Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
- Zatamnjena stakla
#3426 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
koktel u ruke i lagano mamu im jebem
-
gidra
#3427 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
16:05 - Rulja je krenula u rušilački pohod. Uništavaju trafike, radnje, iščupan je i bankomat...
I još jednom ih nabijem na onu stvar. Stoka seljačka.
- Butmiran
#3428 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Jok ba, sve su ovo balavurdija i huligani. Umjesto da mirno sjednu i piju kafu, slušaju Dubiozu i Frenkija, oni ovo rade.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pusti kome objašnjavaš.Herr Flick wrote:Pa i u Ukraijini su još gori huligani 10000000 puta od ovih nasih,pa ih evropa naziva demonstratima.Nece ti lik od 50 i kussur godina palit i rusit,tako je svugdje![]()
- pink floydd
#3429 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Fahro ce ovo pokušati da iskoristi znao sam ja tokamen spoticanja wrote:Predsjednik Saveza boraca Tuzlanskog kantona u izjavi za „Avaz" naveo je da kompletna vlast u FBiH treba podnijeti ostavku, zbog situacije u kojoj je narod u FBiH.
- Trebali bi se organizirati vanredni izbori. Treba se pružiti šansa novim i uspješnim ljudima, koji mogu ovu zemlju oporaviti. Neka je onima koji su na vlasti ovo na čast, jer oni samo od izbora do izbora sjedaju s fotelje na fotelju. Svi su skupa odgovorni, jedino je Fahrudin Radončić (SBB), državni ministar sigurnosti, čovjek kojem bih dao svoju djecu i srce da su njegovi. Upravo sam ga slušao na FTV... On je jedini čovjek koji može biti lider Bošnjaka. To ne mislim samo ja, nego mnogi borci. Jedino Radončić poziva policiju da ne tuče svoj narod - kaže Hodžić.
![]()
![]()
![]()
jel ista jasnije
- harač
#3430 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
pao u vili niz stepeniceSaffett wrote:Hamdija Lipovaca izasao masi da se obrati i bio kamenovan ahah![]()
BAKIRE GDJE SI
- Janjicar
#3431 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Brat mi javlja da u TZ policija ne zeli vise da reaguju i demonstranti su otisli od Suda prema Opstini Tuzla i nakon toga ce se zavrsiti.
Policija ne zeli vise da dira gradjanje u Tuzli
Policija ne zeli vise da dira gradjanje u Tuzli
- kokakolas
#3432 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Sinčeka bi sravnali sa zemljom... Kad bi izašao iz trezora.Saffett wrote:Hamdija Lipovaca izasao masi da se obrati i bio kamenovan ahah![]()
BAKIRE GDJE SI
- Zatamnjena stakla
#3433 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
sve uništitgidra wrote:16:05 - Rulja je krenula u rušilački pohod. Uništavaju trafike, radnje, iščupan je i bankomat...
- JThomas
#3434 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ma hajde u ukrajini, koja je rupa poput nas ili gora. "nemirni" protesti su sasvim normalna stvar i u zemljama gdje se pet puta bolje živi.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pusti kome objašnjavaš.Herr Flick wrote:Pa i u Ukraijini su još gori huligani 10000000 puta od ovih nasih,pa ih evropa naziva demonstratima.Nece ti lik od 50 i kussur godina palit i rusit,tako je svugdje![]()
-
howdy
#3435 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
kamen spoticanja wrote:Predsjednik Saveza boraca Tuzlanskog kantona u izjavi za „Avaz" naveo je da kompletna vlast u FBiH treba podnijeti ostavku, zbog situacije u kojoj je narod u FBiH.
- Trebali bi se organizirati vanredni izbori. Treba se pružiti šansa novim i uspješnim ljudima, koji mogu ovu zemlju oporaviti. Neka je onima koji su na vlasti ovo na čast, jer oni samo od izbora do izbora sjedaju s fotelje na fotelju. Svi su skupa odgovorni, jedino je Fahrudin Radončić (SBB), državni ministar sigurnosti, čovjek kojem bih dao svoju djecu i srce da su njegovi. Upravo sam ga slušao na FTV... On je jedini čovjek koji može biti lider Bošnjaka. To ne mislim samo ja, nego mnogi borci. Jedino Radončić poziva policiju da ne tuče svoj narod - kaže Hodžić.
![]()
![]()
![]()
jel ista jasnije
Jest druze, da treba ovog predsjednika saveza boraca TK objesit za jaja i svakog ko vidi neku nadu u ovom oloshu trenutno na vlasti, bilo pozicije bilo opozicije. jebo i njega i fahrA.....i sve njih....
-
de balzac
#3436 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Slazem se. Ono baljezganje sinoc je bilo benzin u vatru. Od retardiranog Zeljkovica nisam ni ocekivao nesto pametno i racionalno, ali Niksic - pa zar nemaju nikog mudrijeg u posranom sdp-u, gdje im je taj Alister, jebo ih on!VjecitiStudent wrote:Najveću odgovornost za današnje događaje snose Nikšić i Zeljković i njihovi idiotske izjave nakon sinoćnje konferencije.
- Alfons Kauders
#3437 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
samo da prijavim... centrala sdp-a prazna i netaknuta... kao i centrala sda... i ostalih stranaka
jer eto, nije haman u njima problem, vec u praznim zgradama sodaso i austrougarskim ljepoticama u sarajevu...
jer eto, nije haman u njima problem, vec u praznim zgradama sodaso i austrougarskim ljepoticama u sarajevu...
- Guestes
#3438 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Eno bagra podnosi ostavke, promijenilo se. Jel ti dovoljno?veze s vezom wrote:Jel iko od vas fakat vjeruje da ce se nesto promijeniti?
- Logovan
#3439 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Vjerujem ja i uvijek ću vjerovati.veze s vezom wrote:Jel iko od vas fakat vjeruje da ce se nesto promijeniti?
- trcicu trceci
#3440 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
zasto unistavati imovinu, u pitanju su registri gradjana pa jeste li vi ljudi normalni ?
hitno policija mlavi stoku
hitno policija mlavi stoku
-
dječak sa šibicama
#3441 Re: Demonstracije u Tuzli
Koji ste vi demagozi, a da ijedan politicar, lider, konobar, taksista, bilo sta da je, izadje kao vodja, rekli bi odmah "on je Fahrin/Zlajin/Bakirov covjek"Ali_G wrote:Upravo zato su ove demonstracije osudjene na propast.julisiz es grant wrote:I ko vodi proteste? Ko si ti narodni tribuni koji imaju rješenje i koji će doći mjesto ovih što daju ostavke?
- art vandeley
#3442 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Sve ce to rulja na kraju ponovo visestruko i nadoknaditigidra wrote:16:05 - Rulja je krenula u rušilački pohod. Uništavaju trafike, radnje, iščupan je i bankomat...
- Ajatolah_
#3443 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ako su prevrnut kiosk, zapaljena vozila među kojima vatrogasna kola, demoliran kafić i pretučeni novinari rezultat njegovog promišljanja o teškoj situaciji njegove porodice, nabijem ga takvog na onu stvar. Jah, ja sam sjebani majmun, pitaj vlasnike ovih demoliranih objekata.-tuzlak- wrote:jes mu otac i mati obespravljen jer mu ne može dati ni marku za sendvičeAjatolah_ wrote:Sad prolazim, sve goli srednjoškolac na "demonstracijama" s ogromnim kamenčinama u ruci... Ono je nešto obespravljeno, ma mr'š!
U Zenici demolirali kafić, prevrnuli čovjeku kiosk...Meni je ovo fuj.
Čitam opljačkani nekakvi supermarketi, pretučeni novinari...
MAJMUNE SJEBANI
I može mu mater dati tri i po' marke za cigare, ne može marku za sendvič, jel'.
Last edited by Ajatolah_ on 07/02/2014 16:46, edited 1 time in total.
- KPNCTNJAH
#3444 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Haj_Halve wrote:Treba tu i BHF ukljuciti
hladno obijaju auta oko Skenderije... raj za klosare
- ultima_palabra
#3445 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Maloprije od posla do kuće u rekordnom vremenu... budžetlije se razbježale, bježite noge posra vas guzica 
-
PIMP-Meister-2000
#3446 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
http://www.klix.ba/vijesti/premijer-tk- ... /140207092veze s vezom wrote:Jel iko od vas fakat vjeruje da ce se nesto promijeniti?
KRENULO JE, NEXT PLEASE!!!!
- kamen spoticanja
#3447 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
kad si kod cunamija,ev sta kaze ministar sigurnosti:pink floydd wrote:Fahro ce ovo pokušati da iskoristi znao sam ja tokamen spoticanja wrote:Predsjednik Saveza boraca Tuzlanskog kantona u izjavi za „Avaz" naveo je da kompletna vlast u FBiH treba podnijeti ostavku, zbog situacije u kojoj je narod u FBiH.
![]()
![]()
![]()
jel ista jasnijecunami ce on da prezivi i ispliva na površinu (ne daj Bože).
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... h-gradjana
- Zatamnjena stakla
#3448 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
nek se obrati vlastimaAjatolah_ wrote:Ako su prevrnut kiosk, zapaljena vozila među kojima vatrogasna kola, demoliran kafić i pretučeni novinari rezultat njegovog promišljanja o teškoj situaciji njegove porodice, nabijem ga takvog na onu stvar. Jah, ja sam sjebani majmun, pitaj vlasnike ovih demoliranih objekata.-tuzlak- wrote:jes mu otac i mati obespravljen jer mu ne može dati ni marku za sendvičeAjatolah_ wrote:Sad prolazim, sve goli srednjoškolac na "demonstracijama" s ogromnim kamenčinama u ruci... Ono je nešto obespravljeno, ma mr'š!
U Zenici demolirali kafić, prevrnuli čovjeku kiosk...Meni je ovo fuj.
Čitam opljačkani nekakvi supermarketi, pretučeni novinari...
MAJMUNE SJEBANI
-
gidra
#3449 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Podržavaš uništavanje privatne imovine? Bravo za tebe.Zatamnjena stakla wrote:sve uništitgidra wrote:16:05 - Rulja je krenula u rušilački pohod. Uništavaju trafike, radnje, iščupan je i bankomat...
- Zatamnjena stakla
#3450 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
dagidra wrote:Podržavaš uništavanje privatne imovine? Bravo za tebe.Zatamnjena stakla wrote:sve uništitgidra wrote:16:05 - Rulja je krenula u rušilački pohod. Uništavaju trafike, radnje, iščupan je i bankomat...