Deklaracija Predsjedništva BiH o položaju Srba u Hrvatskoj

Hafis

#26 Re: Deklaracija Predsjedništva BiH o položaju Srba u Hrvatskoj

Post by Hafis »

Challenger_ wrote:
Hafis wrote:
Challenger_ wrote: Analogno tvojoj C/P intepretaciji, tipujem da ne bi vidio ništa loše u tome da se BiH redefiniše u "državu Bošnjaka i Srba, te nacionalnih manjina: Hrvata, Roma, Jevreja...". .
Moguće je sve. Poslati prijedlog u parlament, pa da raspravljamo.
Neće to niko, niti je to tema ove emisije. Ali, tebi nije problem da jedan princip zastupaš u Hrvatskoj a drugi u BiH. Ili, "ono što ne želiš da drugi rade tebi, radi ti drugima".

Hafis, licemjer.
Ne znam koji sam to ja 'princip'' (nije valjda Gavrilo) zastupao. Samo sam citirao Despota koji je obrazložio i usporedio nekadašnji i sadašnji Ustav Hrvatske.

Znači - ono što ne želiš da drugi rade tebi, radi ti drugima".

Challenger, dizel.
Hafis

#27 Re: Deklaracija Predsjedništva BiH o položaju Srba u Hrvatskoj

Post by Hafis »

Milenkov buraz wrote:
Hafis wrote:Vego, nevezano za temu - zar predsjedništvo može donositi deklaracije?
Sjednu tri delegata i donesu neku deklaraciju, onako iz nekog svog razloga, opravdanog/neopravdanog, nebitno.
A vidi, moglo ne moglo Dodiku će se svidjeti a moglo bi to proći i na drugim nivoima.
Nije loša ideja. Ta bi ih deklaracija (čuj deklaracija :D ) u Hrbvatskoj jako pogodila.
Tko zna, možda bi mu Želja i Šefko zauzvrat dopustili da nastupa pod zastavom RS-a u predsjednioštvu....doduše već nastupa, nego možda se ne bi javno bunili ako ništa.
General War

#28 Re: Deklaracija Predsjedništva BiH o položaju Srba u Hrvatskoj

Post by General War »

Hafis wrote: Pa hvala bogu da je ovo Despot napisao. Ta nisam ja stručnjak za ustavno pravo.
i nije slično, već doslovce njegov tekst kojeg am čitao prije nekolio godina i sada ga se sjetio.
Ali ima čovjek pravo
Pa ima i Pernar pravo glede i unatoc hrvata pa sta? Svako ima misljenje, ali da je to tako jasno, nebi Tudzman mjenjao ustav, pa onda raspisivao referendum.
Pusti tu pricu Hafize.
Maraschino

#29 Re: Deklaracija Predsjedništva BiH o položaju Srba u Hrvatskoj

Post by Maraschino »

Hafis wrote: Pa hvala bogu da je ovo Despot napisao. Ta nisam ja stručnjak za ustavno pravo.
i nije slično, već doslovce njegov tekst kojeg am čitao prije nekolio godina i sada ga se sjetio.
Ali ima čovjek pravo
To kad te razotkriju onda je Despot to napisao.
Zasto nisi quotao i stavio izvor?
Milenkov buraz

#30 Re: Deklaracija Predsjedništva BiH o položaju Srba u Hrvatskoj

Post by Milenkov buraz »

Hafis wrote:
Milenkov buraz wrote:
Hafis wrote:Vego, nevezano za temu - zar predsjedništvo može donositi deklaracije?
Sjednu tri delegata i donesu neku deklaraciju, onako iz nekog svog razloga, opravdanog/neopravdanog, nebitno.
A vidi, moglo ne moglo Dodiku će se svidjeti a moglo bi to proći i na drugim nivoima.
Nije loša ideja. Ta bi ih deklaracija (čuj deklaracija :D ) u Hrbvatskoj jako pogodila.
Tko zna, možda bi mu Želja i Šefko zauzvrat dopustili da nastupa pod zastavom RS-a u predsjednioštvu....doduše već nastupa, nego možda se ne bi javno bunili ako ništa.
Da znaš da nastupa... :lol:

Image

A vjerujem da bi Hrvatima bilo itekako svjejedno. :skoljka:
Hafis

#31 Re: Deklaracija Predsjedništva BiH o položaju Srba u Hrvatskoj

Post by Hafis »

Milenkov buraz wrote: A vjerujem da bi Hrvatima bilo itekako svjejedno. :skoljka:
Ma jok, gdje bi im bilo svejedno...ukinuli bi se od smjeha.
Svugdje države kroz svoje parlamente donose deklaracije, a ova od strane Šefke, Želje i Milenceta stvarno bi bila bolna :)
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#32 Re: Deklaracija Predsjedništva BiH o položaju Srba u Hrvatskoj

Post by Challenger_ »

Hafis wrote:Ne znam koji sam to ja 'princip'' (nije valjda Gavrilo) zastupao...
Znaš, znaš, samo se praviš blesav. Hajde, kakve veze ima što si očigledni licemjer, ovdje je takvih većina. Što bi se reklo, na svom si terenu.
Post Reply