Demokratska fronta Željko Komšić
-
Pertini
#30876 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
[quote
nije komšić kreirao liste, već općinski odbori.
u centru su pomenuti preletači ubačeni direktno od strane džekija bečirevića, a komšić je samo karolinu stavio na drugo ili treće mjesto.
znači na incijativu općinskih odbora su kreirane liste i dostavljene komšiću, što je on uz male korekcije potvrdio. tako je bilo u većini općina u kantonu sarajevo.
svježa informacija, ja je prije 10ak dana saznao.[/quote]
nije komšić kreirao liste, već općinski odbori.
u centru su pomenuti preletači ubačeni direktno od strane džekija bečirevića, a komšić je samo karolinu stavio na drugo ili treće mjesto.
znači na incijativu općinskih odbora su kreirane liste i dostavljene komšiću, što je on uz male korekcije potvrdio. tako je bilo u većini općina u kantonu sarajevo.
svježa informacija, ja je prije 10ak dana saznao.[/quote]
-
Pertini
#30877 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma šta kažete nije komšić kreirao liste, već općinski odbori.
Kako je Kovačević postao kandidat za načelnika u Novom Gradu umjesto Spahićke koju je podržao OO i članstvo? Raspitajte se!
Kako je Kovačević postao kandidat za načelnika u Novom Gradu umjesto Spahićke koju je podržao OO i članstvo? Raspitajte se!
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#30878 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pa kovačević je bio kandidat za načelnika, a ne nosilac liste ili kandidat za općinsko vijeće.Pertini wrote:Ma šta kažete nije komšić kreirao liste, već općinski odbori.
gdje mi spominjemo načelnike? ovdje se isključivo diskutuje o listama i kreiranju istih.
-
Pertini
#30879 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja to samo onako usput, da potvrdim da se čovjek nije mješao rad općinskih odbora.malakh wrote:pa kovačević je bio kandidat za načelnika, a ne nosilac liste ili kandidat za općinsko vijeće.Pertini wrote:Ma šta kažete nije komšić kreirao liste, već općinski odbori.
gdje mi spominjemo načelnike? ovdje se isključivo diskutuje o listama i kreiranju istih.
A da pitate nekoga sa liste iz Novog Grada, možda?
- mixone1995
#30880 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Onda ti glasaj za SDA ili SBB, kao sto si vjerovatno i do sada glasao. I zaobidji ovu temu ako nemas sta pametno reci.Hamolj wrote:Drago mi je da se ovo dešava jer će levati napokon narodu otvoriti oči. Ne postoji ljevica u BiH, samo banda kriminalaca koji bi se prodali za šaku riže. Nisu sposobni ujediniti članstvo jedne stranke, a da se oni svi zajedno ujedine.
-
putokaz1
#30881 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nisam nikad glasao ni za SDA ni za SBB ni za DF ali
Glasam za SDP oni sa SDA,glasam za NSRZB oni sa SDA,glasam za SBIH oni sa SDA,glasam za NS oni će možda sa SDA iako sad pričaju drugačije.
Po ovim rezultatima 2016 da li DF prelazi prag 2018?
Glasam za SDP oni sa SDA,glasam za NSRZB oni sa SDA,glasam za SBIH oni sa SDA,glasam za NS oni će možda sa SDA iako sad pričaju drugačije.
-
Hamolj
#30882 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja sam svoj listić prekrižio, nema potrebe ni za koga glasati kad niko glas ne zalužuje.putokaz1 wrote:Nisam nikad glasao ni za SDA ni za SBB ni za DF ali
-
El_comadante
#30883 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ovo je nažalost tačna konstatancija. za koga kod da glasa oni koaliraju sa SDA....putokaz1 wrote:Nisam nikad glasao ni za SDA ni za SBB ni za DF ali
-
Hamolj
#30884 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa zato što SDA svaku stranku uvjeri kako su oni idealni koalicioni partneri koji će ovu državu isčupati iz provalije, a na kraju zajedno s državom i tu stranku gurnu u provaliju.El_comadante wrote:ovo je nažalost tačna konstatancija. za koga kod da glasa oni koaliraju sa SDA....putokaz1 wrote:Nisam nikad glasao ni za SDA ni za SBB ni za DF ali
Simpl plan
-
putokaz1
#30885 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Možda zaslužuju Nezavisni kandidati koji su izašli iz SDA?
-
Hamolj
#30886 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa recimo da su oni početak iskazivanja nezadovoljstva naroda prema najjačoj stranci u BiH. Njihova pojava je svakako pozitivna stvar jer se stranci pokazuje da nekad ni mašinerija ne pomaže, ali i da se manifetluci, spletkarenja i lopovluk ne isplate.putokaz1 wrote:Možda zaslužuju Nezavisni kandidati koji su izašli iz SDA?
-
putokaz1
#30887 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ali neki od njih godinama pobjeđuju,mijenjajući stranke ili radeći samo pred izbore,prije svega mislim na Hadžibajrića i Ramovića,a Kasumović u SDA 100 godina i tak sad kad je vidio šansu da bi kao nezavisni mogao lakše proć,iskoristio situaciju,Privatnik iz Kalesije od SDA dobio sve,a sad fotelju iskoristivšu oslabljenu SDA i bukvalno prevarivši SDP...
Mislim da bi Gospođa iz Visokog morala biti poštena,o njoj nisam čuo ništa loše.
Hujić takođe zna kad treba uraditi nešto,kao što je put ulica i sl.,a Bužimski je novi.A ovaj iz Bugojna jel on iz SDa postao nezavisni ili?
Istina jesu osvježenje,nekakavno malo,a njihov politički put podsjeća na vrijeme kad je SBB bio opozicija ili kad je na samom početku SBIH bila opozicija.
a DF se mora pripojiti kome ili SDP ili NS....
Mislim da bi Gospođa iz Visokog morala biti poštena,o njoj nisam čuo ništa loše.
Hujić takođe zna kad treba uraditi nešto,kao što je put ulica i sl.,a Bužimski je novi.A ovaj iz Bugojna jel on iz SDa postao nezavisni ili?
Istina jesu osvježenje,nekakavno malo,a njihov politički put podsjeća na vrijeme kad je SBB bio opozicija ili kad je na samom početku SBIH bila opozicija.
a DF se mora pripojiti kome ili SDP ili NS....
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#30888 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jel Delimustafić Smućkov bezbednjak?
-
Dr Arsla
#30889 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jeste i on i Bakir Alispahić, kao i Nikola Poplašen (Sifet Podžić) i Zlatko Miletić
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#30890 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jedan od najkredibilnijih i najboljih kadrova dfa u zenici je na izlaznim vratima iz stranke zbog degradiranja od strane korumpiranih i kriminogenih kadrova i zbog svega što se unutar stranke dešava...
-
Pertini
#30891 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Baš me čudi????malakh wrote:jedan od najkredibilnijih i najboljih kadrova dfa u zenici je na izlaznim vratima iz stranke zbog degradiranja od strane korumpiranih i kriminogenih kadrova i zbog svega što se unutar stranke dešava...
-
Heartbeats
#30892 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije na vratima nego je već izašao - Faruk Hodžić.Pertini wrote:Baš me čudi????malakh wrote:jedan od najkredibilnijih i najboljih kadrova dfa u zenici je na izlaznim vratima iz stranke zbog degradiranja od strane korumpiranih i kriminogenih kadrova i zbog svega što se unutar stranke dešava...
- notsure
#30893 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
http://www.zenicablog.com/dr-faruk-hodz ... ih-odluka/Heartbeats wrote:Nije na vratima nego je već izašao - Faruk Hodžić.Pertini wrote:Baš me čudi????malakh wrote:jedan od najkredibilnijih i najboljih kadrova dfa u zenici je na izlaznim vratima iz stranke zbog degradiranja od strane korumpiranih i kriminogenih kadrova i zbog svega što se unutar stranke dešava...
- malakh
#30894 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Heartbeats wrote: Nije na vratima nego je već izašao - Faruk Hodžić.
diktatorska fronta
hoće li ovaj u gs ili našu stranku?
-
Hamolj
#30895 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U SDA k'o Ibro Berilo.malakh wrote:Heartbeats wrote: Nije na vratima nego je već izašao - Faruk Hodžić.![]()
![]()
diktatorska fronta
- malakh
#30896 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ovo je malo pošteniji i pismeniji kadar od ibre berilaHamolj wrote: U SDA k'o Ibro Berilo.
sdaov domet i jeste ibro berilo.
-
Heartbeats
#30897 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Šta da ti kažem, ako je "radikalan" preći će u GS a ako je voljan traženja koncenzusa sa SDA preći će u NS.malakh wrote:Heartbeats wrote: Nije na vratima nego je već izašao - Faruk Hodžić.![]()
![]()
diktatorska fronta
Mada sumnjam da će ga bilo ko od njih primiti jer ako si tek sada skontao folove DF-a, nisi ti za politike moj doktore.
-
IMT25
#30898 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma da oprostiš na izrazu, zahebi tu priču o kontanju folova. Takvi koji su dobro i predobro skontali folove su nas i doveli do potpunog mraka i beznađa. Sad nam trebaju političari koji su skontali da su stručnost i talenat, patriotizam i odanost ideji multi-kuli BiH, jedino oružje u borbi protiv ovakvog stanja.Heartbeats wrote:Šta da ti kažem, ako je "radikalan" preći će u GS a ako je voljan traženja koncenzusa sa SDA preći će u NS.malakh wrote:Heartbeats wrote: Nije na vratima nego je već izašao - Faruk Hodžić.![]()
![]()
diktatorska fronta
Mada sumnjam da će ga bilo ko od njih primiti jer ako si tek sada skontao folove DF-a, nisi ti za politike moj doktore.
-
Cohers
#30899 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nezavisni su nezavisni jednako kaqo što su Zulfikarpašić, Lagumdžija, Silajdžić, Halilović, Abdić, Bičakčić, Latić, Radončić, ..., nrzavisni od kvislinškokriminalne sda-vrhuške. Samo su se dobro rasporedili da konačno dohakaju bh-građanima, bh-društvu i bh-državi.putokaz1 wrote:Možda zaslužuju Nezavisni kandidati koji su izašli iz SDA?
- malakh
#30900 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nikada nije kasnoHeartbeats wrote: Šta da ti kažem, ako je "radikalan" preći će u GS a ako je voljan traženja koncenzusa sa SDA preći će u NS.
odoše svi iz dfa