Demokratija+Balkan=Trač partija

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kurty

#1 Demokratija+Balkan=Trač partija

Post by kurty »

Vec dugo vremena citam dosta postova na kojima se pise sve i svasta, na kojima se diskutuje na svaku temu, na kojima ljudi koji su zavrsili DIF ili ga studiraju na temi o historiji dajui 80% postova, a na temama u vezi sporta glavnu rijec vode osobe kojima je najbolji i najdrazi poklon najnovija igrica u kojoj mogu raji dokazati da imaju graficku koja podrzava tu igricu i da imaju cak 4GB ram memorije....
Da predjem na moju temu... Mnogo se diskutuje o kriminalu kako u Sarajevu , tako i u cijelom BiH...Kada je rijec o tome jedni su skloni demokratskim metodama...(privodjenje, ispitivanje , pritvor od 30 dana i uslovna kazna od 6 mjeseci)...dok su drugi skloni pendreku....Ljudi moji shvatite da se BALKANSKI NARODI nikad nece uklopiti u demokratiju, u EU i sve ono sto Zapad trazi od nas... Po meni onog koji svaki dan krade autokasetofone treba za muda objesiti na svako mjesto tj na svaku banderu pored koje su stavili ona auta skrsena koja su kao "ako pijete i vozeite, ovo vas sljeduje"... Treba dati ili uvesti zakon da svakoj osobi koja jedva skupi neki parica i otvori kafic, trgovinu ili slicno, da se toj osobi da pravo da probusi glavu metkom svakom onom ko dodje i kaze "od nas placate reket"...Treba uzeti i zapaliti na platoicu kod vjecne vatre onu trojicu cigana sto su zapalili staricu pred haustorom....toliko za sada vidjet cu zainteresovanost za temu, pa cu se ukljuciti ako bude zelje za raspravom...i jos nesta naslov jeste po meni realan, jer svaka tema ima one za i one protiv, ali nije mi jasno kako se nikad nije desilo da se svi sloze da je red da se na silu uzvrati silom...
Post Reply