Iduci put kad se pojavilo, ja mobitelom uslikam. Posaljem im laptop na servis, sliku pokazem ... i kao oni testirali nijednom im se nije pojavilo. Meni dosao laptop kuci nazad, cim sam upalio odmah mi se prikaze . Ne znam sta bih ccc

Moderator: Benq

pokreni fanspeed ili slican program i prekopiraj temperature, u pozadini pokreni neki graficki intenzivan program... u svakom slucaju je ovdje je vjerovatno GPU otisao papaskafiskafsnjak wrote:Cesto mi se desava da mi se kvari slika ... Laptop je pod garancijom, pa haj rekoh da uslikam screenshot pa da im pokazem kada odnesem. Kliknem ja na screenshot, kad tamo nista se ne vidi tj slika je normalna.
Iduci put kad se pojavilo, ja mobitelom uslikam. Posaljem im laptop na servis, sliku pokazem ... i kao oni testirali nijednom im se nije pojavilo. Meni dosao laptop kuci nazad, cim sam upalio odmah mi se prikaze . Ne znam sta bih ccc
Kolega @skafiskafsnjakskafiskafsnjak wrote:Mislim da grafa nije...upravo zbog toga sto mi je ok slika bila kad sam radio screenshot . Da je do grafe ne bi tako bilo.
Ovo se pojavi nekad i kad tek laptop upalim, nema veze sa pregrijavanjem.
Mislim da je displej... Snimicu par slika ovoga i pravac servis opet.