Demokratska fronta Željko Komšić
-
mario001
#30976 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komsica treba imenova za sefa kadrovske sluzbe SDA, niko bolje od njega ne zna izabrati kadrove za njih 
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#30977 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pa eto, šta je topa?Chmoljo wrote:šta ovo treba da znači?malakh wrote:
o ovima sam već i pisao i odavno pregovaraju sa sda. jednom žena ode u bh telecom da radi, a za drugog ne znam. tako to ide u strankama koju guraju nacionalne manjine ma vrh liste, a bošnjake razvrstaju od 20 mjesta pa nadalje.
izdala ga karolina, sada srđan. ko je sljedeći?
šta je Topa? multivitamin?
da budem jasniji, u dfu su dojučerašnji zakleti bosanci i hercegovci pohrlili da se izjasne kao srbi, hrvati, a posebno ostali kako bi napredovali na listi i ušli u općinska vijeća. i gle čuda, nakon svih dešavanja možda ti je i jasno što su to uradili. ja ih poznajem nekoliko koji su se kleli u bosanstvo, a kasnije se izjašnjavali drugačije i sada su oni u vijećima ispred različitih tzv lijevih stranaka.
svakome svačije pravo da bude ono što hoće, ali šta da misliš o ljudima koji se izjašnjavaju kako vjetar puše a sve u neku ličnu korist.
-
saim_adka
#30978 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
.
Last edited by saim_adka on 15/01/2017 15:48, edited 1 time in total.
-
mario001
#30979 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Za zivota kakav zele : posao u BH Telekomusaim_adka wrote:
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#30980 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pa budi jasniji. niko ne može ovdje čitati ničije misli. a onako ispada da se nikome do samo Bošnjacima trebaju dati prva mjesta na listama.malakh wrote:pa eto, šta je topa?
da budem jasniji, u dfu su dojučerašnji zakleti bosanci i hercegovci pohrlili da se izjasne kao srbi, hrvati, a posebno ostali kako bi napredovali na listi i ušli u općinska vijeća. i gle čuda, nakon svih dešavanja možda ti je i jasno što su to uradili. ja ih poznajem nekoliko koji su se kleli u bosanstvo, a kasnije se izjašnjavali drugačije i sada su oni u vijećima ispred različitih tzv lijevih stranaka.
svakome svačije pravo da bude ono što hoće, ali šta da misliš o ljudima koji se izjašnjavaju kako vjetar puše a sve u neku ličnu korist.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#30981 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ja msilim da sam bio najjasniji.Chmoljo wrote:pa budi jasniji. niko ne može ovdje čitati ničije misli. a onako ispada da se nikome do samo Bošnjacima trebaju dati prva mjesta na listama.malakh wrote:pa eto, šta je topa?
svaka čast onima koji su zaista pravi srbi, hrvati, bošnjaci i ostali, ma šta to u ovakvom društvu značilo, ali u tzv lijevim strankama takvih nema niti će ih ikada više biti
- Chmoljo
#30982 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pa ko je onda u tim strankama? i ko su pravi Srbi, Hrvati i Bošnjaci?
- malakh
#30983 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
već sam odgovorio na to pitanje i mislim da sam bio precizan.Chmoljo wrote:pa ko je onda u tim strankama? i ko su pravi Srbi, Hrvati i Bošnjaci?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#30984 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
VjecitiStudent wrote:U DFu će na kraju ostati samo Komšić sa vjernim vozačem.
- Banksy
#30985 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
JoseMujica wrote:VjecitiStudent wrote:U DFu će na kraju ostati samo Komšić sa vjernim vozačem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kako se preziva Koristović, ni taj nije siguran
-
putokaz1
#30986 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Fronta Demokratske Akcije
-
The BEN10
#30987 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
VjecitiStudent wrote:U DFu će na kraju ostati samo Komšić sa vjernim vozačem.
- Chmoljo
#30988 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
očito nisi, al nejse.malakh wrote:već sam odgovorio na to pitanje i mislim da sam bio precizan.Chmoljo wrote:pa ko je onda u tim strankama? i ko su pravi Srbi, Hrvati i Bošnjaci?
-
putokaz1
#30989 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Glasači DF su u načelu bivši glasači SDP
to znači nestajanjem DF-a,na sljedećim izborima još malo će jačat SDP i NS
- GeeTnT
#30990 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
...obzirom na danasnji poraz i analitiku koja ce biti aktualna narednih dana, bojim se da ce i sdp sve vise nestajati....a, samo da su objavili iskljucenje prvog reketa iz partije, sve bi bilo moguce...putokaz1 wrote:Glasači DF su u načelu bivši glasači SDP
-
LulzSec
#30991 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
odradi ih SDA momački, al nije se čudit s obzirom o kakvom se mozgu kod precenika stranke radi, intelekt na nivou rashladne komore.
-
putokaz1
#30992 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne,SDP je već bio na dnuGeeTnT wrote:...obzirom na danasnji poraz i analitiku koja ce biti aktualna narednih dana, bojim se da ce i sdp sve vise nestajati....a, samo da su objavili iskljucenje prvog reketa iz partije, sve bi bilo moguce...putokaz1 wrote:Glasači DF su u načelu bivši glasači SDP
njihovi birači su konstanta,koja je 2014 bila u DF,ako se uzme dio DF koji će se vratit i mogući odlazak SDP ovaca u NS,stanje će bit bar na nuli
Mogući pad SDP u KS u korist NS a rast SDP u ostatku Teritorija zbog osipa glasača DF,koji će više ić SDP nego NS u provinciji
ASDP će i rast jer će dio ostataka SBIH i SBB preći njima 2018,s tim daće SBB oslabit još
tako
2018
SDA najača pojedinačno
SDP drugi
NS treća
(poreak 2 i 3 se mijenja smao u KS)
ostatak SBB četvrti
- GeeTnT
#30993 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kralju, 2018 su predsjednicki izbori....
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#30994 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
08.11.2016
sabina1 wrote:Nažalost istina je.malakh wrote: je li ovo sda ima većinu u novom sarajevu zahvaljujući papcima iz dfa?
prodadoše komšića i df u roku od mjesec dana![]()
Zahvaljujući "lojalnim i odanim" kadrovima DF - a odnosno njihovoj "racionalnoj i mudroj" kadrovskoj politici , Koldžo će imati većinu.
A nije moralo biti tako NS-DF-SDP-GS 16 mandata u Novom Sarajevu.
-
El_comadante
#30995 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
boldirano mislim da si upravu.... DF je ustrašnom padu pogotovo sada nakon ovih prebijega... mislim da če ih birači kazniti....putokaz1 wrote:Ne,SDP je već bio na dnuGeeTnT wrote:...obzirom na danasnji poraz i analitiku koja ce biti aktualna narednih dana, bojim se da ce i sdp sve vise nestajati....a, samo da su objavili iskljucenje prvog reketa iz partije, sve bi bilo moguce...putokaz1 wrote:Glasači DF su u načelu bivši glasači SDP
njihovi birači su konstanta,koja je 2014 bila u DF,ako se uzme dio DF koji će se vratit i mogući odlazak SDP ovaca u NS,stanje će bit bar na nuli
Mogući pad SDP u KS u korist NS a rast SDP u ostatku Teritorija zbog osipa glasača DF,koji će više ić SDP nego NS u provinciji
ASDP će i rast jer će dio ostataka SBIH i SBB preći njima 2018,s tim daće SBB oslabit još
tako
2018
SDA najača pojedinačno
SDP drugi
NS treća
(poreak 2 i 3 se mijenja smao u KS)
ostatak SBB četvrti
- sabina1
#30996 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da bi ih birači kaznili treba pričati i i pisati o tome.El_comadante wrote:
boldirano mislim da si upravu.... DF je ustrašnom padu pogotovo sada nakon ovih prebijega... mislim da če ih birači kazniti....
Naša Stranka , SDP i GS su ostali kompaktni i principijelni barem u ovim lokalnim sarajevskim okvirima.
Sasvim je jasno ko je od prvog dana bio lijevo krilo SDA , onaj ko je sa njima i činio vlast nakon izbora 2014 godine.
Stranka bez vizije , ideje i vodstva.
Ako su svoju katarzu završili - odlično.
Ja se iskreno nadam a će ih birači kazniti.....
- malakh
#30997 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kadrovi dfa su i omogučili suverenu vladavinu sda u gradu sarajevu.sabina1 wrote:08.11.2016
sabina1 wrote:Nažalost istina je.malakh wrote: je li ovo sda ima većinu u novom sarajevu zahvaljujući papcima iz dfa?
prodadoše komšića i df u roku od mjesec dana![]()
Zahvaljujući "lojalnim i odanim" kadrovima DF - a odnosno njihovoj "racionalnoj i mudroj" kadrovskoj politici , Koldžo će imati većinu.
A nije moralo biti tako NS-DF-SDP-GS 16 mandata u Novom Sarajevu.
mizerno je da se velika nada na političkoj sceni pretvorila u papke koje sda kupuje za većinu.
-
mario001
- sabina1
#30999 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Samo nema pitanja o Centru i Novom Sarajevu.mario001 wrote:http://vijesti.ba/clanak/337086/ljevica ... de-zajedno
Idu jos 4 godine u parlamentu, laganica![]()
-
mario001
#31000 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema, nema ni spominjanja odgovornosti tih opcinskih organizacija...sabina1 wrote:Samo nema pitanja o Centru i Novom Sarajevu.mario001 wrote:http://vijesti.ba/clanak/337086/ljevica ... de-zajedno
Idu jos 4 godine u parlamentu, laganica![]()
Sve to odavno lici na cirkus koji nema buducnosti, zato ljudi i napustaju DF, najcesce u zamjenu za posao