Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post Reply
savrseni krug

#226 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by savrseni krug »

Bosanac in Lederhosen wrote:dobro onda, zamislite da je na haubi pisalo "JASENOVAC" ili nesto slicno provokantno prema bosanskim srbima (na autu sa bosanskim tablicama) !

DA LI BI OVA TEMA BILA UOPSTE OTVORENA NA sarajevo-x.com ? :?:
pardon
a zasto mislis da nebi
ili to prizivas duhove pa kad se desi da vidis kako se teme otvaraju
joj sto nemogu licemjere
i sta sad hoces da kazes da se tema nije trebala otvarat jer su "balije"u pitanju
100%sam siguran da bi se teme otvarale da je i takva morbidnost pisala
kao sto sam 100%siguran da na "tvojim"sajtovima nikad nece biti otvorena :wink:
zato dont kakit beze
SaraLe

#227 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by SaraLe »

nigdje.nikog wrote:Na samom pocetku zelim da razjasnim - ovo je cisti vandalizam i ja ga kao i sve slicne osudjujem.

Ali, dopustite mi da u ovom slucaju primjetim neke detalje kojima nije cilj da budu "olaksavajuca okolnost" vec se radi o nekim generalnim i neizbjeznim observacijama ovog naseg zajebanog prostora.
Dakle, osvrnut cu se na jedan, naoko nebitan detalj, ali koji se meni cini itekako bitnim.

Kad sam vidio sliku polupanog auta - Ford tristac, star dvadesetak godina, BH tablice...i ja sam momentalno shvatio da se radi o bijednim bosanskim turistima.

E, a sad mi dopustite da postavim sljedecih nekoliko neugodnih pitanja:

- vjerujete li da je neko ko vozi ovakav auto pozeljan turista u skupom Dubrovniku ?
- Znate li i jednog Hrvata ko vozi ovakav auto ?!
- Kako bi ste vi reagovali na ovakvo vozilo parkirano pred Holidej inom?

Molim vas da smognete snage i da ovo odmah ne stavite u rang rasizma i mrznje prema Bosnjacima (ako i shvatite tako, nece vam pomoci), radi se o necemu mnogo ozbiljnijem - radi se o jednom VEOMA, VEOMA OZBILJNOM PROCESU, Muslimani, pa potom Bosnjaci nikako da izgrade DOSTOJAN IDENTITET.
Koje tome kriv?
Zasto se jus uvijek odrzava, i JACA identitet temeljen na pojmovima - glup, prljav, fukara itd...

To je, necete vjerovati, u nasem evropskom okruzenju gora karakteristika nego: kriminalac, nasilnik, nacionalista...
Fasisto :x ima li mozda moderacije gdje :oops: :-)
Bosanac in Lederhosen

#228 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by Bosanac in Lederhosen »

savrseni krug wrote:
Bosanac in Lederhosen wrote:dobro onda, zamislite da je na haubi pisalo "JASENOVAC" ili nesto slicno provokantno prema bosanskim srbima (na autu sa bosanskim tablicama) !

pardon
a zasto mislis da nebi
joj sto nemogu licemjere
i sta sad hoces da kazes da se tema nije trebala otvarat jer su "balije"u pitanju
zato dont kakit beze

licemjerno...! uf...

:-) roki sta je sa tobom...ti nisi dobar !
hocu time da kazem da ima nekih komentara koje u stvari nisu nista bolji od onog sta je napisano na autu...

pa zar nisu zadnji put hrvatski navijaci dobili batine u sarajevu...
Last edited by Bosanac in Lederhosen on 06/05/2008 16:57, edited 1 time in total.
signature

#229 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by signature »

- Znate li i jednog Hrvata ko vozi ovakav auto ?!

ja znam da veliki broj Hrvata vozi jos uvijek zastavu 750-fico,a pogotovo Jugu 45....,..!!!!
signature

#230 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by signature »

Huligani "cipelarili" turiste jer su Bošnjaci.http://www.jutarnji.hr
klixober

#231 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by klixober »

Bosanac in Lederhosen wrote:
savrseni krug wrote:

pardon
a zasto mislis da nebi
joj sto nemogu licemjere
zato dont kakit beze

licemjerno...! uf...

hocu time da kazem da ima nekih komentara koje u stvari nisu nista bolji od onog sta je napisano na autu...

Krajnje je besmisleni,bezobrazno,porediti tuce navijaca sa ovim incidentima.Dobiju sarajevski navijaci batine u Zenici i obratno,potuku se navijaci Hajduka i Dinama,evo nema par dana da se to desilo,ali ovdje su u pitanju obicni bh gradani,turisti,koji niti su dosli sa navijackim obiljezjima,niti sa zastavama,niti su pjevali,niti su provocirali...jedina njihova greska ej sto su turisti iz BiH.
A ja iskreno ne znam da se ikada desilo nesto slicno u Sarajevu,da se razbijaju auta i prebijaju turisti samo zato sto su iz Hrvatske.
savrseni krug

#232 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by savrseni krug »

savrseni krug wrote:

pardon
a zasto mislis da nebi
joj sto nemogu licemjere
zato dont kakit beze

licemjerno...! uf...

pa naravno da su dobili
bila je to utakmica i oni su batine trazili
i tema je bila ako se ne varam
i sta sad
opet hoces da kazes da ne treba o tome pisati
ljudi otisli da ostave pare tim istim rvatima i desi se to sto se desi
i sad treba poslati zahvalu vjerovatno
evo sad se opet desilo u zagrebu,nije dalmacija,nisu sirokobrijezani nego velegrad zagreb
jel to opet ne treba pricati
nego ne rece mi prica li se o ovome na "tvojim"sajtovima roki???
Bosanac in Lederhosen

#233 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

komeba wrote:
Krajnje je besmisleni,bezobrazno,porediti tuce navijaca sa ovim incidentima
mozda su i ovo neki navijaci bili ? mozda cak jedan koji je dobio batine u SA ili njegov rodak...ili nesto sasvim deseto ! :D
klixober

#234 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by klixober »

komeba wrote:
Krajnje je besmisleni,bezobrazno,porediti tuce navijaca sa ovim incidentima
mozda su i ovo neki navijaci bili ? mozda cak jedan koji je dobio batine u SA ili njegov rodak...ili nesto sasvim deseto ! :D
A mozda i ova trojica uhvate nevine turiste u Sarajevu,pitas li se o tome?
san darius

#235 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by san darius »

nigdje.nikog wrote: - vjerujete li da je neko ko vozi ovakav auto pozeljan turista u skupom Dubrovniku ?
naravski da je pozeljan. oni koji imaju malo vise iskustva odmah su prokuzili da se tu ne radi ni o kakvoj bosnjackoj fukari, vec o ekscentricnom milijunasu iz beiha (najvjerojatnije hrvatu, jerbo smo najekscentricniji).
nigdje.nikog wrote: - Znate li i jednog Hrvata ko vozi ovakav auto ?!
znam. mog tatu (ekscenticni milijunas)
nigdje.nikog wrote: - Kako bi ste vi reagovali na ovakvo vozilo parkirano pred Holidej inom?
i pozitivno i negativno. pozitivno, jer bih znao da mi je tata dosao u holliday inn na beluga kaviar i champaigne-coctail, njegov omiljeni objed.
negativno, jer smo se lijepo dogovorili da se po sarajvu voza samo u moskvicu, model 1949, a da ford ostavi za pokazivanje u razvijenijim i civiliziranijim krajevima, kao sto je lijepa nasa dubrovacka republika.
nigdje.nikog wrote: Muslimani, pa potom Bosnjaci nikako da izgrade DOSTOJAN IDENTITET.
ih, a kakav je identitet imala jedna nermina s kojom sam birvaktile furao. i kako je lijepo i dostojno bila izgradjena, od glave do pete. milina jedna od identiteta i izgradnje. plus, zlaja i seno, moji drugovi. nisu bas izgradjeni k'o nermina, ali im je identitet za peticu.

san darius
Bosanac in Lederhosen

#236 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

savrseni krug wrote: nego ne rece mi prica li se o ovome na "tvojim"sajtovima roki???
:-) a koje sajtove mislis sine...pogledaj kad sam se ja uclanio a kad si ti !
u cemu je problem ? sto nelajem ko iti odmah po starom nacijinalnom mustrom...sit sam ja toga !
imam dosta prijatelja hrvata( splicana) koji bi se stidili ovog. Al sam i realista kao i oni i znam da smo mi svi jednostavno u *urcu, ROKI !
signature

#237 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by signature »

savrseni krug wrote: nego ne rece mi prica li se o ovome na "tvojim"sajtovima roki???
u cemu je problem ? sto nelajem ko iti odmah po starom nacijinalnom mustrom...sit sam ja toga !
imam dosta prijatelja hrvata( splicana) koji bi se stidili ovog. Al sam i realista kao i oni i znam da smo mi svi jednostavno u *urcu, ROKI !
ehehehhe..,..!

da ja vama ispricam kako se s njima postupa,kostalo jes' al' ni danas mi nije zao.bilo je to u Jatrebarskom za onog bivseg vakta.
savrseni krug

#238 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by savrseni krug »

ooo sta ima forumska kultura
o datumima necu ispast ces jos vise smijesan decko :dance:
a cega si ti sit,nacionalizma
a ko je onda Boze jasenovac gurao u temu
vjerovatno niko
imam i ja dosta prijatelja koji vise nikad nece vidjet dalmaciju
pa ces vidjet ko ce biti vise u qurcu rokii
Bosanac in Lederhosen

#239 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

savrseni krug wrote:
ooo sta ima forumska kultura
o datumima necu ispast ces jos vise smijesan decko :dance:
a cega si ti sit,nacionalizma
a ko je onda Boze jasenovac gurao u temu
vjerovatno niko
imam i ja dosta prijatelja koji vise nikad nece vidjet dalmaciju
pa ces vidjet ko ce biti vise u qurcu rokii
imam i ja familije, pa sta ?
muha_sa

#240 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by muha_sa »

uvjek dobar gost wrote:Ja mislim da bi, možda se i varam ali mislim da bi..... do mene nije došla povratna informacija jesu li vlasnici (odnosno vozači) motornih vozila bili pripadnici Bošnjačkog naroda...???

Mada donekle se i slažem sa postavljenim pitanjem jer postali smo toliko sebični i uskogrudi da to nije više normalno....

Riba smrdi od glave !!!!!
vlasnici polupane "škode" su moje fine komšije :) nisu Bošnjaci nit su muslimani al su veliki i pošteni ljudi.
savrseni krug

#241 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by savrseni krug »

imam i ja familije, pa sta ?[/quote]
nista
tacno kao i ti nista :wink:
uvjek dobar gost

#242 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by uvjek dobar gost »

muha_sa wrote:
uvjek dobar gost wrote:Ja mislim da bi, možda se i varam ali mislim da bi..... do mene nije došla povratna informacija jesu li vlasnici (odnosno vozači) motornih vozila bili pripadnici Bošnjačkog naroda...???

Mada donekle se i slažem sa postavljenim pitanjem jer postali smo toliko sebični i uskogrudi da to nije više normalno....

Riba smrdi od glave !!!!!
vlasnici polupane "škode" su moje fine komšije :) nisu Bošnjaci nit su muslimani al su veliki i pošteni ljudi.
To je i bila moja poenta.....
max_power

#243 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by max_power »

Mozda nije ista stvar ali Thompsonu je propao koncert u Sarajevu najvise zbog Jasenovca.
Tomislav MO

#244 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by Tomislav MO »

max_power wrote: Mozda nije ista stvar ali Thompsonu je propao koncert u Sarajevu najvise zbog Jasenovca.
E ja sam tada upozoravao da će se zabranom koncerta Thompsona naljutiti hrvatske desničare. A i paljenje hrvatske zastave u Sarajevu, skandiranje "gazi ustaše" u Skenderiji itd. Tada mi je odgovoreno što će nam takvi, eee, ali takvih je u Hrvatskoj većina, posebno u Dalmaciji. :roll:

Olako je Thompson proglašen fašistom, ali na njegovim koncertima se pjesma o Jasenovcu ne izvodi, od nje se ogradio. Ako je nekad negdje i otpjevao zar da mu zbog toga zabranimo baš doživotno nastupe? Zar se čovjek ne može promijeniti na bolje? Ne pjeva to više, sada je nastup korektan.

Glede teme, ovo su ipak pojedinačni incidenti, točnije rečeno kriminal i delikvencija. Gledajte to ovako, svako malo se u Zagrebu netko prebije i zbog dalmatinskog naglaska, a i u Dalmaciji stradaju i zagrebačka auta, a ne samo bosanska.
Prpa.ba

#245 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by Prpa.ba »

Tomislav MO wrote:Glede teme, ovo su ipak pojedinačni incidenti, točnije rečeno kriminal i delikvencija
Nesto sumnjam da ces ovakvo objasnjenje prihvatiti kad iduci put u Sarajevu ili nekom drugom bosnjackom gradu, hrvatska auta ili gradjani dobiju "cestitke". Slican sindrom je vidljiv kod svih naroda u ex-YU. "Nasi" su pojedinacni incidenti, "njihovi" su sistematsko unistavanje, majoriziranje "naseg" naroda, itd...
mo77

#246 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by mo77 »

Evo kao dodatak na temu sad su stradali i zivi insani i nisu "samo dalmatinici" krivi...Pa stretan put u "Lijepu Nasu"....

Bh turisti pretučeni u Zagrebu

Nepoznati divljaci su, naime, oko 19.50 sati na trojicu došljaka koji su bili na proputovanju bacali stolce iz obližnjeg kafića, da bi potom 'junačka' šestorka bh turiste počela tući i cipelariti.

ZAGREB - Trojici BiH državljana Jusufu M. (28), Jasminu A. (21) i Elminu O. (22) u ponedjeljak je u večernjim satima 'prisjelo' putovanje prema Dalmaciji dok su čekali autobus u čekaonici zagrebačkog Autobusnog kolodvora, jer su ih iz čista mira i obijesti, napala šestorica nepoznatih počinitelja, prema pisanju Jutarnjeg lista, na nacionalnoj osnovi.

Nepoznati divljaci su, naime, oko 19.50 sati na trojicu došljaka koji su bili na proputovanju bacali stolce iz obližnjeg kafića, da bi potom 'junačka' šestorka bh turiste počela tući i cipelariti.

Jusuf, Jasmin i Elmin u okršaju s bandom prošli su, srećom, s lakšim tjelesnim ozljedama, a liječnička im je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, a zatim i u KBC-u Rebro.

Trojica nepoznatih mladića najprije su psovkama 'počastili' trojac iz BiH, a potom je jedan od napadača iz obližnjeg kafića uzeo stolicu i udario Jusufa po glavi, srušivši ga na tlo.

Nepoznati huligan nije prestajao, već ga je nastavio cipelariti da bi se na kraju uključila još petorica pomagača koji su se našli u 'pravome mjestu u pravo vrijeme'. Jusuf se u jednom trenutku uspio pridići i potražiti pomoć u susjednom lokalu, dok su njegove prijatelje huligani nastavili mlatili.

Banda je ubrzo pobjegla, a policija za njima intenzivno traga. Kako Autobusni kolodvor ima nadzorne kamere, policija bi ubrzo mogla pohvatati glavne krivce.
feral.tribune

#247 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by feral.tribune »

Tomislav MO wrote:
max_power wrote: Mozda nije ista stvar ali Thompsonu je propao koncert u Sarajevu najvise zbog Jasenovca.
E ja sam tada upozoravao da će se zabranom koncerta Thompsona naljutiti hrvatske desničare. A i paljenje hrvatske zastave u Sarajevu, skandiranje "gazi ustaše" u Skenderiji itd. Tada mi je odgovoreno što će nam takvi, eee, ali takvih je u Hrvatskoj većina, posebno u Dalmaciji. :roll:

Olako je Thompson proglašen fašistom, ali na njegovim koncertima se pjesma o Jasenovcu ne izvodi, od nje se ogradio. Ako je nekad negdje i otpjevao zar da mu zbog toga zabranimo baš doživotno nastupe? Zar se čovjek ne može promijeniti na bolje? Ne pjeva to više, sada je nastup korektan.

Glede teme, ovo su ipak pojedinačni incidenti, točnije rečeno kriminal i delikvencija. Gledajte to ovako, svako malo se u Zagrebu netko prebije i zbog dalmatinskog naglaska, a i u Dalmaciji stradaju i zagrebačka auta, a ne samo bosanska.
Mozda nije ista stvar ali Thompsonu je propao koncert u Sarajevu najvise zbog Jasenovca.[/quote]

E ja sam tada upozoravao da će se zabranom koncerta Thompsona naljutiti hrvatske desničare.NISI RAZUMIO ZASTO JE SPOMENUT THOPMSON I TAKO SI OTISAO OFF , OUT , ALI KADA VEC HOCES . KONCERT NIJE ZABRANJEN MADA BI TREBAO BITI , TO JE BILA PROVOKACIJA O UGROZBI DA SE TRAZI TRECI ENTITET JER SU ZNALI DA CE GA OTKAZATI ...NI KARTE NISU STAMPANE , NISU NI HTJELI SVIRATI ...KOME ? A i paljenje hrvatske zastave u Sarajevu, skandiranje "gazi ustaše" u Skenderiji itd.JE LI TO OSVETA ? JOJ GDJE BI STIGLI TAKO OD VAKUFA DO MOSTARA Tada mi je odgovoreno što će nam takvi, eee, ali takvih je u Hrvatskoj većina, posebno u Dalmaciji. :roll:

Olako je Thompson proglašen fašistom ,ZAISTA A COVJEK PARTIZAN I KOMUNISTA U DUSI PETOKRAKU NOSI NA CELU :D ali na njegovim koncertima se pjesma o Jasenovcu ne izvodi, NARAVNO KADA SE DIGLO POLA EVROPE I POLA AMERIKE , ZABRANJEN MU NASTUP U HOLANDIJI I SVIM ZEMLJAMA SVIJETA OSIM HRVATSKE ZBOG TOGA , DA JE NEKO SUTIO ON BI JE I DANAS PJEVAO od nje se ogradio.NARAVNO , JER NIJE VISE PROFITABILNO Ako je nekad negdje i otpjevao STO CE TI TO AKO , PJEVAO JE IZ SVEG GLASA KOLIKO GA GRLO NOSI , NIKAD NISAM VIDIO COVJEKA DA JE UNIO TOLKO SRCA U NESTO KAO ON KADA PJEVA O GRADISCI , MESARIMA I NERETVI KOJA NOSI SRBE PREMA CAPLJINI ...OTIDJI NA YOU TUBE PA POGLEDAJ TU EUFORIJU PAVAROTTI BI MU ZAMJERIO NA KOLICNI LJUBAVI PREMA ZADATIM STIHOVIMA zar da mu zbog toga zabranimo baš doživotno nastupe? NI SLUCAJNO , TREBA MU DATI DOZIVOTNU ROBIJU Zar se čovjek ne može promijeniti na bolje? NE MOZE , MOZE SAMO NA GORE , KADA CUJES DA SU HIMALAJI DOBILI NOGE I ODSETALI IZ PAKISTANA U CANADU POVJERUJ U TO , KADA CUJES DA SE COVJEK PROMIJENIO NE VJERUJ U TO .COVJEK SE MOZE SAMO KAMUFLIRATI , PRILAGODITI SITUACIJI , POVUCI ...I TSL NIKAKO PROMIJENITI , NI SLUCAJNO , TO NE POSTOJI , TO NIKOME NIJE USPJELO .Ne pjeva to više, NE SMIJE ! JEVREJI SRBI , ROMI , BOSANCI , ENGLEZI , AMERIKANCI , RUSI , ANTIFASISTI VREBAJU , NE SMIJE NI USTA OTVORITI I NARAVNO, TO VISE NE DONOSI NOVAC NEGO ZATVOR, ZATO NE PJEVA .sada je nastup korektan.I PLAVISCKA JE SADA KOREKTNA I MLADIC I KARADJIC NE UBIJAJU VISE ....NE MOZES DO VIJEKA

Glede teme, ovo su ipak pojedinačni incidenti, točnije rečeno kriminal i delikvencija. NIJE TACNO .DESET STRANICA JE NAPISANO , CITAJ , NISTA NIJE UKRADENO IZ AUTA KAKAV KRIMINAL , HOCES MENE DA UBJEDIS DA SAM SLIJEP PORED VLASTITIH OCIJU .FASIZAM JE U PITANJU .NA HAUBI SU PISALI BALIJA .Gledajte to ovako, svako malo se u Zagrebu netko prebije i zbog dalmatinskog naglaska,(CAK I DA JE ISTINA A NIJE , STA ME BRIGA ZAR JE TO UTJEHA ILI OPRAVDANJE ) DAJ SAMO JEDAN PRIMJER ZA TAKVU TVRDNJU . > NIKO NIKADA NIJE DIRAO NIKOGA U ZAGREBU ZBOG DALMATNISKOG NAGLASKA .ZNAS LI TI DA JE ZAGREB NAJVECI DALMATINSKI GRAD NA SVIJETU .500 000[ POLA MILIONA ] DALMATINACA .KO JE U ZAGREBU TUKAO IGORA MANDICA , SANADERA , MARUSICA , LETICU , DVORNIKA , VRDOLJAKA , SKARICU , HLOVERKU NOVAK , LATINA DENISA .....STA TI BOLAN PRICAS // U SLINOJ ZELJI DA OPRAVDAS OVU SRAMOTU JOS CES POCETI PISATI KAKO DALMATINCI TUKU VLASTITE ZENE KADA SE NAPIJU VINA PA IM I NIJE ZA ZAMJERIT .NE BRINI NISI SAM , OVDJE , NA OVOJ TEMI JEDAN KAZE DA DALOMOSI MRZE SVIJU PRIJE PODNE A SEBE POSLIJE PODNE , NAROCITO KADA NARUCIS MAKIJATO :-) . a i u Dalmaciji stradaju i zagrebačka auta, a ne samo bosanska NISU U PITANJU AUTA STO SE PRAVIS ENGLEZ , U PITANJU JE ONO STO PISE NA HAUBI , BALIJA !!!!
savrseni krug

#248 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by savrseni krug »

Tomislav MO wrote:

jaooo tomooo
ti si meni uvjek bio drag i tvoje licemjerstvo nikad nije imalo granice
i kako si sa sebi kontradiktoran,cuj thompson nije fasista ali smo naljutili desnicare,pa koji se qurac ljute ako on nije fasista a oni su desnicari???
i sta smo trebali pustiti idiota da urla svoje sonate da se tamo neki desnicari nebi slucajno naljutili
znaci mi smo krivi sto su decki sarali haubu,a ti decki i ti tomo niste krivi
jel tako
jel bolan tako
a i da sad sam mirniji puno posto se i torcida svako malo pobije s bbb-om ipak taj svoj nivo civilizacije i kulture ne cuvate samo za nas :x :x
Tomislav MO

#249 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by Tomislav MO »

savrseni krug wrote: ti si meni uvjek bio drag i tvoje licemjerstvo nikad nije imalo granice
i kako si sa sebi kontradiktoran,cuj thompson nije fasista ali smo naljutili desnicare,pa koji se qurac ljute ako on nije fasista a oni su desnicari???
Nisam siguran da shvatam što želiš reći. Nije valjda da je svaki desničar automatski i fašist? Nije valjda to? :roll:
savrseni krug wrote: i sta smo trebali pustiti idiota da urla svoje sonate da se tamo neki desnicari nebi slucajno naljutili
Pa zar bi tako strašno bilo i da ste pustili? Bio bi koncert i prošao bi, ne bi se pjevala pjesma o Jasenovcu to znaš kao i ja, a uostalom i zaboravio bi se do sad. Ovako je ostalo puno lošije.
savrseni krug wrote: znaci mi smo krivi sto su decki sarali haubu,a ti decki i ti tomo niste krivi
Ja? Odakle sad ja kriv? Ja nisam ni išao u Dubrovnik, nego sam dan rada proslavio radom. :thumbup:
savrseni krug wrote: jel tako
jel bolan tako
a i da sad sam mirniji puno posto se i torcida svako malo pobije s bbb-om ipak taj svoj nivo civilizacije i kulture ne cuvate samo za nas :x :x
Hoću reći da je to podignuto na neki veliki nivo bez ikakve potrebe. Npr. ljudi iz Ploča ne vole Dubrovčane :roll: , a oni iz Komina ne vole Ploče itd. Malo ti itko ikoga baš voli, nije to samo problem Zagreb/Dalmacija. Ali treba nam zakon i pravna država, a ne sad nekakvo generaliziranje: "Ne vole nas Hrvati jer je netko negdje demolirao auto iz BiH". Ipak je ovaj incident uradio pojedinac, a Hrvata je makar 4,5 milijuna pa zato nema smisla uopćavati. Uopćavanje em što vodi do pogrešnih zaključaka, em može donijeti samo štete. :oops:
savrseni krug

#250 Re: Demolirana vozila u Dubrovniku?

Post by savrseni krug »

nije tomo svaki desnicar fasist
ali su ti tvoji desnicari, koji su se upalili poslije kako ti kazes ne organiziranja koncerta tog fasiste,fasisti u pravom smislu te rijeci.Ili ces reci da ti koji su tetovirali auta nisu fasisti??? :roll: :x I naravno da treba dici na najvisi nivo.Mene su uvrijedili a nisam bio dole u to trenutku,i nikad vise necu.I sta sad opet moram biti sretan sto se eto ti isti podivljali fasisti nekad i medjusobno pobiju???
Nego tomo postavi stvari kako treba pa se onda nadaj da se stvari poprave.Ako ti je iskreno stalo naravno...
Post Reply