Uvijek je bilo takvih...Butmiran wrote:Kako smo mi samo bezobrazan i licemjeran narod to je nevjerovatno.
bull21 wrote:Ovo je JEDINI način!mishic wrote:Dok se zgrade i oprema uništavaju ministri će i dalje primati visoke plate. A sva šteta biće namirena od poreza građana.
Očito ovo nije naćin na koji se treba nastaviti boriti protiv mafijaške vlasti. Treba spriječiti da i jedan ministar više uđe u zgrade vlada koje su pretrpjele štetu ali prije toga da primi više i jednu platu. Odgovornost za nanesenu štetu trebaju dijeliti premijeri, ministri i huligani koji su počinili ovu štetu.
To je to.Janjicar wrote:Uvijek je bilo takvih...Butmiran wrote:Kako smo mi samo bezobrazan i licemjeran narod to je nevjerovatno.
Ovo nisu huligani, ovo su gladni ljudi, ovo je ona omladina za koju ste juce govorili da sjedi u Premieru i igra bingo.
To je ta omladina, nisu to nikakvi huligani, 100 000 je na birou u TK samo da znatea ako to nije povod da se porazbija sve drzavno ne znam sta je...
Mirne proteste niko ne 'ebe i nece vas ni pogledat...
I sta su napravili sa ovim? Zapalio tramvajsku na kojoj ce sutra stajati i cekati tramvajcharrrmed wrote:Ruku na srce, malo su pretejrali. Paljenje tramvajskih stanica, zgrada, razbijanje stakala, paljenje automobila, iscupan bankomat, saobracajni znakovi, zardinjere
Stanje redovno.Saurman wrote:Kakvo je stanje u zapadnom Mostaru, Sirokom Brijegu, Posusju, Grudama, Ljubuskom, Capljini, Neumu, Stocu, Livnu, Rami-Prozoru, Ravnom, Kiseljaku, Busovaci, Novom Travniku, Vitezu, Kresevu, Zepcu, Usori, Orasju, Odzaku i Domaljevcu?
Kakvo je stanje u Banjoj Luci, Doboju, Prijedoru, Bijeljini, Zvorniku, Trebinju i ostalim gradovima manjeg. bh entiteta?
Teufik wrote:Causevic podnio ostavku.
jasko_ba wrote: OvoU Zavidovicima haos! Opstina demolirana