Lider Demokratske fronte Željko Komšić gostovao je sinoć u emisiji “U škripcu” koja se emituje na TV Alfa. Jedna od tema emisije bila je i proslava “Dana Republike Srpske”.
Između ostalog Komšić je naglasio da se moraju udružiti opcije lijeve i građanske orijentacije, a ukoliko je to potrebno BiH spreman je ponovo kandidovati se za člana Predsjedništva BiH.
Demokratska fronta Željko Komšić
-
ins
#31301 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo postaje sve bolje i bolje:

-
Hamolj
#31302 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Normalno da jeste. Huso je seljačina, ali da radi posao loše, ne radi. Nedavno je zahvaljujući njemu u grad došla arapska investicije firme Malak koja je otkupila dio proizvodnih pogona firme Janj i pokrenula proizvodnju namještaja. 300 ljudi je dobilo posao. Donji Vakuf je živnuo jer su se bukvalno svi zaposlili. A to da SDP ili DF imaju kvalitetnog kadra je samo dobar vic. Bolje im je da se ugase.sarajevo999999 wrote: Sta nemoj svega ti, je li to nesto neistina sto sam napisao
- Banksy
#31303 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ins wrote:Ovo postaje sve bolje i bolje:
Lider Demokratske fronte Željko Komšić gostovao je sinoć u emisiji “U škripcu” koja se emituje na TV Alfa. Jedna od tema emisije bila je i proslava “Dana Republike Srpske”.
Između ostalog Komšić je naglasio da se moraju udružiti opcije lijeve i građanske orijentacije, a ukoliko je to potrebno BiH spreman je ponovo kandidovati se za člana Predsjedništva BiH.![]()
![]()
- Ridjobrki
#31304 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koliko čujem, isključenje je prilično izvjesna opcija...ins wrote:Ko ga je stavio na listu za izbore za Bosanski petrovac? Zašto ga onda nisu isključili kada je počeo solirati?
Ili je Bosanski Petrovac nebitan veličinama kao što je DF?
-
sarajevo999999
#31305 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Napisao sam podugacak post i onda ga izbrisao, nema svrhe a i off je. Koga interesuje neka ukuca. Jedino sto je zivnulo je njegovo rodno selo, prusac odakle si vjerovatno i ti.Hamolj wrote:Normalno da jeste. Huso je seljačina, ali da radi posao loše, ne radi. Nedavno je zahvaljujući njemu u grad došla arapska investicije firme Malak koja je otkupila dio proizvodnih pogona firme Janj i pokrenula proizvodnju namještaja. 300 ljudi je dobilo posao. Donji Vakuf je živnuo jer su se bukvalno svi zaposlili. A to da SDP ili DF imaju kvalitetnog kadra je samo dobar vic. Bolje im je da se ugase.sarajevo999999 wrote: Sta nemoj svega ti, je li to nesto neistina sto sam napisao
-
Hamolj
#31306 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Još mi samo ljudi nisu rekli da sam iz Zapadne Hercegovine, šta bi ja što se nisam zabio u svoje selo k'o neki...sarajevo999999 wrote:Napisao sam podugacak post i onda ga izbrisao, nema svrhe a i off je. Koga interesuje neka ukuca. Jedino sto je zivnulo je njegovo rodno selo, prusac odakle si vjerovatno i ti.Hamolj wrote:Normalno da jeste. Huso je seljačina, ali da radi posao loše, ne radi. Nedavno je zahvaljujući njemu u grad došla arapska investicije firme Malak koja je otkupila dio proizvodnih pogona firme Janj i pokrenula proizvodnju namještaja. 300 ljudi je dobilo posao. Donji Vakuf je živnuo jer su se bukvalno svi zaposlili. A to da SDP ili DF imaju kvalitetnog kadra je samo dobar vic. Bolje im je da se ugase.sarajevo999999 wrote: Sta nemoj svega ti, je li to nesto neistina sto sam napisao
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#31307 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pa zar nije odradio dva mandatains wrote:Ovo postaje sve bolje i bolje:
Između ostalog Komšić je naglasio da se moraju udružiti opcije lijeve i građanske orijentacije, a ukoliko je to potrebno BiH spreman je ponovo kandidovati se za člana Predsjedništva BiH.![]()
![]()
-
saim_adka
#31308 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
.
Last edited by saim_adka on 15/01/2017 15:39, edited 1 time in total.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#31309 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Banksy wrote:ins wrote:Ovo postaje sve bolje i bolje:
![]()
![]()
Pravda za Smućka!
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#31310 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Post je toliko dobar da je svako dalje pisanje na ovoj temi apsurdno i besmisleno.saim_adka wrote:kao razocarani SDPovac na izborima 2014 sam glasao za njih na svim nivoima vlasti. vjerovao sam da je rijec o konacno nekoj novoj stranci i politickom zaokretu. a onda su koalirali sa SDA i ostao sam zatecen. pokusao sam svatiti da je to obaveza da se ufatis u kostac sa problemom i preuzmes odgovornost. onda su izasli iz koalicije i poceli dezorijentisano lutati. osjecao sam se prevarenim kao glasac. nakon toga sam rekao sebi, ok - pruzicu im polupriliku jos jednom 2016 na lokalnim izborima smatrajuci da su se iskristalisali. glasao sam za njihovog kandidata za nacelnika a za nasu stranku za vjecnike. propustenu priliku su prokockali i za mene je ova stranka mrtva. mrtva jer je od 7 zastupnika u kantonu ostao 1, mrtva jer je komsic digao ruku u parlamentu sa SDA, a toliko mrtva da je sada mrzim jer nakon lokalnih izbora je ugurala SDA u vlast i prepustila grad zbog prevaranata prebjegulja koje je komsic odabrao i sortirao na izborim listama. stvarno je vise degutatno pricati o ovoj stranci koja je defakto SDA licem i nalicjem. ovo mora da se ugasi sto prije, a zeljka kazniti tako da uopste ni na bilo koji nacin od 2018 ne bude u bilo kakvim politickim kombinacijama. neka ide u realni sektor i zaradi sebi platu.
Srdačan pozdrav.
-
putokaz1
#31311 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
OK ali ko je bio sa SDA
KO?
KO?
- Dasi
#31312 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ridjobrki wrote:Najjači komentar na Memijino imenovanje koji sam pročitao na druš. mrežama:
POVRATAK MEMIJE
![]()
![]()

Koji si ti budalas
Tek sad naleti na FB na ovo kad se ne ugusih
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
- Ridjobrki
#31314 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zmijuga loma, doktore...Dasi wrote: Koji si ti budalas![]()
![]()
Tek sad naleti na FB na ovo kad se ne ugusih
- insomnia78
#31315 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Al' komentar
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]Na izreke me ne dirajte.Na izreke me nemojte dirat. O izrekama hocete da pricamo? Zasto da ne pricamo o izrekama? Izvolite.Jeste li ikada vidjeli neprijateljske izreke u udžbeniku iz latinskog jezika izbliza?
-Ja sam bio stotinu puta u prilici da mislim.
Ma gdje si bio bolan ,nemojte molim vas. Ma hajte Decartes molim vas ,krili ste se kod babe u kabinetu i mislili.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#31316 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
čovjek zbog jedne rečenice postao hit, i ko da gledam, njegova ograničenost će ga i ovaj put spriječiti da malo napravi sebi marketinga. sve ti se to desi kada obavještajci i kosovci misle umjesto tebe...
-
Zgoljo
#31317 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa sto,treba ga zavalit Covicevcima opet sa Zeljkanom,da znaju ljudi zasto su sa Dodikom rusili Bosnu.
Kad je bal nek i hala gori.
Kad je bal nek i hala gori.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
saim_adka
#31319 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
.
Last edited by saim_adka on 15/01/2017 15:39, edited 1 time in total.
- Pauza
#31320 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Moram i ja jasno i glasno reći: "MA HAJTE MOLIM VAS"

- Dr. Kuca
#31321 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Treba kampanja za iduce izbore da im glasi ma hajte molim vas.
-
zenit dozic
#31322 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jedva cekam 2018 i novu majorizaciju mamu im kamenjarsku
Kad ga sukne cirilicaru i vikne Ma hajte molim vas
Kad ga sukne cirilicaru i vikne Ma hajte molim vas
-
Hafis
#31323 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema šaMse.
Sve ćemo člasačke kutije isprevrtati u stilu Kaplana
Sve ćemo člasačke kutije isprevrtati u stilu Kaplana
- Banksy
-
zbiljovski
#31325 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Samo se Vi šegajte na račun Željka, njega ljudi i dalje vole i ne dobija on samo glasove u Sarajevu, on dobije glasove širom BiH, njegova priča je pročitana, to smo svi ovdje konstatovali, ali on iz šale dobija 150 000 glasova tačno da mu slogan i bude "ma hajte molim vas"