A sto to ne bi marisali politicare bolje njih nego drotove, njih i treba marisati jer im drugacije nece doci iz guzice u glavu da smo ih mi tu doveli gdje jesu, da su tu zbog nas a ne mi zbog njih, da napokon zarade plate.mO k3 wrote:Koji je tebi majketi ???? Ovo boldirano je u pravu ..... Pa koji vam je danas svima .....mali_balon wrote:Tkanton wrote:Nazalost predizborna kampanja kuca na velika vrata i cini se prljavija nego ikad.....
Koji protesti za sta, zbog cega.... ona nana,baka dzaba izgubi glavu.... ono nisu protesti ono je necija djecija budalastina i osodjuju policiju, sta su trebali pustit da udju zgradu i premlate politicare, kakva bi to bila drzava, gdje je tu necija sigurnost izgubit svako povjerenje od stranaca, ko bi kad vise smio krocit u bosnu kad ni politicari njezini nisu sigurni..... da su danas usli u vladu oni politicari iz RS nebi zadugo dosli u Sarajevo.....
Ako vec hocemo da skinemo vlast, prvo trebamo stat iza neke stranke i da taj poglavar te stranke zajedno sa protestantima ide u proteste i da trazi smjenu vlade i prijevremene izbore al ti se ne radi u kantonu vec u sarajevu federalnu i drzavnu vladu ovo je danas bila cista budalastina bez ikakve organizacije i bez ikakve ideje vecina nije ni znala sta hoce......
I tebe sa njima da dobro po mudima da namrisu da se ne mozes razmnozavati imbecilu.
Mi smo im dali dio svog suvereniteta dali smo im vlast imam opravi da ih kaznimo, demokratskim metodama ne ide onda ce ici nedemokratskim metodama.
MOKE NAROD JE GLADAN OCAJAN I BOLESTAN UTUVI SI TO U GLAVU
Ako nista trebala je jedna politicka glava puci ono 12 savova najmanje, cisto za opomenu buducim generacijama politicara.