pa ne valja jer time govoris, ti si nagrada, a ja sam zeljan tvoje paznje
naravno ako joj se svidjas vec, i lozi se, kad joj to kazes ima da cvjeta, al ako je neodlucna onda ce imati negativan efekat
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pa ne valja jer time govoris, ti si nagrada, a ja sam zeljan tvoje paznje
Pa ja ne vidim poentu dopisivanja danima s nekim ako si neodlucan, trosis svoje dragocjeno vrijeme na nekog ko ti se i ne svidja. Prosjecna cura dobije na dan 30-40 poruka, pogotovo preko storija, uvijek u dzepu ima jos nekog dok se misli da li izaci s ovim. Ovo su potvrdile djevojke, pokazale IG inbox.
Ne mora značiti. Ja znam lika, kad mu je dogorilo počeo je slati poruke svakoj koju zna i upozna. I oženi se ker u par godina, a nikakav. Uvijek se vraćamo na onu da ne jebe lijep nego uporan.
Ništa.Osmi Socrates wrote: ↑03/10/2021 16:52 Pa istina je da jebe uporan, ali valjda je pitanje i šta jebe.![]()
Te taktike su fantastične za fakultet i neke mladalačke godine i šeme, ali, valjda, kad smo zreliji, mora biti nešto više od daj šta daš.
Eto, ako prosječna žena ima 30-40 ponuda, šta to govori o muškarcima?
kako ništa? govori ono što svi već znamo - da nemaju skoro nikakve standarde i da se nude ženama koje onda biraju. tu taktiku da se ide na kvantitet nauštrb kvaliteta koriste mnogi jer im je rezon bolje da upali 1/50 nego 0/5. a i ta jedna koja upali obično nije nešto posebno,ali svako za sebe bira kako i šta će.Hakiz wrote: ↑03/10/2021 16:56Ništa.Osmi Socrates wrote: ↑03/10/2021 16:52 Pa istina je da jebe uporan, ali valjda je pitanje i šta jebe.![]()
Te taktike su fantastične za fakultet i neke mladalačke godine i šeme, ali, valjda, kad smo zreliji, mora biti nešto više od daj šta daš.
Eto, ako prosječna žena ima 30-40 ponuda, šta to govori o muškarcima?
radi na sebi, mijenjaj se.
. e, nedaj se.. ne daj da te mijenja.. prilagodjava sebi ..... Ma populacija se treba mjenjati zbog svog dobra, a ne zbog žena ili muškaraca koji su potencijalni romantični/seksualni interes.
Ovo se poklapa sa onim sto sam cuo od kolegica za vrijeme studiranja. Od 100 muskaraca njima su dvojica fizicki ok.
ali gledaj realno, sve te cure imaju instagram i preko njega imaju doslovno ogorman izbor jer danas skoro svi imaju instagram dok ove dejting aplikacije nema ni 5 % ljudi, i zasto bi se one prijavljivale uopste na te sajtove kad imaju instagram kad svakodnevno dobivaju poruke od muskaraca, a veci izbor dosta. Jedini zakljucak jeste da im to sluzi za skupljanje folowera ili nesto drugo , a to drugo sigurno nije trazenje zivotnog partneraPaulTracy wrote: ↑22/03/2023 10:41 Gubljenje vremena, te djevojke/žene se godinama vrte po društvenim mrežama, svakog dana im se javi na desetine muškaraca i da žele da upoznaju nekog vjerovatno bi upoznale nekog od onih 1000 "prilika" što su imale.
Ako imaš para onda imaš izgleda da upoznaš neku sponzorušu ili ako si vani imaš izgleda da upoznaš neku udavaču za papire. Ali ako tražiš nešto ozbiljno i iskreno, šanse 1%![]()
jbg vidi sa moderatorima,nisam ja vise od tog posla