Kad god sam otvorio novi eurokrem na vrhu se skupi nekakva masnoca koju niko ne istjera
Demostracije zbog eurokrema
-
SF-Mujo
#1 Demostracije zbog eurokrema
Daj ba raja organizujte se malo i idite demonstrirati pred Sarabonom zbog eurokrema
. Ovo vise ovako nemoze. Ja ovdje u Atlanti kad odem u neku nasu prodavnicu uvijek kupim nas eurokrem zato sto, eto reko nek nasa raja tamo ima makar posla ako nista drugo. Vala necu jos dugo!
Kad god sam otvorio novi eurokrem na vrhu se skupi nekakva masnoca koju niko ne istjera
. I kad ga namazem djeci na kruh cesto kapa po tepihu pa jadna djeca nastradaju ni kriva ni duzna
. Ako nije u frizideru, previse rijedak
, stavis ga u frizider stvrdne se pa nije vise za mazanje
. E pa nemoze tako zauvijek! Ako Sarabon hitno nesto ne promjeni pocecu kupovati Takovo eurokrem
. Nikad ne kapa, nije ni rijedak ni gust, a i okus mu je bolji. E, jebiga!
-
FortunaBela
Mljac.....pitt wrote:Ma nutelo zakonEdin H. wrote:Joj kada se sjetim onoga sto su pravili u ratu![]()
Ovaj izgleda nije puno bolji!:D
-
papak_eliminator
RAMIS kolachi rulzThe_Fluid wrote:potpisujempitt wrote:Ma nutelo zakonEdin H. wrote:Joj kada se sjetim onoga sto su pravili u ratu![]()
Inace, ja sam na dijeti, pa ovaj, nemojte me dovoditi u iskusenje ...
PS Mujo, neki ljudi u Sarabonu ne kontaju da je rat zavrsen davno
istina je to za masnocu koja se nafata gore.
-
FortunaBela
mljac, mljac, mljac....zoom66 wrote:fortunelo......mljac....
:D:-)
- pitt
A tek kakve se perverzije mogu raditi sa nutelom (i slagom)FortunaBela wrote:Mljac.....pitt wrote:Ma nutelo zakonEdin H. wrote:Joj kada se sjetim onoga sto su pravili u ratu![]()
Mljac, mljac, mljac
-
FortunaBela
Kakve.....pitt wrote:A tek kakve se perverzije mogu raditi sa nutelom (i slagom)FortunaBela wrote:Mljac.....pitt wrote: Ma nutelo zakon:D
:D:DD:
Mljac, mljac, mljac:D:D:D
- pitt
Slatke ali messyFortunaBela wrote:Kakve.....pitt wrote:A tek kakve se perverzije mogu raditi sa nutelom (i slagom)FortunaBela wrote: Mljac.....:D:DD:
Mljac, mljac, mljac:D:D:D
-
FortunaBela
HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIHIHIHII.....

-
FortunaBela
Ja bome odo spavati, jar ako se zakiha, ništa od spavanja....zoom66 wrote:i ode sretjica ljepotna u sevvdah...:D:D
Laku noć Vam želim...