Stari
#1 Den Haag, 26 veljace (februara) 2007 - Rezultat
Imal iko da zna gdje se ova utakmica sto pocinje u sad u 10:00 moze pratiti?
A ako ima kakav dobrovoljac koji ima pristup informacijama iz prve ruke nek izvjestava.
Nemojte mi nikavih prognoza ...molim vas....nego izvjestaj o0 rezultatu. Kasnije mozemo diskutovati...
A ako ima kakav dobrovoljac koji ima pristup informacijama iz prve ruke nek izvjestava.
Nemojte mi nikavih prognoza ...molim vas....nego izvjestaj o0 rezultatu. Kasnije mozemo diskutovati...
- karanana
imate 10 tema otvorenih na podforumima diskusije i politika, vjerovatno ce se tu raja javljati i tu ce dolaziti informacije. ne kontam sto ste otvorili temu u sekciji sport? dok je vama ovo utakmica, igra, zabava.... majkama srebrenice i drugima koji su izgubili svoje voljene ovo je zivot.
-
Stari
hvala na odgovoru dopisnice sa nickom ostri mac....ali ...radi se o tome da mi koji smo u dalekim zemljama nemamo priliku pratiti BH1 dok smo na poslu. Pa ako bi bio ljubazan da informises o tome sta se vidi na televizoru.
Ako ikako moze bez puno politike ...nego smao rezultat.
Jel: 1, x ili 2
Zanci:
1= Srbija proglasena krivom
X = srbija proglasena nevinom sa ogranicenom odgovornoscu
2= Srbija proglasena Nevinom bez ikakve odgovornosti za optuzbe u predmetu spora.
Unaprijed hvala
PS: Karanana ....de odmori malo sviju ti
Zanci:
2= Srbija proglasena Nevinom bez ikakve odgovornosti za optuzbe u predmetu spora.
Unaprijed hvala
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
http://www.pbsbih.ba/BH_Radio_1/poslusajte.htmlStari wrote:hvala na odgovoru dopisnice sa nickom ostri mac....ali ...radi se o tome da mi koji smo u dalekim zemljama nemamo priliku pratiti BH1 dok smo na poslu. Pa ako bi bio ljubazan da informises o tome sta se vidi na televizoru.
Zanci:
Unaprijed hvala
- Sir Charles
Nece ti biti rezultaat prije 13:00. A ako mozes pratiti satelitski program BHT-a, probaj tamo, mislim da prenose uzivo
-
Stari
mIRCerka wrote:http://www.pbsbih.ba/BH_Radio_1/poslusajte.htmlStari wrote:hvala na odgovoru dopisnice sa nickom ostri mac....ali ...radi se o tome da mi koji smo u dalekim zemljama nemamo priliku pratiti BH1 dok smo na poslu. Pa ako bi bio ljubazan da informises o tome sta se vidi na televizoru.
Zanci:
Unaprijed hvala
Znao sam da ces prije ili kasnije utrcati...ali ovako pravovremeno ...i ovako efektno sa linkom ...how...nemam rijeci. tisucu puta hvala.
-
mIRCerka
BH radio 1 prenosi uzivo.Sir Charles wrote:Nece ti biti rezultaat prije 13:00. A ako mozes pratiti satelitski program BHT-a, probaj tamo, mislim da prenose uzivo
Znaci, ono sto vidis na TV cujes i na radiju.
STari, nisam raspolozena za ulijetanje, danas mi nije do sporta, evo slusam i pravim se da radim
-
Stari
Ma mirtzie...ne zaboga ...oprosti mi ako sam nesto nespretno formulisao...
Nego bi li mi mogla dati dodatne informacije o tome sta tacno treba da uradim pa da ovo pocne funkcionisati ....evo pokusao sam jednom ....i klicknuo sam na ponudjeni link...zatim na jos jedan (prvi odozgo) ...i radio program se fino cuo ...jedno 2-3 minute...i onda je sve zamrlo.
Kako i kuda dalje?
Nego bi li mi mogla dati dodatne informacije o tome sta tacno treba da uradim pa da ovo pocne funkcionisati ....evo pokusao sam jednom ....i klicknuo sam na ponudjeni link...zatim na jos jedan (prvi odozgo) ...i radio program se fino cuo ...jedno 2-3 minute...i onda je sve zamrlo.
Kako i kuda dalje?
-
mIRCerka
ne znam, i fair mi je javio da mu je slabo na tom linku, ima u 10 i 30 na b92, isto uzivo ide...Stari wrote:Ma mirtzie...ne zaboga ...oprosti mi ako sam nesto nespretno formulisao...
Kako i kuda dalje?
http://www.b92.net/radio/program.php
ne znam da ima jos negdje...
uf...
-
Stari
vedderedi wrote:Sta je ba ovo, sve zastopalo jutros?!?
Ima li jos koji link za prenos?
YBM-liga ...izgleda da nema ...zato sam i potegao ovu temu ...da ovi koji imaju pristup radio ili tv prijenosu ...daju svoj doprinos u prosvjetljivanju nas u inostranstvu.
- Dirty Harry
Izvjestavajte nas ljudi ... ima nas koji ne mozemo pratiti na TV .....
-
MystiC
Hej ljudi,
vi koji dijelite istu sudbinu sa mnom i mozete presudu samo iz inostranstva da slusate - evo vam jedna radio stanica mog rodnog grada Zenice :
http://www.bih.net.ba/shoutcast/bm_radio.pls
pa sretno slusanje
vi koji dijelite istu sudbinu sa mnom i mozete presudu samo iz inostranstva da slusate - evo vam jedna radio stanica mog rodnog grada Zenice :
http://www.bih.net.ba/shoutcast/bm_radio.pls
pa sretno slusanje
- Dirty Harry
Ma joj usred sam predavanja ... nemam pojma sta ovaj predvac prica ali ne mogu slusati radio .... 
-
Vozdra_123
kakvih koljaca?_sa_ wrote:nije mi svejedno jer je pola koljaca doslo iz CG
mi smo srbiju napali
EVROPO jebem ti MATER!
slijedeci rat spucati atomsku posred beograda!