treba tog sa avatara ti na lomacu staaviti pa tebe poredKAMI666 wrote:Za koga ces da ga gradis, jado jadni, za lezihljebove ove? Treba njih kao vjestice na lomacu iznad Sarajeva sve popaliti. Nemaju pojma koliko su do sada imali srece sto je nas narod glup pa zna dugo da "saburi".madesa wrote:veceras u bulju svi ce dobiti a mi cemo izgraditi JOS LJEPSE I STARIJE SARAJEVO
Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
- madesa
#4626 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
-
Objektivni navijac
#4627 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Policija je dno dna. Glavni i jedini krivci za danasnji razvoj dogadjaja. Nas policija je ogledalo cijeloga drustva. Nesposobna,rodjacka,korumpirana,amaterska,neobucena,nespremna i itd,moze se do sutra nabrajati. Ali itekako brutalna u odbrani svojih privilegija i onih koji su im privilegije omogucili.gnjev wrote:Nije policija dobrodusna policija je gdje god je koga mogla izdvojit nekog iz mase nagazala ga dobro. U prolazu iza doma sindikata su policajci u civilci obrisali pod sa momkom. Policija je neorganizovana , amateri totalni. I povrh svega toga picke. Da je danas od pocetka bila neka nabrijana jedinica profesionalna ne bi niko primiriso vladi . Razbili bi ih na pocetku.Ali u drzavi kao sto je ova ocito je za biti policajac jedina kvalifikacija veza. I to je to . Ne do Bog vecih nemira i vece mase ljudi .
Nazalost ne postoji nikakva organizirana sila iz ovih protesta,koja bi mogla artukulisati zahtjeve. A danasnji nasilni protesti,prvi takvi od pocetka demokratije su pokazali koliko je ova drzava truhla i na staklenim nogama. Da su horde lopova iz SDA i SDP u svojoj beskrajnoj gramzivosti,zaboravili da potpuno neefikasna drzava,nije jedino dobra za pljackati od nje ,nego je i nestabilna i neodrziva. Ako se pojavi neka politicka stranka,koja bi bila u stanju kanalisati ovaj narodni bijes,posebno ovaj ocaj omladine,mogli bi ovu zemlju brzo i efikasno promijeniti na bolje.
- tataćusak
#4628 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Što ste udarili na malca što je zapalio SDA i HDZ, što se ne zapitate odakle im te kancelarije ko im plaća grijanje, struju i slično. Šta je ba ljudi jeste li se to prepali da će se prestati plaćati komisije za ovo-komisije za ono.
-
Android Knego
#4629 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
mogli smo otvoriti kladionicu, koji politicar ce najvise usicariti na ovome.
evo za pocetak:
--------------- kvota
Radoncic 1,01
Lagumdzija 10,5
---------------
dopunite listu...
evo za pocetak:
--------------- kvota
Radoncic 1,01
Lagumdzija 10,5
---------------
dopunite listu...
- KAMI666
#4630 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
+1tataćusak wrote:Što ste udarili na malca što je zapalio SDA i HDZ, što se ne zapitate odakle im te kancelarije ko im plaća grijanje, struju i slično. Šta je ba ljudi jeste li se to prepali da će se prestati plaćati komisije za ovo-komisije za ono.
- Darh Wader
#4631 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Gledaj junačina,sramota.O'zone wrote:
Last edited by Darh Wader on 07/02/2014 20:34, edited 1 time in total.
- ExNihilo
#4632 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Mislim na specijalce. Kažeš kamenje im ne mere ništa, nisu tolike tarabe. Očito može. Samim tim, bezveze mi je vjerovat da te neko lupa kamenjem do besvijesti, a ti čekaš naredbu da uzvratiš.Chmoljo wrote:ExNihilo wrote:
Pa dobro, kako ih je onda puna hitna?![]()
to me pobija... kako? upravo ti to i govorim.
-
StupskaBitanga
#4633 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
kako ga srušiti?iPod wrote:Primjer KS Suad Zeljković na Face TV kaže: "Koji gladni radnici i koja gladna djeca u Sarajevu?"
Ja zaista počinjem da vjerujem da ovaj frajer živi u nekom paralelnom svijetu ili nekoj dimenziji ili je stvarno lud!
-
rekla-kazala
#4634 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Zanimljivo da je u svim gradovima došlo do paljevine. Da nije slučajno pomislio bi da je planirano,
Zlaja je imao jedan dobar lapsus na TV1. Kaže: Ni jedan život nije vrijedan ni jedne fotelje !
Ili možda nije lapsus.
Zlaja je imao jedan dobar lapsus na TV1. Kaže: Ni jedan život nije vrijedan ni jedne fotelje !
Ili možda nije lapsus.
- Lakat Jebić
#4635 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
moze se komplet forum na meni izredat ako ovaj zna ista o SDA-u i HDZ-u osim da su stranketataćusak wrote:Što ste udarili na malca što je zapalio SDA i HDZ, što se ne zapitate odakle im te kancelarije ko im plaća grijanje, struju i slično. Šta je ba ljudi jeste li se to prepali da će se prestati plaćati komisije za ovo-komisije za ono.
-
shminka
#4636 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
VjecitiStudent wrote:Specijalna je danas, kratko nakon početka frke, potpuno potisnula borbeni dio demonstranata na mostove, sa pojačanjem koje im je stajalo iza leđa, a onda im je stigla naredba da se povuku.Chmoljo wrote: buraz, vjeruj mi da specijalna nije baš toliki odron da kamenje vide kao životnu opasnost od koje se moraju panično odbraniti.
Ostatak smo vidjeli.
Pa u tom povlacenju su dobili fine batine, gdje je tu logika samovoljnog povlacanja
- madesa
#4637 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
dodik 1.0001Android Knego wrote:mogli smo otvoriti kladionicu, koji politicar ce najvise usicariti na ovome.
evo za pocetak:
--------------- kvota
Radoncic 1,01![]()
Lagumdzija 10,5
---------------
dopunite listu...
-
rokan
#4638 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
puno mi je srce kad vidim kako su se sasrali ovi paraziti i dzukele sa budzeta, kad vidim zlogumdziju kako place, izmetbegovica kako cvili. odmah ne moram jesti 5 dana.Basvod wrote:
Jesi li sit sad kad je izgorio arhiv?
Nista se sa ovim nije postiglo niti ce se postici, nista.
-
bull21
#4639 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Njega će samo srćka srušit. Do tada će k'o i sva banda...StupskaBitanga wrote:kako ga srušiti?iPod wrote:Primjer KS Suad Zeljković na Face TV kaže: "Koji gladni radnici i koja gladna djeca u Sarajevu?"
Ja zaista počinjem da vjerujem da ovaj frajer živi u nekom paralelnom svijetu ili nekoj dimenziji ili je stvarno lud!
- armin071
#4640 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Hare ZaBIH im ga 3,5Android Knego wrote:mogli smo otvoriti kladionicu, koji politicar ce najvise usicariti na ovome.
evo za pocetak:
--------------- kvota
Radoncic 1,01![]()
Lagumdzija 10,5
---------------
dopunite listu...
Dodik ukinut sa kladionice
Last edited by armin071 on 07/02/2014 20:34, edited 1 time in total.
- ExNihilo
#4641 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Zaboravili smo na Komšu, đe on u svemu ovome.
- KAMI666
#4642 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ne diraj mi efendiju, mufljuzu jedan, izgleda da tebi gori pod nogama, ili ti babi, jesam li u pravi?madesa wrote:treba tog sa avatara ti na lomacu staaviti pa tebe poredKAMI666 wrote:Za koga ces da ga gradis, jado jadni, za lezihljebove ove? Treba njih kao vjestice na lomacu iznad Sarajeva sve popaliti. Nemaju pojma koliko su do sada imali srece sto je nas narod glup pa zna dugo da "saburi".madesa wrote:veceras u bulju svi ce dobiti a mi cemo izgraditi JOS LJEPSE I STARIJE SARAJEVO
Ne birni, za tebe cu da cuvam shibicu i litar bezina
Last edited by KAMI666 on 07/02/2014 20:34, edited 1 time in total.
-
djes_ba
#4643 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
sta su postigli sa paljenjem danas ?????
osim sto je u TZ nestala finansijska dokumentacija SDP vlade ,vjerovatno i u ostalim kantonima
osim sto je u TZ nestala finansijska dokumentacija SDP vlade ,vjerovatno i u ostalim kantonima
-
StupskaBitanga
#4644 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
protesti u Sarajevu se moraju nastaviti
Zeljković mora otići
Zeljković mora otići
- JThomas
#4645 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ja nisam, al' udaraće ga kad mu dođu na vrata, a mogao je proći bez toga. ali bitnije je bilo pohvaliti se na fejsbuku.tataćusak wrote:Što ste udarili na malca što je zapalio SDA i HDZ, što se ne zapitate odakle im te kancelarije ko im plaća grijanje, struju i slično. Šta je ba ljudi jeste li se to prepali da će se prestati plaćati komisije za ovo-komisije za ono.
-
NailovaMater
#4646 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
vjerujem da TEBE zaboli kurac za arhivrokan wrote:puno mi je srce kad vidim kako su se sasrali ovi paraziti i dzukele sa budzeta, kad vidim zlogumdziju kako place, izmetbegovica kako cvili. odmah ne moram jesti 5 dana.Basvod wrote:
Nista se sa ovim nije postiglo niti ce se postici, nista.isto tako jedva cekam da vidim i ostale "lidere sedmorke" a za arhiv me zaboli kurac, bas kao sto i drzavu zaboli kurac za mene.
- charrrmed
#4648 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
kakvo razmisljanjerokan wrote:puno mi je srce kad vidim kako su se sasrali ovi paraziti i dzukele sa budzeta, kad vidim zlogumdziju kako place, izmetbegovica kako cvili. odmah ne moram jesti 5 dana.Basvod wrote:
Nista se sa ovim nije postiglo niti ce se postici, nista.isto tako jedva cekam da vidim i ostale "lidere sedmorke" a za arhiv me zaboli kurac, bas kao sto i drzavu zaboli kurac za mene.
- gnjev
#4649 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Pa cime su palili ? Bakljama . Odakle baklje ? Od navijaca . Ne aludiram nistarekla-kazala wrote:Zanimljivo da je u svim gradovima došlo do paljevine. Da nije slučajno pomislio bi da je planirano,![]()
Zlaja je imao jedan dobar lapsus na TV1. Kaže: Ni jedan život nije vrijedan ni jedne fotelje !![]()
Ili možda nije lapsus.
-
bull21
#4650 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Dodič zadovoljno trlja ručende. On je sretan. Ništa u RSU nije bilo. Sad će ta priča, oni anamo protestuju a mi sretni i berićetni. Dijamantnim košikama žderemo.madesa wrote:dodik 1.0001Android Knego wrote:mogli smo otvoriti kladionicu, koji politicar ce najvise usicariti na ovome.
evo za pocetak:
--------------- kvota
Radoncic 1,01![]()
Lagumdzija 10,5
---------------
dopunite listu...
Petak na Dodika
Cener na Radončičićića
Mere?