Demokratska fronta Željko Komšić

malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#38951 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

sdp, uz pomoć hdza koji onako uz doskočicu uleti sa spinom "eto vam vaš komšić pa ga opet "nametnine" hrvatima", već dva dana aktivno blati komšića. brutalno to radi preko facebook stranice narod zna, sa mnoštvom lažnih profila, za koje je vrlo lako skontati da su lažni. pripremu za ovo su vršili u posljednjih dvadeset dana, a čak se imenom i prezimenom zna osoba koja stoji iza svega. naravzno, sedan je iskoristio levate, jer je načuo što spremaju i sada će zaraditi na njima preko ankete.

opet se postavlja pitanje zašto? zašto to nisu radili prije pola godine kada je rekao da će sa sda? čega se plaše i što su to njihovi ljudi radili u javnim firmama, a da javnost ne zna, pa da sada ovako burno atakuju na komšića?

najgore u svemu je što oni to pričaju i kome trebaju i kome ne trebaju, pa informacije procure gdje ne trebaju...

da se vratimo na temu. komšić je odmah izašao u javnost i svaka čast na hrabrosti, nakon silnih napada koje su mu drugovi priredili..
MorningStar

#38952 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MorningStar »

Industrialyzer wrote: 14/12/2019 23:24
Na strani sam Konakovica, govorim u kojem pravcu je isla Komsiceva prica. Jedino kad su Dinu povezivali sa pranjem novca od kokaina jeste kad je kartel Tito i Dino optuzen da izmedju ostalog pere pare preko Foto arta koji je u vlasnistvu Memije, vrlo bliskog covjeka Konakovicu.
Citao sam to , Bosanski novirar razotkri svjetske kartele i puteve - ono sto nijednoj agenciji nije uspjelo :D samo je zapelo oko optuznica ocito jer naprimjer kada nesto te magnitude lupis moras imati dokaze jel..
Akibh

#38953 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Akibh »

Dozer wrote: 14/12/2019 23:15 Zukorlic je, sto je nesto poput javne tajne, narko sef u Sandzaku. Vjerovatno je zato Komsic spomenuo pranje love od kokaina ovdje. I vjerovatno radi tih veza i talova ga se i gura ovamo. Neka ga tamo gdje i jeste.
Ne znam kako uopste moze biti kandidat za reisa IZ BiH kad je Srbijanac... Ima li i on BH pasos? Kad je dobio to drzavljanstvo? Po kojem osnovu?
Da, interesantno je koliko kiflin zlocinacki um daleko ide pa gura zukorlica za reisa, racuna na taj prevrat u IZ.... Meni je to tacno gore od sda zlocina
MorningStar

#38954 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MorningStar »

Ne sikiram se ja za iz - zakitit ce dodik ako zatreba :bih:
cvrčak_na_hedonizmu

#38955 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

malakh wrote: 14/12/2019 23:30 sdp, uz pomoć hdza koji onako uz doskočicu uleti sa spinom "eto vam vaš komšić pa ga opet "nametnine" hrvatima", već dva dana aktivno blati komšića. brutalno to radi preko facebook stranice narod zna, sa mnoštvom lažnih profila, za koje je vrlo lako skontati da su lažni. pripremu za ovo su vršili u posljednjih dvadeset dana, a čak se imenom i prezimenom zna osoba koja stoji iza svega. naravzno, sedan je iskoristio levate, jer je načuo što spremaju i sada će zaraditi na njima preko ankete.

opet se postavlja pitanje zašto? zašto to nisu radili prije pola godine kada je rekao da će sa sda? čega se plaše i što su to njihovi ljudi radili u javnim firmama, a da javnost ne zna, pa da sada ovako burno atakuju na komšića?

najgore u svemu je što oni to pričaju i kome trebaju i kome ne trebaju, pa informacije procure gdje ne trebaju...

da se vratimo na temu. komšić je odmah izašao u javnost i svaka čast na hrabrosti, nakon silnih napada koje su mu drugovi priredili..
Onda se čudiš kada kažem da podržavaš SDA, ne znam šta bih ti rekao :stidljiv:

Željko je politčki mrtav čovjek u Sarajevu nakon novog glabanja Bakiru i pristanku da ruši KS, DF pogotovo. Samo prati gdje će završiti = Haris i z(GR)aBIH, s tim da je Haris bio veći kapacitet zato je i napravio veću štetu od ovog političkog ljigavca.
Toffee karamela

#38956 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Toffee karamela »

Ovo je ista psihopatologija kao kod Zlatka Lagumdzije - grandomanija,uvjerenje o svojoj mesijanskoj ulozi u drustvu i bezobrazluk,arogancija,bahatost!Kod Zlaje vjerovatno urodjeno i kultivirano protokom godina, druzenjem s mocnicima i prezirom raje ispod sebe a ovaj Alpasinac
je to poprimio vremenom (povlasten zivot,dugogodisnje tapsanje i mazenje od strane Sarajlija i njemu se zamaglio horizont plus na sve to i skroman intelekt).
Svi su ludi,svi im zele zlo,uhvatis ih in flagranti u najnecasnijim radnjama...oni pocnu razglabati to s neke izokrenute,ludacke tacke gledista i nisu oni krivi nego svi mi,mi njih ne razumijemo!

Sta smo stvarno bogu zgrijesili da smo pored svih psihopata koji nas okruzuju i zele nam fizicki nestanak i ovi koji se za nas kao zalazu isto u psiho vodama!
Better Man

#38957 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Better Man »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 15/12/2019 00:07
malakh wrote: 14/12/2019 23:30 sdp, uz pomoć hdza koji onako uz doskočicu uleti sa spinom "eto vam vaš komšić pa ga opet "nametnine" hrvatima", već dva dana aktivno blati komšića. brutalno to radi preko facebook stranice narod zna, sa mnoštvom lažnih profila, za koje je vrlo lako skontati da su lažni. pripremu za ovo su vršili u posljednjih dvadeset dana, a čak se imenom i prezimenom zna osoba koja stoji iza svega. naravzno, sedan je iskoristio levate, jer je načuo što spremaju i sada će zaraditi na njima preko ankete.

Željko je politčki mrtav čovjek u Sarajevu nakon novog glabanja Bakiru i pristanku da ruši KS, DF pogotovo. Samo prati gdje će završiti = Haris i z(GR)aBIH, s tim da je Haris bio veći kapacitet zato je i napravio veću štetu od ovog političkog ljigavca.
Pa Željko Komšić je zaslužio da se o njemu kaže sve najgore i da ga se javno na ulici hrakne. Lažni patriota, lik koji podržava najgoru ološ i kriminalce, koji uvodi SNSD u Federalnu vlast i lik koji je notorni alkoholičar.
Nivelacija

#38958 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Nivelacija »

Zeljko jesi sreo neprijateljskog vojnika ikada?
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#38959 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 15/12/2019 00:07

da se razumijemo. u postojecoj vladi se nikada i nije pominjao df, niti je bilo tko, a tko je hvalio rad vlade, hvalio rad dfa u istoj. iskljicivo se hvalio rad nipa, nase stranke i sdpa, a df su prikazali u istoj kao glasacku masineriju, koja mora podrzavati vladu ili ih optuzivali po potrebi, a biti po strani dok dvojka (nip i nasa stranka) kupe kajmak. slicno je sa hadzibajricem i do neke mjere i sa sbbom. to je cinjenica, a i sam forum ce to potvrditi, ukoliko imas zivaca prelistati svaki stranicu na temi o vladi.

buduci da za rad vlade, politicke poene kupe nip i nasa stranka i da se df ne smatra zasluznim za rezultate vlade, onda je logicno da ce pasti na izborima, iako su bili dio vlade.

hajmo redom:
1. nasa stranka - zastupnica zaposlila sestru u kjkp rad, cca 200.000 km za udruzenje koje vodi supruga marija vukasovica, forto pausal,
2. nip - vise od 100.000 podijeljeno ljudima i udruzenjima koji ce u buducnosti raditi kampanju za konakovica i koji ce politicki podrzavati nip, izbacio sdaovce iz firmi, zaposlio svoje, izmislio poziciju u vik za damira saracevica,
3. sdp - slucaj zornic, slucaj zarfa dupovac, ministar sa travnickom diplomom, ministar bez dana radnog staza,
4. nbl - servirao kriminalca trbovica u upravni odbor
5. sbb - takodjer ucestvovao u dodjeljivanju para supruzi clana nase stranke, lazi za helikopter,
6. df - niti jedan eksces nisam zapratio, a stavio bih ga na ovu listu da jesam, vjeruj mi.

sa druge strane, 2015. se na sva zvona govorilo kako je komsic politicki mrtvac, pa onda se ponavljalo 2016., 2017., a onda covjek pobijedi na izborima za predsjednika drzave i to sa najvise glasova u izbornoj jedinici fbih i obezbijedi stranci dovoljan broj mandata da je zastupljena u svim organima. skupstinama kantona, federalnom parlamentu i drzavnom parlamentu. dakle i prica o tome kako je komsic mrtvac je vec prezvakana.

ono sto me cudi jeste koliko su glupi i naivni u sdpu i ovaj napad im se vec sada vraca kao bumerang. podrzavaju dijeljenje budzetskih para zukorlicu i to u kampanji za rejsa, imenuju za direktora toplana covjeka koji je osudjen na ratni zlocin nad hrvatima u sarajevu, a napadaju komsica sto ce podrzati nenadica koji je prvi hrvat, kao premijer. prica o idealima pada u vodu, makar ako pricamo o idealima socijaldemokracije i ljevice, kakvu ja poznajem.

sa trece strane, osudjujem ulazak dfa i sbba u vlast sa sda i rusenje ove vlade. ako je komsic toliko nezadovoljan mogao je izaci i biti neutralan i prava opzicija svima...
Last edited by malakh on 15/12/2019 01:50, edited 1 time in total.
512MB

#38960 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 512MB »

Nije Željko lud, i ja bi se radije družio sa maherima ko Dodikom nego onim frljom iz pdpa. Osim toga, Željko radi šta mu Ameri kažu, a Ameri znaju da samo Dodik ima talenat da izlevati rs-ovce na pravdi boga i potpiše šta se već treba potpisat.
MorningStar

#38961 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MorningStar »

512MB wrote: 15/12/2019 01:46 Nije Željko lud, i ja bi se radije družio sa maherima ko Dodikom nego onim frljom iz pdpa. Osim toga, Željko radi šta mu Ameri kažu, a Ameri znaju da samo Dodik ima talenat da izlevati rs-ovce na pravdi boga i potpiše šta se već treba potpisat.
Normalno i treba da se druzi sa maherima tipa dodik,bakir i covic. A potpisao je kako da ne , program reformi :lol: vuk sit a ovce na broju. :D
drug_profi

#38962 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Kaze Zeljkec mi smo protiv sistema vrijednosti Zukorlica. Mi smo za Nenadica (btw. Mario je zaista ok lik, znam ga od malena). Ali jel mu ko rekao da Nenadic jeste = Zahiragic?
Drugo, nista ti jos nisi dobio moj Zeljko, budalo.
Kazes nisam nikom duzan osim banci. Kazes ne moram ja biti u politici. Moras jarane, imas 2000 maraka kredita mjesecno. Nema za tebe posla izvan politike koji bi ti to pokrio. Pristaces na sve.
Inace intervju tvoj klasican. Snebivas se, ibretis. Drzis se pripremljenih izjava. Izgubljenih sat vremena da se uvjerim da si glup.
Cim pocnes slobodno da pricas nesto se prospes, pa tako i saznadosmo da je Dodo pristao na dopis za NATO zato sto su mu PDP i SDS poceli spremati preuzimanje komisija.
I trece, Borenovic iz PDP nakon tebe je bio i interesantniji i informativniji. Kaze "ima u PDP ljudi i koji su protiv NATO". Pa malo stade jer je skontao kako to zvuci "kao i onih koji su za NATO odmah". Ali je kljucno kako prepricava razgovore sa americkim senatorima i defakto priznaje da je BiH zapadna kultura, kao i Srbija. tj. NATO sfera.
Znaci drug Zeljkec, ukratko tebi su se stvari izdesavale. Nista ti nisi uticao. A eto vidjecemo sta ce biti sa Izbornim zakonom jer si na Nenadicu popusio foru, a ni za NATO se jos ne zna.
Uglavnom, mislim da ulicom vise ne mozes gordo krociti. A ja kad te opet sretnem, jal kod Beska, jal na Malti, to cu ti i reci.
Nespin

#38963 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Nespin »

:bih:
Last edited by Nespin on 13/02/2022 18:01, edited 2 times in total.
malakh

#38964 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

u javnosti se zna samo deset posto onoga što se u politici događa. dakle što je iza kulisa, to nitko ne od nas ne zna, ali su svi svjesni činjenice da je jedan od primarnih, ako ne i primarni cilj sdpa, upravo političko uništenje željka komšića i zbog toga će sklopiti pakt sa najcrnjim đavolom da im to uspije.

ono što mu već godinama rade iza leđa, što su mu radili u šestorci i kako su uslovljavali našu stranku, on zna i ovim pokušajem da ga ocrne i onih nekoliko hilajda što su, u vremenu kada su u ogromnim dugovima, odvojili na antikampanju protiv komšića, će im se vratiti kao bumerang.
putokaz1

#38965 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Ne treba Zeljku SDP,on je sam sebe unistio,3 puta s SDA,sudbina ga ceka BPS i GS
cyprus

#38966 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cyprus »

malakh wrote: 15/12/2019 03:50 u javnosti se zna samo deset posto onoga što se u politici događa. dakle što je iza kulisa, to nitko ne od nas ne zna, ali su svi svjesni činjenice da je jedan od primarnih, ako ne i primarni cilj sdpa, upravo političko uništenje željka komšića i zbog toga će sklopiti pakt sa najcrnjim đavolom da im to uspije.

ono što mu već godinama rade iza leđa, što su mu radili u šestorci i kako su uslovljavali našu stranku, on zna i ovim pokušajem da ga ocrne i onih nekoliko hilajda što su, u vremenu kada su u ogromnim dugovima, odvojili na antikampanju protiv komšića, će im se vratiti kao bumerang.
Mislim da nikad dosad nisam iskoristio tu riječ, ali sad moram - kakav SPIN jebote :-) :-)

Znači ŽK uđe u pakt sa redom:

- SDA
- SBB-om
- HDZ-om
- SNSD-om

znači đavolom do đavola, crnjim do crnjeg, al malakha tangira fiktivni "najcrnji đavo" sa kojim SDP navodno ulazi u pakt :lol: :lol:
Last edited by cyprus on 15/12/2019 09:50, edited 1 time in total.
putokaz1

#38967 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Ima jos SDA spavaca koji vole SDA a u ndkoj su Lijevoj stranci ,SDA Agenti
madner

#38968 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

SDP kriv za sve :D :D

Ovo objasnjene Komsica ni Komsicu nema smisla.
kluz franjo

#38969 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

cyprus wrote: 15/12/2019 08:12 Mislim da nikad dosad nisam iskoristio tu riječ, ali sad moram - kakav SPIN jebote :-) :-)
...
Ma nikakvo iznenađenje. Logika već odavno tamo ne živi.
Demagoški i popljuvistički salto mortale je odlika ovih SPiD-ovskih patriJota.
Željokio i ekipa su 2018. u predizbornoj kampanji javno i naravno bez ikakvih argumenata optuživali i pljuvali SDP "za pripremu nekog plana B" i koaliciju sa Dodikom i Čovićem.
Poslije par mjeseci su pljuvali SDP i NS jer neće zajedno sa Željokiom u tu istu koaliciju sa Dodikom i Čovićem.
NS je pljuvana kao "ispostava HNS", "mrzitelji baklave" i HZHB blok, a sada taj isti Željokio bespogovorno Čoviću prepušta preko 35% pozicija u FBiH.
SDP je prije par mjeseci popljuvan kao "Radončićeva pudlica", a sada Željokio brani Fahrinog kandidata (nisam samo skontao jel' za reisa ili premijera) do "zadnje kapi krvi".

Za koji mjesec će jadno i tužno optuživati i pljuvati po SDP-u i NS-u, jer ovi neće htjeti zajedničko patriJotsko putovanje sa SPiD-om ili "joint SPiD trip" na lokalnim izborima.

Jedina svrha postojanja ovih moralnih i političkih "čučavaca kraj tronošca" je besomučno pljuvanje po svemu što potencijalno može predstavljati alternativu tom istom tronošcu.

Nismo i nije sve isto. Pa makar i u pet deka.
madner

#38970 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Cuj nije niko hvalio rad DFa. Pa sta ce hvaliti, sta su uradili u vladi.

I nagradni kvisko, koliko su Hrvata imenovali? :D
AmiĐa_Idriz

#38971 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by AmiĐa_Idriz »

Kako nisu, projektovali su proteste medicinskih radnika :bih:
Prpa.ba

#38972 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

madner wrote: 15/12/2019 09:51 Cuj nije niko hvalio rad DFa. Pa sta ce hvaliti, sta su uradili u vladi.

I nagradni kvisko, koliko su Hrvata imenovali? :D
Ne znam sto nisu Nenadica za ministra zdravstva kad je vec pravi covjek. Ode Amela, dodje Mario. :lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#38973 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

cyprus wrote: 15/12/2019 08:12
malakh wrote: 15/12/2019 03:50 u javnosti se zna samo deset posto onoga što se u politici događa. dakle što je iza kulisa, to nitko ne od nas ne zna, ali su svi svjesni činjenice da je jedan od primarnih, ako ne i primarni cilj sdpa, upravo političko uništenje željka komšića i zbog toga će sklopiti pakt sa najcrnjim đavolom da im to uspije.

Mislim da nikad dosad nisam iskoristio tu riječ, ali sad moram - kakav SPIN jebote :-) :-)

Znači ŽK uđe u pakt sa redom:

- SDA
- SBB-om
- HDZ-om
- SNSD-om

znači đavolom do đavola, crnjim do crnjeg, al malakha tangira fiktivni "najcrnji đavo" sa kojim SDP navodno ulazi u pakt :lol: :lol:
Neviđeni spinovi, ali ono uredno ih gura, ne obazire se, obraz se naravno ne crveni ( sad karikiram, jer mislim da je to nemoguće, mora te biti malo stid ) :D

Upecaće se koji som, al ništa značajno, džaba kreči. Black hawk down što se tiče DF-a, bio je i red, realno.

Naravno, dijaspora punim za Željkeca :mrgreen:
bunk

#38974 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

Kad bi se pitalo 30 forumasa s kliksa i koliko jos 350 njihovih istomisljenika.
Ali na izborima glasa puno ,puno vise ljudi koji ne tipkaju po netu.
kluz franjo

#38975 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

madner wrote: 15/12/2019 09:51 Cuj nije niko hvalio rad DFa. Pa sta ce hvaliti, sta su uradili u vladi.
Možda ih niko nije hvalio, ali niko ih nije ni popljuvao k'o Željokio sinoć.
Onako kako je opisao učinak rada svojih kadrova u vladi i skupštini KS, to ni Zahiragiću nije palo na pamet.
Post Reply