Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
-
sarajvosa
#801 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Gluho bilo.Ne mogu da vjerujem.Gospodja nije predstavljala nikakvu opasnost i slicno i nisu ovako trebali reagovat.Nadam se da nije istina,a ako jeste onda je to strasno za sve a pogotovo za ove policajce sa slike.
- mO k3
#802 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Toga Sam se danas bojo .... Neće ovo na dobro izaćiBanksy wrote:Ode ovo predaleko ... Nije dobro.
-
Breathless
#803 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Davno je otislo predaleko i nazalost ova zena je samo jos jedna zrtva medju tolikim zrtavama. Oni svakodnevno ubijaju hiljade i hiljade ljudi sirom BiH, vec evo dva desetljeca, otimajuci im hljeb, mogucnost lijecenja, normalne uslove za zivot i svi se prave da je sve uredu. Nadam se samo da zrtva ove nesretne zene nece biti uzaludna.Banksy wrote:Ode ovo predaleko ... Nije dobro.
- shibonja
#804 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ako izadjemo na ulice,vjeruj da ce ipak izaci na dobro !mO k3 wrote:Toga Sam se danas bojo .... Neće ovo na dobro izaćiBanksy wrote:Ode ovo predaleko ... Nije dobro.
https://www.facebook.com/groups/UDARR/
- Maharadza
#805 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Jebem ti državu ovu nakaradnu! Kao što reče jedna gospođa danas koju su intervjuisali: "Ovo je sve kontrolisani haos u kojem mi živimo!" Na žalost istinu zbori! 
-
Bosnjanin1189
#806 Re: Odg: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
U Boj
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Tkanton
#807 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Nazalost predizborna kampanja kuca na velika vrata i cini se prljavija nego ikad.....
Koji protesti za sta, zbog cega.... ona nana,baka dzaba izgubi glavu.... ono nisu protesti ono je necija djecija budalastina i osodjuju policiju, sta su trebali pustit da udju zgradu i premlate politicare, kakva bi to bila drzava, gdje je tu necija sigurnost izgubit svako povjerenje od stranaca, ko bi kad vise smio krocit u bosnu kad ni politicari njezini nisu sigurni..... da su danas usli u vladu oni politicari iz RS nebi zadugo dosli u Sarajevo.....
Ako vec hocemo da skinemo vlast, prvo trebamo stat iza neke stranke i da taj poglavar te stranke zajedno sa protestantima ide u proteste i da trazi smjenu vlade i prijevremene izbore al ti se ne radi u kantonu vec u sarajevu federalnu i drzavnu vladu ovo je danas bila cista budalastina bez ikakve organizacije i bez ikakve ideje vecina nije ni znala sta hoce......
Koji protesti za sta, zbog cega.... ona nana,baka dzaba izgubi glavu.... ono nisu protesti ono je necija djecija budalastina i osodjuju policiju, sta su trebali pustit da udju zgradu i premlate politicare, kakva bi to bila drzava, gdje je tu necija sigurnost izgubit svako povjerenje od stranaca, ko bi kad vise smio krocit u bosnu kad ni politicari njezini nisu sigurni..... da su danas usli u vladu oni politicari iz RS nebi zadugo dosli u Sarajevo.....
Ako vec hocemo da skinemo vlast, prvo trebamo stat iza neke stranke i da taj poglavar te stranke zajedno sa protestantima ide u proteste i da trazi smjenu vlade i prijevremene izbore al ti se ne radi u kantonu vec u sarajevu federalnu i drzavnu vladu ovo je danas bila cista budalastina bez ikakve organizacije i bez ikakve ideje vecina nije ni znala sta hoce......
- mO k3
#808 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ma iskreno svaka " revolucija " nosi svoje žrtveshibonja wrote:Ako izadjemo na ulice,vjeruj da ce ipak izaci na dobro !mO k3 wrote:Toga Sam se danas bojo .... Neće ovo na dobro izaćiBanksy wrote:Ode ovo predaleko ... Nije dobro.
https://www.facebook.com/groups/UDARR/
- Janjicar
#809 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Mene je stid, zena je po stare dane izasla i dala zivot da bi nama bilo bolje ?vatrogasac wrote:
Hvala joj, do neba joj hvala i nadam se da ce nas ona pokrenuti da je ona svoj zivot dala da bi mi napokon krenuli u pobjedu.
-
mali_balon
#810 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Tkanton wrote:Nazalost predizborna kampanja kuca na velika vrata i cini se prljavija nego ikad.....
I tebe sa njima da dobro po mudima da namrisu da se ne mozes razmnozavati imbecilu.
- Janjicar
#811 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Evo banana i tebi i vracaj se u kavezTkanton wrote:Nazalost predizborna kampanja kuca na velika vrata i cini se prljavija nego ikad.....
- emigrazione
#812 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Posto sam postao extremno apolitican, a prije kada sam bio mlad i glup nisam takav bio, jel moze neko ukratko o sustini svega ovoga. Cujem da je i u Rajvosa nesto slicno sutra najavljeno, a posto se po vas dan vrtim poslovno po gradu volio bih da znam hoce li biti nekih blokada saobracaja da se pripremim na vrijeme. Hvala unaprijed.
-
Max Bunker
#813 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Lupa on k'o maksim po diviziji.Janjicar wrote:Evo banana i tebi i vracaj se u kavezTkanton wrote:Nazalost predizborna kampanja kuca na velika vrata i cini se prljavija nego ikad.....
- mO k3
#814 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Koji je tebi majketi ???? Ovo boldirano je u pravu ..... Pa koji vam je danas svima .....mali_balon wrote:Tkanton wrote:Nazalost predizborna kampanja kuca na velika vrata i cini se prljavija nego ikad.....
I tebe sa njima da dobro po mudima da namrisu da se ne mozes razmnozavati imbecilu.
- vatrogasac
#815 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Koje?Tkanton wrote: Ako vec hocemo da skinemo vlast, prvo trebamo stat iza neke stranke...
Predloži!
- Banksy
#816 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
I policija i Vlada i organizatori demonstracija - ma ko da su jer protesti nikad nisu spontani, pa tako to nisu bili ni ovi - moraju sad biti jako, jako obazrivi, mudri i suzdržani jer se iz ovog može svašta izroditi ... Vrlo opasna i zapaljiva situacija koja se, ako se ne bude ispravno vodila i mirno privela kraju, može pretvoriti u veliki belaj.mO k3 wrote:Toga Sam se danas bojo .... Neće ovo na dobro izaćiBanksy wrote:Ode ovo predaleko ... Nije dobro.
-
Tirkiz
#817 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Bosna I Hercegovina sa ovakvim politickim rukovodstvom ima jednu opciju da postane nesto sto je slicno Palestini, jedina razlika izmedju nas i palestinaca je ta sto palestinci imaju NADU da ce se jednog dana osloboditi terora i straha.
U Bosni i Hercegovini NADA u BUDUCNOST je davno IZGUBLJENA.
I ovi protesti ce se na zalost zavrsiti tako sto ce vlasti pohapsiti odredjeni broj ljudi i tako ce se sve zaboraviti i zaustaviti talasanje narodnih masa.
U Bosni i Hercegovini NADA u BUDUCNOST je davno IZGUBLJENA.
I ovi protesti ce se na zalost zavrsiti tako sto ce vlasti pohapsiti odredjeni broj ljudi i tako ce se sve zaboraviti i zaustaviti talasanje narodnih masa.
- Janjicar
#818 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Sta ce blokirat kad GRAS sam od sebe malo malo pa blokiraemigrazione wrote:Posto sam postao extremno apolitican, a prije kada sam bio mlad i glup nisam takav bio, jel moze neko ukratko o sustini svega ovoga. Cujem da je i u Rajvosa nesto slicno sutra najavljeno, a posto se po vas dan vrtim poslovno po gradu volio bih da znam hoce li biti nekih blokada saobracaja da se pripremim na vrijeme. Hvala unaprijed.
- iPod
#819 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Dok nam se ne dogodi Temišvar kao iz 1989. godine, bojim se da se ništa neće promijeniti na bolje.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#820 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
đe podrška demokratski izabranoj vlasti legitimnoj i legalnojKlavikula wrote:za nasilne demonstracije. od mirnih jos nikakve koristi nije bilo.
- Danguba
#821 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Sta se moze u Tuzli postici bez velikih promjena u Federaciji i BiH?mO k3 wrote:Toga Sam se danas bojo .... Neće ovo na dobro izaćiBanksy wrote:Ode ovo predaleko ... Nije dobro.
Ko iz Vlade TK moze nesto obecati a ne izvrsiti tim opljackanim radnicima?
Kada bi svi podnijeli ostavke, problem se ne bi rijesio.
Agonija ziva koja se nastavlja.
- Janjicar
#822 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Banksy wrote:I policija i Vlada i organizatori demonstracija - ma ko da su jer protesti nikad nisu spontani, pa tako to nisu bili ni ovi - moraju sad biti jako, jako obazrivi, mudri i suzdržani jer se iz ovog može svašta izroditi ... Vrlo opasna i zapaljiva situacija koja se, ako se ne bude ispravno vodila i mirno privela kraju, može pretvoriti u veliki belaj.mO k3 wrote:Toga Sam se danas bojo .... Neće ovo na dobro izaćiBanksy wrote:Ode ovo predaleko ... Nije dobro.

- O'zone
- Globalni moderator
#823 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Rajvosa ti je grad prosperiteta ovdje se nema potrebe za iskazivanjem nezadovoljstva zato mirno hodi jer niko nista blokirati nece.emigrazione wrote:Posto sam postao extremno apolitican, a prije kada sam bio mlad i glup nisam takav bio, jel moze neko ukratko o sustini svega ovoga. Cujem da je i u Rajvosa nesto slicno sutra najavljeno, a posto se po vas dan vrtim poslovno po gradu volio bih da znam hoce li biti nekih blokada saobracaja da se pripremim na vrijeme. Hvala unaprijed.
- 2uk4
#824 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ne shvatam kritikovanje policajaca kojima je posao da rastjeraju demonstrante.
- mO k3
#825 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Odem ja u tuzlu svake godine i prošle godine Bađo mi reče , vidjeces sta ce biti sve je pred kolapsom samo je vrijeme da krenu sa nemirima ..... Nisam ništa dalje mislio i kako mi se čini da je sve spremato biloBanksy wrote:I policija i Vlada i organizatori demonstracija - ma ko da su jer protesti nikad nisu spontani, pa tako to nisu bili ni ovi - moraju sad biti jako, jako obazrivi, mudri i suzdržani jer se iz ovog može svašta izroditi ... Vrlo opasna i zapaljiva situacija koja se, ako se ne bude ispravno vodila i mirno privela kraju, može pretvoriti u veliki belaj.mO k3 wrote:Toga Sam se danas bojo .... Neće ovo na dobro izaćiBanksy wrote:Ode ovo predaleko ... Nije dobro.