Demografska slika svijeta za 20-30 godina!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Prpa.ba

#26 Re: Demografska slika svijeta za 20-30 godina!

Post by Prpa.ba »

samo malo wrote: Istorija Evrope je inace prozeta genocidima nad muslimanima :-)

Ja mislim da nasi muslimani po Skandinaviji recimo, pate i muce se pod teretom genocidne evropske politike. Tako im je lose da i ovi preostali (moji i tvoji sugradjani i sunarodnjaci) pristaju u gepeku biti prosvercovani do Malmea :D

Daj ljudi, prestanite pisati budalestine. Mada, Skandinavija nije katolicka, mozda ima i toga :D

Inace, Hitler i njegova ideologija, kad ga vec spominjes, sa katolicima je imao/imala veze koliko i sa muslimanima. S obzirom na njegovo koketiranje sa idejama iz mitologije, nadmocnom arijevskom rasom sa Himalaja, rimskim bogovima i opcenito opcinjenost starorimskim uredjenjem drzave odnosno njenom snagom, znacajem, rasprostranjenoscu i mnogobozackom religijom.
Katolicka crkva je uglavnom sa gnusanjem gledala na to Hitlerovo paganstvo, a sto je par svecenika sa odusevljenjem gledala na tog megalomana i bolesnika, ne govori nista. Brojni su muslimanski svecenici rado bili vidjeni sa Hitlerom, jerusalemski muftija recimo. Cak i danas muslimani sa bliskog istoka obozavaju Hitlera, Hamas se i danas postrojava sa karakteristicnom desnicom u zraku, mjere visinu kukuruza.
Prvo s razumijevanjem procitaj sta sam napisao, pa onda pocni mljeti svoju pricu. :D
MUNAFIK

#27 Re: Demografska slika svijeta za 20-30 godina!

Post by MUNAFIK »

samo malo wrote:
Prpa.ba wrote:Neki zbilja vjeruju u to da ce europske drzave postati vecinski muslimanske? :lol: :-)

Pa barem se to gradivo moglo savladati do sada. Dakle: kada neki etnicitet nekatolickog kruga postane iole jaci u Europi, Europa to "procisti" nacizmom i genocidima. Ne sumnjam da ce isto biti i kada broj muslimana dosegne kriticnu razinu, i na vlast dodje neki novi Adolf.
Istorija Evrope je inace prozeta genocidima nad muslimanima :-)

Ja mislim da nasi muslimani po Skandinaviji recimo, pate i muce se pod teretom genocidne evropske politike. Tako im je lose da i ovi preostali (moji i tvoji sugradjani i sunarodnjaci) pristaju u gepeku biti prosvercovani do Malmea :D

Cak i danas muslimani sa bliskog istoka obozavaju Hitlera, Hamas se i danas postrojava sa karakteristicnom desnicom u zraku, mjere visinu kukuruza.
Po eto pogledaj malo historiju evrope, pa pogledaj sta se desavalo sa muslimanima i kakva je politika evrope prema njima bilo gdje u svijetu... pa odna vidi sta se desavalo ovdje u BIH, Evropa na kraju 20-tog stoljeca?

a ovo za hamas... da da i hindusi se svaki dan klanjaju Hitleru i njegovim simbolima, toliko ga obozavaju :-)
Iz mase

#28 Re: Demografska slika svijeta za 20-30 godina!

Post by Iz mase »

Time to wake up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovo mi sve smrdi na huskacku kampanju protiv muslimana a pogotovo kanpanja prvom frontu odnosno Bosni!

Time to wake up, don't let the muslims be anything!

Zalosno ali mislim da je tako, nova Srebrenica?
breuer

#29 Re: Demografska slika svijeta za 20-30 godina!

Post by breuer »

MUNAFIK wrote:Po eto pogledaj malo historiju evrope, pa pogledaj sta se desavalo sa muslimanima i kakva je politika evrope prema njima bilo gdje u svijetu... pa odna vidi sta se desavalo ovdje u BIH, Evropa na kraju 20-tog stoljeca?

a ovo za hamas... da da i hindusi se svaki dan klanjaju Hitleru i njegovim simbolima, toliko ga obozavaju :-)
hm...skoro cijeli pirinejski poluotok pod muslimanskom vlascu haman pa 500 godina...hajmo dalje...atina, sofija, bukurest, beograd, slavonija, bosna, madjarska sve do beca otomansko carstvo?!

rekoh, samo da uspostavim malo ravnotezu sto se tice svekolike islamofobije...
Post Reply