To je dio nacionalne imovine .....dio onoga što smo , naše istorije ......MOSALJOZE wrote:Sad slušam dosta vaznih dokumenata iz Austrougarske je izgorjelo u Arhivu BIH
Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
- LEDA
#4426 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
- MOSALJOZE
#4427 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Popusti se mene već 3 put ti govorimtrcicu trceci wrote:pa ti si isto huligan, sta sad glumis tu, jucer si pozivao na rusenje kojecegaMOSALJOZE wrote:Sad slušam dosta vaznih dokumenata iz Austrougarske je izgorjelo u Arhivu BIH
- O'zone
- Globalni moderator
#4428 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
20 godina loših uzora koje su pravili ovi koji sad kukaju su proizveli ovo danas.
-
weredsf
#4429 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Sta vam je cudno, normalan svijet koji je danas bio na protestima (manjina) je dale legitimitet klosarima da naprave ovo sto su napravili, zapalili zgradu staru 110 godina, zapalili arhiv...charrrmed wrote:MOSALJOZE wrote:Sad slušam dosta vaznih dokumenata iz Austrougarske je izgorjelo u Arhivu BIH
I ja upravo to slusam....fuj, ne mogu da vjerujem!
-
stojcevac
#4430 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ministar unutrašnjih poslova kaže da policija nije reagovala, jer se danima stvarala atmosfera da je policija za sve kriva. Znači pustili su da planu zgrade da bi dokazali da je policija u pravu? Mogu samo reći da je spinovanje već počelo, uključujući i zabranu protesta koja je u najavi. Premijer FBiH je maloprije rekao da su se okupljanja trebala zabraniti. Ne opravdavam paljenje zgrada niti mi pada na pamet, međutim ovoj đubradi se mora stati u kraj na neki način. Za ovakve izjave namjernog puštanja eskalacije nasiljea ne smatram da je ministar trebao podnijeti ostavku, nego je već trebao biti uhapšen, odnosno najmanje priveden na informativni razgovor.
- KAMI666
#4431 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Trebali su tebe u zgradu staviti pa da i ti izgoris, gofno jedno.al_neri wrote:Ovim sto "protestuju" i sto podrzavaju "proteste" ovakve, se najebem kompletne porodice.
I treba sve da izgori dok ne bude kako treba i dok ne funkcionise kako treba, sve do temelja.
Sit gladnog ne razumije a drustvo kakvo je sada, te sto vi zovete "huligani", to je odraz onoga sto su vam iz ti institucija do sada servirali. Ovo su drustvo upravo oni napravili ovakvo kakvo jeste. Zato neka i gori i da Bog da i oni (kuhari) zajedno u toj vatri gorili.
Last edited by KAMI666 on 07/02/2014 19:53, edited 1 time in total.
- _mufljuz_
#4432 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ne znam - ja sam za upotrebu sile - al kako vec rekoh na adrese odgovornih za postojece stanje - sad se pomijesalo to sa kriminalcima, sitnim pljackasima, huliganima i slicno....
ode sve u krivom smijeru....
- Edin H.
#4433 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Podrska koristenju modernim sredstvima komunikacijeveze s vezom wrote:Telefonska sjedinca op
- newlevel
#4434 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Sve ja mogu shvatiti, ali sto im je trebalo da zapale onaj mali kiosk preko puta predsjednistva ?
Koliko je duVana po podu bilo za nepovjerovati, oni penzioneri kupe ga sa poda i stavljaju u dzep
.
Koliko je duVana po podu bilo za nepovjerovati, oni penzioneri kupe ga sa poda i stavljaju u dzep
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4435 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
opa, evo nam i wannabe inostranstva...Basvod wrote:
Bravo Kolumbo. Rekoh ja juce da ce NVO lesinari okrenuti ispravne proteste radnika na svoju vodu i sve unistiti. Koji im je cilj ne znam ali uspjeli su u onom sto su naumili. Profesionalni NVO protestani su napokon digli huligane na noge i zaradili dnevnicu.
Sad je na redu policija da otkrije ko stoji iza protesta i ko je pokrenuo anarhiju.
zabrinuti dakako
- O'zone
- Globalni moderator
#4436 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Mostarci
To su pravi ljudi
To su pravi ljudi
-
Breathless
#4437 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Kakav ljigavac ovaj Imamovic iz Tuzle. Fuj!
I sad silnici pozivaju na nenasilje, a dok su nad ovim narodom 20 godina vrsili nasilje i doveli ga gotovo do potpunog unistenja, nisu bili tako senzibilni i prosipali hipi suplju.
Kako kazu ovi novinari, Zlaja Staljin porucio da ni po koju cijenu nece dati vlast i fotelju. Ni on ni ostali koji su imali ikakve veze ikada sa oligarhijom ne shvataju da oni vise nikome ne mogu prosipati demagogiju.
I sad silnici pozivaju na nenasilje, a dok su nad ovim narodom 20 godina vrsili nasilje i doveli ga gotovo do potpunog unistenja, nisu bili tako senzibilni i prosipali hipi suplju.
Kako kazu ovi novinari, Zlaja Staljin porucio da ni po koju cijenu nece dati vlast i fotelju. Ni on ni ostali koji su imali ikakve veze ikada sa oligarhijom ne shvataju da oni vise nikome ne mogu prosipati demagogiju.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4438 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Daj mi majko šibicu

- armin071
#4439 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Chmoljo wrote:opa, evo nam i wannabe inostranstva...Basvod wrote:
Bravo Kolumbo. Rekoh ja juce da ce NVO lesinari okrenuti ispravne proteste radnika na svoju vodu i sve unistiti. Koji im je cilj ne znam ali uspjeli su u onom sto su naumili. Profesionalni NVO protestani su napokon digli huligane na noge i zaradili dnevnicu.
Sad je na redu policija da otkrije ko stoji iza protesta i ko je pokrenuo anarhiju.
zabrinuti dakako
-
StupskaBitanga
#4440 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
O'zone wrote:Mostarci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To su pravi ljudi
- gnjev
#4441 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Skinuo momcic neki nadzornu kameru sa vlade , pitaju ga jarani sta ce ti to . Kaze ma ne znam nek se nadje .newlevel wrote:Sve ja mogu shvatiti, ali sto im je trebalo da zapale onaj mali kiosk preko puta predsjednistva ?
Koliko je duVana po podu bilo za nepovjerovati, oni penzioneri kupe ga sa poda i stavljaju u dzep.
- O'zone
- Globalni moderator
#4442 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ovo odavno kulminira i ako je neko mislio da će završiti sa "let it sunshine" grdno se vara._mufljuz_ wrote:ne znam - ja sam za upotrebu sile - al kako vec rekoh na adrese odgovornih za postojece stanje - sad se pomijesalo to sa kriminalcima, sitnim pljackasima, huliganima i slicno....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4443 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
http://en.wikipedia.org/wiki/2014_Tuzla_protests
kad prije na vikipediji
bakir na TVu poziva za neke fondove za zapošljavanje
kaže ima novaca
bakir na TVu poziva za neke fondove za zapošljavanje
kaže ima novaca
- JThomas
#4444 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
pa kad je prpa guzici i kad su shvatili da ih sutra možda ni policija neće moći zaštititi.Breathless wrote:Kakav ljigavac ovaj Imamovic iz Tuzle. Fuj!
mislim da je par zgrada, pa i austrougarske istorijske baštine mala cijena za to.
- Reglan
- MOSALJOZE
#4446 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Samo mi nije jasna jedna stvar.Cijelo vrijeme se potencira to kako nisu zeljeli da primjenjuju silu,suzavce i slično,a tu mi nešto smrdi pravo.Ljudi ti zapale zgradu opštine i kantona,djelimično i predsjedništvo i ti nećeš da koristiš silu???
-
StupskaBitanga
#4447 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Kad će Zekljković dati ostavku
- ExNihilo
#4448 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Savršena slika ovog društva.newlevel wrote:Sve ja mogu shvatiti, ali sto im je trebalo da zapale onaj mali kiosk preko puta predsjednistva ?
Koliko je duVana po podu bilo za nepovjerovati, oni penzioneri kupe ga sa poda i stavljaju u dzep.
- O'zone
- Globalni moderator
#4449 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Selim u Mostar 
- Brkooo
#4450 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
oj crnjakagnjev wrote:Skinuo momcic neki nadzornu kameru sa vlade , pitaju ga jarani sta ce ti to . Kaze ma ne znam nek se nadje .newlevel wrote:Sve ja mogu shvatiti, ali sto im je trebalo da zapale onaj mali kiosk preko puta predsjednistva ?