A kako ih nalijepiti ???Alfons Kauders wrote:i nalijepiti medije koji su radili istoHerr Flick wrote:Pored zahtjeva da Vlada da ostavku,apsolutno treba zahtjevati ostavku svih odgovornih u MUP-u zbog iznošenja laži i manipulacija o tzv. pljačkama
Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
- mO k3
#2951 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
-
zippoo87
#2952 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
policija da je imalo pametna,kao sto nije,pridruzili bi se protestantima jer sam upravo dobio informaciju iz prve ruke a ta je da jos nisu primili platu za septembar,nemaju elementarne uslove za rad,gorivo,auta,odjecu obucu ali...
imaju "mozga" da udaraju narod,prscu ih suzavcem,ebu mater itd itd
izgleda da ce i oni kasno skontati da su izmanipulisani upravo od onih koje stite
imaju "mozga" da udaraju narod,prscu ih suzavcem,ebu mater itd itd
izgleda da ce i oni kasno skontati da su izmanipulisani upravo od onih koje stite
- emir_avdic
#2953 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ja sam obicni covjek, koji ide danas u 13:00h na strajk, a nece biti na facebook-u ili forumima pisat uprazno.
Vidimo se ko hoce da dodje, ko nece nek od kuce daje lajkove.
Pozdravi
Pozdravi
-
Peryton_
#2954 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Napeta je situacija u TZ.Koliko sam ja vidio , nema jos nikakvog okupljanja od Skvera do Brcanske, pred Tuzilastvom malo vise specijalaca.Kako je ispred vlade, ne znam.
Previse je mirno na ulicama, gotov' pa strasljivo
- Herr Flick
#2955 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Dobro,mediji uvijek pretjeruju,oni su njih iz mupa obavjestili da su u toku pljacke a novinari zeljni bilo kakve price jedva cekaju da to objave.Isto kao na Indexu naslov "Ratno stanje u Tuzli"Alfons Kauders wrote:i nalijepiti medije koji su radili istoHerr Flick wrote:Pored zahtjeva da Vlada da ostavku,apsolutno treba zahtjevati ostavku svih odgovornih u MUP-u zbog iznošenja laži i manipulacija o tzv. pljačkama
- guber90
#2956 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Treba zahtjevati javni demat i izvinjenje, mislim da je to dovoljno.mO k3 wrote:A kako ih nalijepiti ???Alfons Kauders wrote:i nalijepiti medije koji su radili istoHerr Flick wrote:Pored zahtjeva da Vlada da ostavku,apsolutno treba zahtjevati ostavku svih odgovornih u MUP-u zbog iznošenja laži i manipulacija o tzv. pljačkama
- Alfons Kauders
#2957 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ima brate RAK, imaju kazne...mO k3 wrote:A kako ih nalijepiti ???Alfons Kauders wrote:i nalijepiti medije koji su radili istoHerr Flick wrote:Pored zahtjeva da Vlada da ostavku,apsolutno treba zahtjevati ostavku svih odgovornih u MUP-u zbog iznošenja laži i manipulacija o tzv. pljačkama
ko priziva belaj i namjerno plasira lazne informacije s tim ciljem treba snositi i posljedice... to nema veze sa slobodom stampe iza koje se kriju
- emir_avdic
#2958 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ja odoh pred zgradu Kantona Sarajevo u 12:00h ili 13:00h.Peryton_ wrote:Napeta je situacija u TZ.Koliko sam ja vidio , nema jos nikakvog okupljanja od Skvera do Brcanske, pred Tuzilastvom malo vise specijalaca.Kako je ispred vlade, ne znam.
Vidimo se...
- mO k3
#2959 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
@ Guberu moj lijepo to zvuci ....ali uvijek ima ono " ali"
- Paranoid
#2960 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Proces je započeo i nesumnjam u masovnost prosvjeda. Kao što sam i napisao na drugoj temi, ako bi se prekinuo rad vlada od općina do kantona i svi stavili u kućni pritvor, a dozvolili rad federalnim parlamentarcima i po hitnom postupku, sa jednom tačkom dnevnog reda "stanje u FBiH i pregovor sa izabranicima demostranata", onda, sve bi išlo na ruku naroda.elma89_ wrote:Kad i ako na ulicama bude preko 50 hiljada,a ovo je tanko(jos mediji napuhali)
Ništa bez sazivanja sjednice u Briselu o stanju u BiH.
- Alfons Kauders
#2961 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ma dobro tabloidsko "pretjerivanje" mogu i svarit, mada ni njemu u ovakvoj situaciji nije mjestoHerr Flick wrote:Dobro,mediji uvijek pretjeruju,oni su njih iz mupa obavjestili da su u toku pljacke a novinari zeljni bilo kakve price jedva cekaju da to objave.Isto kao na Indexu naslov "Ratno stanje u Tuzli"Alfons Kauders wrote:i nalijepiti medije koji su radili istoHerr Flick wrote:Pored zahtjeva da Vlada da ostavku,apsolutno treba zahtjevati ostavku svih odgovornih u MUP-u zbog iznošenja laži i manipulacija o tzv. pljačkama
ali izmisljanje jok
i ovo nije nimalo bezazlena stvar, radi ovakvih gluposti moze lako da padne mrtva glava
- mO k3
#2962 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Nemoj bre budi oko 18:00 .... Joj šupljakaemir_avdic wrote:Ja odoh pred zgradu Kantona Sarajevo u 12:00h ili 13:00h.Peryton_ wrote:Napeta je situacija u TZ.Koliko sam ja vidio , nema jos nikakvog okupljanja od Skvera do Brcanske, pred Tuzilastvom malo vise specijalaca.Kako je ispred vlade, ne znam.
Vidimo se...
Admin de nam reci jeli ovaj iz sa tipka ??? Ili je sa kamenjara
-
baxus
#2963 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Primjecujem da se na sve moguce nacine u ovu pricu pokusava uvuci, RS, Dodik i pokusava se ovome svemu dati nacionalni predznak. Jer cim se to desi, gotovo je. To se u centralama zna i radi se na tome.
-
mefistofilis
#2964 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
slazem se sa svim zahtjevima samo bih sto se tice penzija rekao da trebaju biti proporcionalne... ali obrnuto proporcionalne, dakle da oni sa manjim penzijama dobiju veci procenat
- elma89_
#2965 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ne znam gdje ti vidis indikacije da ce ovo biti masovno? Masovnije je bilo tokom bebolucije,,pa nistaParanoid wrote:Proces je započeo i nesumnjam u masovnost prosvjeda. Kao što sam i napisao na drugoj temi, ako bi se prekinuo rad vlada od općina do kantona i svi stavili u kućni pritvor, a dozvolili rad federalnim parlamentarcima i po hitnom postupku, sa jednom tačkom dnevnog reda "stanje u FBiH i pregovor sa izabranicima demostranata", onda, sve bi išlo na ruku naroda.elma89_ wrote:Kad i ako na ulicama bude preko 50 hiljada,a ovo je tanko(jos mediji napuhali)
Ništa bez sazivanja sjednice u Briselu o stanju u BiH.
- biske
#2966 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
baxus wrote:Primjecujem da se na sve moguce nacine u ovu pricu pokusava uvuci, RS, Dodik i pokusava se ovome svemu dati nacionalni predznak. Jer cim se to desi, gotovo je. To se u centralama zna i radi se na tome.
- mO k3
#2967 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Čitaj sta sam napisao pa onda prozbori koju .....baxus wrote:Primjecujem da se na sve moguce nacine u ovu pricu pokusava uvuci, RS, Dodik i pokusava se ovome svemu dati nacionalni predznak. Jer cim se to desi, gotovo je. To se u centralama zna i radi se na tome.
-
staradis
#2968 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Odmah traziti ostavke odgovornih osoba iz policije Tuzlanskog kantona, da li znamo ko su ?
- ho oponopono
#2969 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
emir_avdic wrote:Ja sam obicni covjek, koji ide danas u 13:00h na strajk, a nece biti na facebook-u ili forumima pisat uprazno.
Pozdravi
...zna se ko je kvisling!
-
howdy
#2970 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
-LIBERO- wrote:Zeljkovic je degenerik. Prosto je nevjerovatno sta prica na ovom press-u.
Klasicni dokaz koliko su odvojeni od naroda i realne situacije kako se zivi.
Znaju oni vrlo dobro kako se zivi, samo ih realno zaboli racku...
-
baxus
#2971 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Hoces li mi molim te objasniti zasto si ovoliko aktivan na ovoj temi od kako je sve pocelo?mO k3 wrote:Čitaj sta sam napisao pa onda prozbori koju .....baxus wrote:Primjecujem da se na sve moguce nacine u ovu pricu pokusava uvuci, RS, Dodik i pokusava se ovome svemu dati nacionalni predznak. Jer cim se to desi, gotovo je. To se u centralama zna i radi se na tome.
Koji je tvoj interes konkretno da gladni ljudi i dalje sute i trpe?
- Havatar
#2972 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
A DubiozaJanjicar wrote:
Frenkie
- vatrogasac
#2973 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
E haj'mo sada....pa sa srećom!
Last edited by vatrogasac on 07/02/2014 10:57, edited 2 times in total.
- mO k3
#2974 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Sda ,sda snds ko plazi taj me dobijebaxus wrote:Hoces li mi molim te objasniti zasto si ovoliko aktivan na ovoj temi od kako je sve pocelo?mO k3 wrote:Čitaj sta sam napisao pa onda prozbori koju .....baxus wrote:Primjecujem da se na sve moguce nacine u ovu pricu pokusava uvuci, RS, Dodik i pokusava se ovome svemu dati nacionalni predznak. Jer cim se to desi, gotovo je. To se u centralama zna i radi se na tome.
Koji je tvoj interes konkretno da gladni ljudi i dalje sute i trpe?
Sto si ti aktivan ,jeli imamo istog poslodavca ???
- O'zone
- Globalni moderator
#2975 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ostanak statusa quo
Sent from my PMP5780D using Tapatalk
Sent from my PMP5780D using Tapatalk