znaš li ti kako je kada si zakačen na budžetsku sisu TK, plata ti kasni 15 dana da bi došla bez ionako bijednih naknada, a znaš da moraš otplatiti rate kredita i prehraniti ženu i troje djece, a jedini radiš u familiji? znaš li možda kakav je to osjećaj? ne, ne znaš jer si obični neobrazovani balavac koji nikada nije osjetio gorčinu kada znaš da ne možeš djetetu priuštiti bolji život.escobar__ wrote:Previše je zakačenih na budžetsku sisu pa ovakvi komentari lažnih dušebrižnika me i ne iznenađuju.
Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
-
oftamolog
#3826 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
-
x_lecter
#3827 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Mi Sarajelije nemamo para od seljacina iz srebrenice i foce .... razlog zaste ne idem na tekme je ono uzasno skandiranje sa tipicnim seljackim istocnjackim naglaskom: booosna, booosna, booosna .... majku im jebem krvavu drzavu su nam unistilineregistrovani wrote:slušaj papak, skoro svaku tekmu imaš slično sranje u Sarajevu samo ne u ovolikom obimu, seljaci iz Srebrenice i Goražda nemaju ni para za te jebene utakmice, sranja u tim slučajevima prave uglavnom FINA GRADSKA URBANA DJEČICAmadesa wrote:neobrazovna stoka koja je dosla iz srebrenice i gorazda u moje sarajevo treba ih poslati na njihove poljaneDaffyDuck wrote:Trebao bi neko ovim huliganima pokazat gdje su Poljine
- iPod
#3828 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Gdje je onaj gad što je sinoć izjavio:
Zeljković: U Sarajevu niko nema razloge za nezadovoljstvo
Zašto on ne podnese ostavku?!
-
elk
#3829 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ovo kasni barem 10 godina.
kombinacija:gladnih-očajnih ljudi(njih jedino podržavam), gomila malih, neodgojenih i zapuštenih šabana,koji jedva čekaju da pobjegnu iz škole i nešto razboji-zapale, uvijek su tu i oni što palamude i na znaju zašto su tu, lopovi, sitni kriminalci i drogeri koji su osjetili priliku za pljačku, par dokoličara kojima ionako nikad ništa ne valja, vjerovatno postoje i neki ubačeni elementi i to je struktura koja donosi promjene. ozbiljno?
i sve da svi podnesu ostavke, opet bi se iste stranke birale. znamo to. rješenje je da nema rješenja, nažalost. gotovi smo, deal with it. ako je neko napravio neki svoj mikro svijet i ostaje izvan svega, svaka mu čast. ostali, ja prvi, ga dudlaju.
kombinacija:gladnih-očajnih ljudi(njih jedino podržavam), gomila malih, neodgojenih i zapuštenih šabana,koji jedva čekaju da pobjegnu iz škole i nešto razboji-zapale, uvijek su tu i oni što palamude i na znaju zašto su tu, lopovi, sitni kriminalci i drogeri koji su osjetili priliku za pljačku, par dokoličara kojima ionako nikad ništa ne valja, vjerovatno postoje i neki ubačeni elementi i to je struktura koja donosi promjene. ozbiljno?
i sve da svi podnesu ostavke, opet bi se iste stranke birale. znamo to. rješenje je da nema rješenja, nažalost. gotovi smo, deal with it. ako je neko napravio neki svoj mikro svijet i ostaje izvan svega, svaka mu čast. ostali, ja prvi, ga dudlaju.
-
weredsf
-
nino90
#3831 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
paljenjem i unistavanjem se ne postize nista. To rade ovi maloljetni delikventi i sitni kriminalci, iskoristavaju situaciju. oni dobijaju korist time sto zapale zgrade kontenjere, i onda mogu lako da kradu i pljackaju. Vidi se na video zapisima ko baca one racunare sa prozora i sl. Trebaju otici tamo gdje je Lagumdzija, Bakir, gdje su parlamentarci, njihove kuce i stanove opkoliti i njih uzeti i kao taoce drzati. Niko drugi i nikakva imovina se ne bi smjela unistavati. Eto smijenice se vlade, oni ce postaviti neke druge sebi podobne i nikom nista, sve isto ostalo. Jedinu korist imaju ovi sto su pokrali racunare monitore...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Breathless
#3832 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ovako je to bilo u oktobru, 1917.
-
julisiz es grant
#3833 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Koliko vidim protiv ovakvog nasilja su stariji iskusniji ljudi sa 30+ godina, kao što su Alfons, vanilla, seln, moja malenkost...a nikakvi babini sinovi.ExNihilo wrote:Na ovoj temi se tačno vidi zbog čega se ovo sve nije ranije desilo. Koliko prenemagajućih pičkica, moralista, guzonja i guzonjinih sinova, budžetlija koji se brinu "ko će ovo sve platiti" i slične marve.. Koliko ih je tek na makro razini.
- House
#3834 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
LSD wrote:House wrote:Koliko tatinih sinova na forumu, dabogda zapalili sve vlade u drzavi
![]()
ali kako se sami otrkivaju na ovoj temi
Oni vole "mirne" proteste uz pjesmu i cucle
- relativno84
#3835 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Jadnomadesa wrote:nek ide u srebrenicu da bere sljive i imat ce para a ne da kuka ovdje i razbija i pali
-
Nuken
#3836 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
MA PALI SVE!!!
-
Breathless
#3837 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
julisiz es grant wrote:Koliko vidim protiv ovakvog nasilja su stariji iskusniji ljudi sa 30+ godina, kao što su Alfons, vanilla, seln, moja malenkost...a nikakvi babini sinovi.ExNihilo wrote:Na ovoj temi se tačno vidi zbog čega se ovo sve nije ranije desilo. Koliko prenemagajućih pičkica, moralista, guzonja i guzonjinih sinova, budžetlija koji se brinu "ko će ovo sve platiti" i slične marve.. Koliko ih je tek na makro razini.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3838 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
boli me kurac ko će platiti štetu
ko će platiti 22 izgubljene godine???
ko će platiti 22 izgubljene godine???
-
weredsf
#3839 Re: Demonstracije u Tuzli
Oni ce se sutra vratiti svojoj svakodnevnici, pljackanju stanova, automobila, ljudi itdnino90 wrote:paljenjem i unistavanjem se ne postize nista. To rade ovi maloljetni delikventi i sitni kriminalci, iskoristavaju situaciju. oni dobijaju korist time sto zapale zgrade kontenjere, i onda mogu lako da kradu i pljackaju. Vidi se na video zapisima ko baca one racunare sa prozora i sl. Trebaju otici tamo gdje je Lagumdzija, Bakir, gdje su parlamentarci, njihove kuce i stanove opkoliti i njih uzeti i kao taoce drzati. Niko drugi i nikakva imovina se ne bi smjela unistavati. Eto smijenice se vlade, oni ce postaviti neke druge sebi podobne i nikom nista, sve isto ostalo. Jedinu korist imaju ovi sto su pokrali racunare monitore...
- LEDA
#3840 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ovdje pročitah gomilu gluposti -nažalost.
Ljudi ovo nisu demonstracije nego - ANARHIJA . opasno je !!!!
Problem je - ŠTA DALJE???
Ko će izaći pred narod i ove huligane? Ko ima tu snagu da smiri ovo ??? Neko će MORATI stati naprijed i povesti sve ovo pravim putem.
Paljenje i pljačka nisu način . Osvjestite se . Ja sam vidjela huligane na djelu .....nimalo naivno ,a vi iz sigurnosti kuće naprđujete
Ljudi ovo nisu demonstracije nego - ANARHIJA . opasno je !!!!
Problem je - ŠTA DALJE???
Ko će izaći pred narod i ove huligane? Ko ima tu snagu da smiri ovo ??? Neko će MORATI stati naprijed i povesti sve ovo pravim putem.
Paljenje i pljačka nisu način . Osvjestite se . Ja sam vidjela huligane na djelu .....nimalo naivno ,a vi iz sigurnosti kuće naprđujete
- Zatamnjena stakla
#3841 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ako vjerujete u Boga nek vam on pomogne
- charrrmed
#3842 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Evo slusam i da su i dva vozila hitne pomoci unistena.....fuj
- Edin H.
#3843 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Pa zato sto niko nema razloga za nezadovoljstvoiPod wrote:Gdje je onaj gad što je sinoć izjavio:
- Butmiran
#3844 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Čitam komentare po hrvatskim fb stranicama. Znači skoro bukvalno svaki komentar je: "bravo Bosno", "borite se za svoja prava", "svaka vam čast", "mi u Hrvatskoj i dalje šutimo, nama valjda dobro?bravo Bosno", "imate muda, bravo" itd. itd.
Lijepo vidjeti.
Lijepo vidjeti.
-
x_lecter
#3845 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
relativno84 wrote:Jadnomadesa wrote:nek ide u srebrenicu da bere sljive i imat ce para a ne da kuka ovdje i razbija i pali
nije jadno nego tačno
-
bull21
#3846 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Đe nam je Benjo da opuca dva put u kohljena nekome da hin sve isprepada?
- art vandeley
#3847 Re: Demonstracije u Tuzli
Apsolutno +10!nino90 wrote:paljenjem i unistavanjem se ne postize nista. To rade ovi maloljetni delikventi i sitni kriminalci, iskoristavaju situaciju. oni dobijaju korist time sto zapale zgrade kontenjere, i onda mogu lako da kradu i pljackaju.Jedinu korist imaju ovi sto su pokrali racunare monitore...
-
HM 2011
#3848 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Narode prekini sa nasiljem i napusti mjesto događaja.
-
Breathless
#3849 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ovako je to bilo u oktobru, 1917.
- ExNihilo
#3850 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Sve redom forumska eminencija. Ništa, "gasi" proteste, ključaj temu, Vanilla je protiv. Idemo svi na ljubav & sex.julisiz es grant wrote:Koliko vidim protiv ovakvog nasilja su stariji iskusniji ljudi sa 30+ godina, kao što su Alfons, vanilla, seln, moja malenkost...a nikakvi babini sinovi.ExNihilo wrote:Na ovoj temi se tačno vidi zbog čega se ovo sve nije ranije desilo. Koliko prenemagajućih pičkica, moralista, guzonja i guzonjinih sinova, budžetlija koji se brinu "ko će ovo sve platiti" i slične marve.. Koliko ih je tek na makro razini.