Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam NOKIA 6630 koji je na nekoj TELIA mreži i neće da prihvati moju karticu.
Pa me zanima gdje u Sarajevu mogu da dekodiram ovaj mobitel ili da flešujem ili je to dvoje isto (nisam upućen u ovu tematiku).
zenaj wrote:Imam NOKIA 6630 koji je na nekoj TELIA mreži i neće da prihvati moju karticu.
Pa me zanima gdje u Sarajevu mogu da dekodiram ovaj mobitel ili da flešujem ili je to dvoje isto (nisam upućen u ovu tematiku).
ja sam nosila na skedneriju i u 2 tel shopa mi rekoshe
Dejan Kajevic, Beograd, 100 EURA....
Qler wrote:meni samo nije jasno kako sam ja svoju dekodirao tel. razgovorom nazvala me jaranica iz AU izdiktirala mi kod i voiola tel radi
pa moze se i ovdje dekodirati ako imas fabricki kod...ali vecina telefona koji nisu podeseni za nasu mrezu je kupljena na crno, obicno bez tih kljucnih papira...
Qler wrote:meni samo nije jasno kako sam ja svoju dekodirao tel. razgovorom nazvala me jaranica iz AU izdiktirala mi kod i voiola tel radi
Eeee, to moze ako imas nekog u A1 i nikad prije toga nije bilo pokusaja dekodiranja... Inace samo Kaljevic u Bg... Ja sad ocekujem E61 i neki tip mi je rekao dati taj kod za 30€ sa A1 mreze...
Ma nije on lud On ce fino da je posalje u BG, a vjerovatno ima jos par komada za slanje pa ce da dobije popust na kolicinu tako da je dobar nekih 40 eura, a to nije malo para danas :)
Eh da jos da dodam samo glede onoga zar BG ima bolje strucnjake. Kaljevic Dejan je jedan jedini na svijetu, znaci kad moze bolje i od ostatka svijeta zasto bi mi bili izuzetak.