Da li ovo valja nesto i da li je imao neko iskustva sa DELL laptopima? Inace trazim jedan nezahtjevan laptop prihvatljive cijene
http://img.dell.com/images/emea/product ... 14x314.jpg
InspironTM 1300
Intel® Celeron® M Prozessor 360 (1.40 GHz, 1MB L2 Cache, 400 MHz FSB), Dell Wireless 1370 Netzwerkverbindung 802.11b/g
Original Windows® XP Home (OEM3))
512 MB Dual-Channel DDR2 SDRAM, 400 MHz
15,4" WXGA TFT-Display (1280x800)
8x DVD +/- Dual Layer Brenner
GRATIS Dell 720 Farbdrucker!
Angebot gültig bis 27.12.2005
Gratis Lieferung bei Internet- Bestellungen
Angebot gültig bis 27.12.2005
Prozessor
Intel® Celeron® M Prozessor 360 (1.40 GHz, 1MB L2 Cache, 400 MHz FSB), Dell Wireless 1370 Netzwerkverbindung 802.11b/g
Betriebssystem
Original Windows® XP Home (OEM3))
Arbeitsspeicher
512 MB Dual-Channel DDR2 SDRAM, 400 MHz
Monitor
15,4" WXGA TFT-Display (1280x800)
Optisches Laufwerk
8x DVD +/- Dual Layer Brenner
Grafikkarte
Intel® Graphics Media Accelerator 900T bis 128 MB
Festplatte
40 GB Festplatte, 5.400 U/Min
Software
Microsoft® Works 7.0 (OEM3))
Service
90 Tage Abhol-Reparatur Service7)
E-Value Code
ATDHSONL-N12135a
669 €
inkl. MwSt. und Versand
[/img]
Dell laptop
Moderator: Benq
-
mirzoni
ma dell je dobar izbor, da ti fino opciju slaganja masine kako zelis.. i odmah vidis cijenu, jel... a cijena je koliko vidim dobra. evropska dellova.
doduse tu cijenu realno slaze celeron koji je u tvom inspironu
ma dobar izbor, nema tu puno fule...
ja sam ti otprilike u istom sosu, upravo ocekujem isporuku inspirona 9300:koji je vise desktop replacement opcija u odnosu na tvoj laptop, al ne mogu ga docekat... ono sto se mora priznat je.. mozda dell ne nudi najbolje masine u svojoj klasi (mozda s izuzetkom XPS) ali to sto nudi, nudi pod najboljim uslovima.. prema tome, dok ne postanemo mrtvi burzuji i predjemo na apple, vozace se dell..
sretno!
doduse tu cijenu realno slaze celeron koji je u tvom inspironu
ma dobar izbor, nema tu puno fule...
ja sam ti otprilike u istom sosu, upravo ocekujem isporuku inspirona 9300:koji je vise desktop replacement opcija u odnosu na tvoj laptop, al ne mogu ga docekat... ono sto se mora priznat je.. mozda dell ne nudi najbolje masine u svojoj klasi (mozda s izuzetkom XPS) ali to sto nudi, nudi pod najboljim uslovima.. prema tome, dok ne postanemo mrtvi burzuji i predjemo na apple, vozace se dell..
sretno!
-
vesela
Za one koji zive u Skandinaviji :
Dell ima otvorene linije za suport, pruzaju sve moguce pomoci, vrlo profesionalni. Kupovinu mozes obaviti u kratkom vremenu i placati ili karticomili na otplatu. Oni rade i sa privatnom osobama i preduzecima, naravno onim medju najjacim :Volvo.SAAB,komune i.t.d. Toplo ih preporucujem.
Dell ima otvorene linije za suport, pruzaju sve moguce pomoci, vrlo profesionalni. Kupovinu mozes obaviti u kratkom vremenu i placati ili karticomili na otplatu. Oni rade i sa privatnom osobama i preduzecima, naravno onim medju najjacim :Volvo.SAAB,komune i.t.d. Toplo ih preporucujem.
-
neko iz mase
Koristim inspirion 8600, 80GB, cdrw, 1g memorije, 1.6g M procesor, centrino tehnologija, ev vec godinu ipo radi bez ikakvog problema. (xp, suse i gentoo linux). prijatelji su mi radili u centru za popravljanje dellovih laptopa i preporucili da su im one broadcom kartice strasno lose. zato sam uzeo skuplju intelovu opciju (2200 chipset) i za sad radi sve bez problema.
-
SirAlan
#8 Re: Dell laptop
Dell ti je narodni kompjuter. Koliko para toliko muzike.bach wrote:Da li ovo valja nesto i da li je imao neko iskustva sa DELL laptopima?
Na drugu stranu ako hoces pravi kompjuter (laptop) Vaio (Sony) ili Toshiba. Sve ostalo klasa ispod.