Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post Reply
Bodkin

#451 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Bodkin »

Danguba wrote:
Bodkin wrote:
ima. zove se donosenje novog zakona o ispoljavanju i prakticiranju vjere. zove se donosenje zabrane pristupu rada imigrantima kako bi se zastitila domaca radna snaga. i glavno, nema socijale osim ako se ne zoves hans i ne prezivas neuer. ja bih i dalje smatrao tu zemlju jednom od daleko najatraktivnijih za imigrante :wink: i dalje bi redovi bili pred njenim ambasadama :wink:
i sve to u duhu demokracije... :-)
pazi, danas mozes raditi sta hoces i kako hoces u zapadnoj evropi. kazem ti, zamisli da dodje neko i dijeli pravoslavne knjige ili jevrejske kod sebilja. misionari i poziva ljude u vjeru. ne bi izdrzao 15 minuta. lincovala bi ga gomila. biras jezike z svoju djecu. ne ides u skole i na posao na svoje praznike. imas svoje crkve i dzamije. jebiga, ne mozes lincovati zene jer hodaju sa muskima i ne mozes im zabraniti da voze ali to bi bilo jelde previse :wink: to nekima nije dovoljno demokratije. dakle ako nije dovoljno onda im fino sve oduzmes. ubrzo ce plakati za ovim vremenima ali nema jebanja bez da udje
Danguba

#452 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Danguba »

Bodkin wrote:
Danguba wrote:
i sve to u duhu demokracije... :-)
pazi, danas mozes raditi sta hoces i kako hoces u zapadnoj evropi. kazem ti, zamisli da dodje neko i dijeli pravoslavne knjige ili jevrejske kod sebilja. misionari i poziva ljude u vjeru. ne bi izdrzao 15 minuta. lincovala bi ga gomila. biras jezike z svoju djecu. ne ides u skole i na posao na svoje praznike. imas svoje crkve i dzamije. jebiga, ne mozes lincovati zene jer hodaju sa muskima i ne mozes im zabraniti da voze ali to bi bilo jelde previse :wink: to nekima nije dovoljno demokratije. dakle ako nije dovoljno onda im fino sve oduzmes. ubrzo ce plakati za ovim vremenima ali nema jebanja bez da udje
nista od navedenog...ali eto nesto da se napise. :D

p.s. i meni dolaze na kucna vrata razni ''krscanski'' emisari...i mos' misliti svi su jos zivi :-)

edit: i da zavrsimo sa ovom ''glupom'' raspravom... :thumbup:
Bodkin

#453 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Bodkin »

Danguba wrote:

p.s. i meni dolaze na kucna vrata razni ''krscanski'' emisari...i mos' misliti svi su jos zivi :-)

jarane kod nas ne mogu konstitutivnim da daju nacionalne predmete. traze da ih ima preko 20% ili preko 50% ili sta vec. ne daju da se dzamija napravi. a ovi se gore zale na njemacku zato sto ne daju da se djeca dijele na muske i zenske. ne znam kako bih to opisao. tj, znam. padobranom nazad odakle su dosli.

i mislim da ovo nije glupa rasprava. jedno od potencijalnih zarista u evropi u iducih 50 godina ce biti na relaciji domaci-DIO stranaca
SaraFina

#454 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by SaraFina »

zgembomaratonac wrote:
SaraFina wrote:
zgembomaratonac wrote: Taj genocidni način razmišljanja i jeste problem. Krstaši zahtjevaju asimilaciju muslimana a svi međunarodni, evropski pa i ti nacistima nametnuti "njemački" zakoni kažu da muslimani u Njemačkoj imaju pravo na svoju islamsku vjeru i kulturu nezavisno od toga što multikultura smeta svim krstašima svijeta.

Imaš ti pravo na vjeru, kulturu i obicaje ali nemaš pravo u sekularnoj drzavi proizvoljno uvoditi šerijatske zakone. Ako ti je šerijat ideja vodilja u zivotu, zivi u zemlji gdje se prakticira i vozdra djaci.
Ti bi Nijemcima nametao islamske zakone?

A da su oni u BiH došli?
Broj katolika u BiH je između popisa 1879 i 1910 godine skočio sa 209.000 na 434.000. Veliki dio tih imigranata su bili švabe i niko im nje branio da razgovaraju katoličke vrijednosti. Njihovi pogrešno asimilirani potomci ovih dana čak unose katolički Božić u Parlament sekularne države BiH pa se niko ne buni niti im govori da se vrate u neku katoličku zemlju. Tako i muslimani u Njemačkoj imaju pravo na svoju islamsku vjeru i kulturu nezavisno od toga što multikultura smeta svim krstašima svijeta.
Kakvim krstasima? Što podrazumijevaš pod tim nazivom?
Poredjenje nacionalne drzave njemačkog naroda sa BiH čak i u povijesti je totalno smiješno a argumenti su ti samim tim neutemeljeni.

Kakve veze imaju Nijemci u sadašnjosti i njihov odnos prema radikalnom Islamu sa katoličkom naseljavanjem u povijesti ovih krajeva?
Ja bi preporučila bošnjačkim dzematima da se ograde od politike koja šteti našem narodu i vjernicima. Stanovništvo ovih krajeva u dijaspori nema nikakve veze sa tim ekstremnom islamistima i treba spriječiti da naši mladi idu u sukobe regrutirani od nekih poluvjernika koji pod krinkom vjere provode terorizam.
Danguba

#455 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Danguba »

Bodkin wrote:
Danguba wrote:

jarane kod nas ne mogu konstitutivnim da daju nacionalne predmete. traze da ih ima preko 20% ili preko 50% ili sta vec. ne daju da se dzamija napravi. a ovi se gore zale na njemacku zato sto ne daju da se djeca dijele na muske i zenske. ne znam kako bih to opisao. tj, znam. padobranom nazad odakle su dosli.

i mislim da ovo nije glupa rasprava. jedno od potencijalnih zarista u evropi u iducih 50 godina ce biti na relaciji domaci-DIO stranaca
cuj dio stranaca... :-) znamo svi kojih kao i ti koji ih par redova prije opisa.
reci slobodno. :D
SaraFina

#456 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by SaraFina »

Nomo wrote:
Cherry-Cherry wrote:
SaraFina wrote: Pa selekcije se svakako trebaju provoditi. Ovi dzemati bošnjački po dijaspori mogl bi se prvi početi ogradjivati od tih ekstremista.
Naši ljudi vole uglavnom gurati glavu u pijesak.
jes vala bas kao sto nasi ljudi sa istoka i zapada vole glavu gurati u supak . ne sjecam se nikoga iz hr srpskog i pravoslvnog kruga i miljea ko se ogradio od genocida .

Pazi Nomo, nema ništa loše u tome a ni izdajnički ograditi se od radikala u vjeri.
Oni pod krinkom upravo vjere iskorištavaju ljude i resurse sireći paniku i provodeci terorizam.

Zato istinske vjernike treba zaštiti ..
A kako drugačije nego ograditi se od djela terorizma i radikalnog Islama koji nema čvrste temelje u EU.
Umalo popisivac

#457 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Umalo popisivac »

Kakvog sad opet genocida? Koga smo to mi sad Hrvati genocidisali? :)
Walther

#458 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Walther »

SaraFina wrote:A kako drugačije nego ograditi se od djela terorizma i radikalnog Islama koji nema čvrste temelje u EU.
Nema divljanje nacista nikakve veze sa terorizmom ili radikalnim islamom. Nemaju se dzemati sta izjasnjavati oko toga. Ovo je napad na sve muslimane a "radikalni Islam" samo glup i providan izgovor. Kod nas su "radikalni" muslimani imaju svoje objekte, oni drugi NEMAJU jer nisu mogli dobiti dozvole za gradnju. Protiv koga je onda sve ovo?
Bodkin

#459 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Bodkin »

Danguba wrote:
Bodkin wrote:
Danguba wrote:

cuj dio stranaca... :-) znamo svi kojih kao i ti koji ih par redova prije opisa.
Ekstremisti i radikali?
Danguba

#460 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Danguba »

Bodkin wrote:
Danguba wrote: cuj dio stranaca... :-) znamo svi kojih kao i ti koji ih par redova prije opisa.
Ekstremisti i radikali?
mene pitas?
pojma nemam samo da ne bude ''skidaj gace''. :D
zgembomaratonac

#461 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by zgembomaratonac »

SaraFina wrote:
zgembomaratonac wrote:
SaraFina wrote:Ti bi Nijemcima nametao islamske zakone?

A da su oni u BiH došli?
Broj katolika u BiH je između popisa 1879 i 1910 godine skočio sa 209.000 na 434.000. Veliki dio tih imigranata su bili švabe i niko im nje branio da zagovaraju katoličke vrijednosti. Njihovi pogrešno asimilirani potomci ovih dana čak unose katolički Božić u Parlament sekularne države BiH pa se niko ne buni niti im govori da se vrate u neku katoličku zemlju. Tako i muslimani u Njemačkoj imaju pravo na svoju islamsku vjeru i kulturu nezavisno od toga što multikultura smeta svim krstašima svijeta.
Kakvim krstasima? Što podrazumijevaš pod tim nazivom?
Divljake koji se bore protiv multikulture kako bi muslimane istrijebili (u Njemačkoj kroz asimilaciju, u Bosni kroz 11 genocida).
SaraFina wrote:Poredjenje nacionalne drzave njemačkog naroda sa BiH čak i u povijesti je totalno smiješno
I Bosna je bila nacionalna država bošnjačkog naroda dok je švabo nije anektirao 1908 godine i onda nam još 1910 nametnuo ustav po kojem Bošnjo u svojoj zemlji mora tolerisati ostale. Kod nas su to krstaši nazvali demokratizacijom a kod sebe islamizacijom. :-)
SaraFina wrote:Kakve veze imaju Nijemci u sadašnjosti i njihov odnos prema radikalnom Islamu sa katoličkom naseljavanjem u povijesti ovih krajeva?
Kao što sam već napisao: švabskim imigrantima u BiH niko nje branio da zagovaraju katoličke vrijednosti. Njihovi pogrešno asimilirani potomci ovih dana čak unose katolički Božić u Parlament sekularne države BiH pa se niko ne buni niti im govori da se vrate u neku katoličku zemlju.
SaraFina wrote:Ja bi preporučila bošnjačkim dzematima da se ograde od politike koja šteti našem narodu i vjernicima.
Bošnjački interes je vazda bio politika koja odbija asimilaciju:

Kome ba da se mi prilagođavamo, nek se oni nama prilagođavaju! :bih:
Last edited by zgembomaratonac on 07/01/2015 02:13, edited 1 time in total.
kopijas34

#462 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by kopijas34 »

Neki ov ovih stranaca se ponasaju grozno to je tacno. Ipak mislim da je evropa u odnosu na balkan 1000 svjetlosnih godina ispred. Ljudi su iskreniji, manje namazani, slobodniji itd.

Kao sto neko rece, doselila se jedna porodica u Gorazde i odmah se digla frka. A ovdje na zapadu ja licno znam barem 5 koncerta sa krscanstva na islam pa niko ih ne dira. U velikim gradovima ima dzamija koliko i crkvi; pa nikom nista.

Zamislimo da sada u Sarajevo se doseli 200.000 krscana i da time Sarajevo u roku od 3-4 decenije postane grad sa 40% krscana. I onda da gradonacelnik bude krscanin; da crkve nicu svugdje. To je upravo ovdje realnost. To znaci da su ljudi ipak mnogo napredniji.
zgembomaratonac

#463 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

kopijas34 wrote:Zamislimo da sada u Sarajevo se doseli 200.000 krscana i da time Sarajevo u roku od 3-4 decenije postane grad sa 40% krscana. I onda da gradonacelnik bude krscanin; da crkve nicu svugdje. To je upravo ovdje realnost. To znaci da su ljudi ipak mnogo napredniji.
:-)
Na popisu 1879 godine Sarajevo je imalo 698 katolika. 1910 godine njihov broj je brutalno skočio na 17.922! To je rok od nepune 3 decenije. Onda su proglašeni Hrvatima, pa "konstitutivnim" i sada su im ovi iz EU silom izlobirali novi statut grada Sarajeva po kojem Bošnjaci nikad ne mogu imati većinu u Gradskom vijeću. Tako da su na prošlim izborima svi kandidati za gradonačelnika bili nebošnjaci a kamoli muslimani. To je upravo ovdje realnost.
kopijas34

#464 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by kopijas34 »

zgembomaratonac wrote:
kopijas34 wrote:Zamislimo da sada u Sarajevo se doseli 200.000 krscana i da time Sarajevo u roku od 3-4 decenije postane grad sa 40% krscana. I onda da gradonacelnik bude krscanin; da crkve nicu svugdje. To je upravo ovdje realnost. To znaci da su ljudi ipak mnogo napredniji.
Na popisu 1879 godine Sarajevo je imalo 698 katolika. 1910 godine njihov broj je brutalno skočio na 17.922! To je rok od nepune 3 decenije. Onda su proglašni Hrvatima, pa "konstitutivnim" i sada su im ovi iz EU silom izlobirali novi statut grada Sarajeva po kojem Bošnjaci nikad ne mogu imati većinu u Gradskom vijeću. Tako da su na prošlim izborima svi kandidati gradonačelnika bili nebošnjaci a kamoli muslimani. To je upravo ovdje realnost.
Dobro neka je. Sarajevo je jedan mali gradic.A ti Hrvati u Sarajevu znamo svi kakvi su. Ivo Komsic, Zeljko Komsic, Siber,Pejakovic, Vikic, Kljujic itd. Pariz ti je grad od nekih 16 miliona stanovnika i 35% su muslimani. Sada ti skontaj koliko Sarajevo u to stadne. Rotterdam je kao dva Sarajeva a 50% su muslimani. Brisel ima 30% muslimana. Amsterdam, Berlin (mala Turska). Berlin ti je kao 10 Sarajeva. Znaci kao cijela BiH.

Sarajevo je selendra to zapamti. Grad sa cijelom okolinom ima kolko? 350.000? Znaci kada ubrojimo sve od Hadzica do Vogosce i od Hrasnice do Ilijasa. Sarajevo ima jednu veliku dzamiju a to je ona na Ali Pasinom polju a Rotterdam ima 3 takve recimo.

Biciklom sa Ilidze do Bascarsije stignes za 40 minuta.
reis1

#465 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by reis1 »

"Europljani vs Turci":

...samo sto Europljani i Turci biraju rijeci u medjukomunikaciji, ali u sustini, to je to. :-D
zgembomaratonac

#466 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

kopijas34 wrote:
zgembomaratonac wrote:
Na popisu 1879 godine Sarajevo je imalo 698 katolika. 1910 godine njihov broj je brutalno skočio na 17.922! To je rok od nepune 3 decenije. Onda su proglašni Hrvatima, pa "konstitutivnim" i sada su im ovi iz EU silom izlobirali novi statut grada Sarajeva po kojem Bošnjaci nikad ne mogu imati većinu u Gradskom vijeću. Tako da su na prošlim izborima svi kandidati gradonačelnika bili nebošnjaci a kamoli muslimani. To je upravo ovdje realnost.
Dobro neka je. Sarajevo je jedan mali gradic.A ti Hrvati u Sarajevu znamo svi kakvi su.
Takvi su da se niko od njih ne buni protiv te nepravde. Zamisli da su muslimani Njemačkoj nametnuli statut grada Berlina po kojem švabe nemaju pravo imati većinu u Gradskom vijeću i da muslimani mogu blokirati svakog kandidata za gradonačelnika koji nije musliman. Tamo niko nebi rekao dobro neka su. :idea:
kopijas34

#467 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by kopijas34 »

zgembomaratonac wrote:
Takvi su da se niko od njih nebuni protiv te nepravde. Zamisli da su muslimani Njemačkoj nametnuli statut grada Berlina po kojem švabe nemaju pravo imati većinu u Gradskom vijeću i da muslimani mogu blokirati svakog kandidata za gradonačelnika koji nije musliman. Tamo niko nebi reko dobro neka su. :idea:
Kakav statut? O cemu ti pricas? Nemam pojma sta je to njemacka nametnula BiH. I kako Njemacka moze nesto nametnuti BiH?

U Sarajevu imas 10.000 Hrvata od kojih je 80% Hvrat poput Zeljka Komsica. A ovdje imas cijele gradove poput Sarajeva ili mnogo vece gdje hodaju bradonje u bijelim carapama i sendalama, primaju socijalu i po vazdan nista ne rade.

Znaci ja te ljude placam da bi oni po cijeli dan gledali Kurdijsku ili arapsku televiziju. U pizdu materinu. Od 8-5 valjda raditi svaki dan. I onda umjesto da mi dadne posteno 3000 eura on mi datne 2200 a 800 ide arapu da mi mogao po vazdan gledati tv i jesti kuzkus. Jebem ja mater takvom sistemu da izvines.

Evropljani su previse tolerantni. Ja bih te ljude protjerao. Nebi nista demonstrirao samo voz i pravac Kurdistan, Afganistan.
zgembomaratonac

#468 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

kopijas34 wrote:
zgembomaratonac wrote:
Takvi su da se niko od njih nebuni protiv te nepravde. Zamisli da su muslimani Njemačkoj nametnuli statut grada Berlina po kojem švabe nemaju pravo imati većinu u Gradskom vijeću i da muslimani mogu blokirati svakog kandidata za gradonačelnika koji nije musliman. Tamo niko nebi reko dobro neka su. :idea:
Kakav statut? O cemu ti pricas? Nemam pojma sta je to njemacka nametnula BiH. I kako Njemacka moze nesto nametnuti BiH?
Sve je već napisano: Bosna je bila nacionalna država bošnjačkog naroda dok je švabo nije anektirao 1908 godine i onda nam je švabo nametnuo ustav po kojem Bošnjo u svojoj zemlji mora tolerisati ostale. Kod nas su to krstaši nazvali demokratizacijom a kod sebe islamizacijom. Na popisu 1879 godine Sarajevo je imalo 698 katolika. 1910 godine njihov broj je brutalno skočio na 17.922! To je rok od nepune 3 decenije. Onda su proglašeni Hrvatima, pa "konstitutivnim" i sada su im ovi iz EU silom izlobirali novi statut grada Sarajeva po kojem Bošnjaci nikad ne mogu imati većinu u Gradskom vijeću. Tako da su na prošlim izborima svi kandidati za gradonačelnika bili nebošnjaci a kamoli muslimani. To je upravo ovdje realnost.
kopijas34

#469 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by kopijas34 »

zgembomaratonac wrote:
kopijas34 wrote:
zgembomaratonac wrote:
Sve je već napisano: Bosna je bila nacionalna država bošnjačkog naroda dok je švabo nije anektirao 1908 godine i onda nam je švabo nametnuo ustav po kojem Bošnjo u svojoj zemlji mora tolerisati ostale. Kod nas su to krstaši nazvali demokratizacijom a kod sebe islamizacijom. Na popisu 1879 godine Sarajevo je imalo 698 katolika. 1910 godine njihov broj je brutalno skočio na 17.922! To je rok od nepune 3 decenije. Onda su proglašeni Hrvatima, pa "konstitutivnim" i sada su im ovi iz EU silom izlobirali novi statut grada Sarajeva po kojem Bošnjaci nikad ne mogu imati većinu u Gradskom vijeću. Tako da su na prošlim izborima svi kandidati za gradonačelnika bili nebošnjaci a kamoli muslimani. To je upravo ovdje realnost.
Ja nevjerujem da je to realnost.
Nomo

#470 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Nomo »

animals wrote:Ja sam licno vidio sta rade djeca Afganistanski useljenika..
bagra obicna..
odaju
u grupama od cetiri , pet..coporu i divljaju..
ako im se ko suprostavi, nozeevi rade..
Ebem ti selo u kojem ljudi odaju sa nozeeeevim i Ebem onoga ko te drzi na ovom dunjaluku da trujes vazduh svojim smrdljivim fastickim zvaljama .
vidim da ti dobro asistiraju cherry cherry umalo popisivac i jos po koji . zinula vam guzica pa bi malo klali . namirisali krv unuci draze mihailovica i jure francetica pa se raskokokdakali . a sta velis kume ,, odaju ,, u grupama od cetri pet , coporu :lol: :lol: :lol: hebem ti skolu i fratra koji te 8) 8-) ucio srpskom jeziku

ps kako to da si ti prezivio taj copor ? bice da imas cigansku glavu i kuku od surle pa te preskocili . :P
jao_situacije

#471 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by jao_situacije »

reis1 wrote:"Europljani vs Turci":

...samo sto Europljani i Turci biraju rijeci u medjukomunikaciji, ali u sustini, to je to. :-D
Dobar. Ja sam to rekao negdje na početku samo su oni kulturniji i nisu grlati k'o mi "joj Hamo vid' mu glave" -on to kulturno kaže. :D
jao_situacije

#472 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by jao_situacije »

Cherry-Cherry wrote:
kecher II wrote:
Cherry-Cherry wrote: Pa naravno. Poštuj domaćina. :)
Zamisli dođeš u goste kod nekog i nećeš da se izuješ, a kod njeg se u kući izuva. I onda mu još tražiš para. Zapravo, očekuješ da on mora da ti da pare, koje je zaradio. I onda mu počneš nametati svoja pravila ponašanja. Sve to u njegovoj kući. :mrgreen:
pa naravno, to isto trazi i EU od svojih gostiju tj. useljenika , ne kontam u cemu je problem.
Gostima je problem, jbg. :-x
Najjače mi je kad imigranti počnu priču o netolerantnoj Evropi. U sred Vatikana može proći žena sa maramom, a ajde junače, okači krst, pa otiđi u njihove zemlje, da vidiš toleranciju na djelu. :mrgreen: :mrgreen:
Misliš na kaluđerice ?
exliberal-ex

#473 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by exliberal-ex »

Nomo wrote:
animals wrote:Ja sam licno vidio sta rade djeca Afganistanski useljenika..
bagra obicna..
odaju
u grupama od cetiri , pet..coporu i divljaju..
ako im se ko suprostavi, nozeevi rade..
Ebem ti selo u kojem ljudi odaju sa nozeeeevim i Ebem onoga ko te drzi na ovom dunjaluku da trujes vazduh svojim smrdljivim fastickim zvaljama .
vidim da ti dobro asistiraju cherry cherry umalo popisivac i jos po koji . zinula vam guzica pa bi malo klali . namirisali krv unuci draze mihailovica i jure francetica pa se raskokokdakali . a sta velis kume ,, odaju ,, u grupama od cetri pet , coporu :lol: :lol: :lol: hebem ti skolu i fratra koji te 8) 8-) ucio srpskom jeziku

ps kako to da si ti prezivio taj copor ? bice da imas cigansku glavu i kuku od surle pa te preskocili . :P
I ja se taman poceo pitat gdje nam je strucnjak(meko c) Nomo kad evo ti ga.....ajde opleti po genocidu , cetnicima, ustasama, partizanima....sta sam jos preskocio...
a sto se tice ove teme...prijetio sam par " dobrih" ucesnika u raspravi gdje se pitam dali se oni zajebavaju ili fakat tako misle....ja se sve nadam da se zajebavaju ali....
jao_situacije

#474 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by jao_situacije »

Cybernetic wrote:Znaci opet nema nista od jos jedne teme.
Trudio sam se, ali džaba.
Gojeni H

#475 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Gojeni H »

Umalo popisivac wrote:Al sta je tu dvolicno i jos veci problem ja da ti ljudi ne daju nikakva prava drugima u svojim zemljama. Ti tamo moras zivjeti kao mis. To je jedan cisti bezobrazluk i nista vise.
Ko su "ti ljudi"? U kojim si zemljama sa muslimanskom vecinom bio i gdje si to na svojoj kozi osjetio?
Jah, kad budes odgovarao, gledaj da ubacis sto vise smajlija ... to covjeka, a pogotovo 'Eru cini duhovitijim.
Post Reply