Neki ovdje kažu da su imali sreće sa dejting aplikacijama, imam instaliran Tinder i Badoo nešto preko pola godine i nikad ništa pa se pitam jel' do mene, griješim li negdje?
Znači svajpam desno svaki dan dok se prst ne umori, dobijem jedan match sedmično ili svake dvije sedmice i to uglavnom osoba bez profilne slike ili neka starija i/ili punačkija dama. Ali od birača nema je*ča pa ja kulturno pozdravim, dam neki kompliment, prokomentarišem nešto sa profilne ili ako baš nemam ništa onda neku šalu puknem i - unmatch. Ili uspijem razmijeniti dvije tri poruke ali sve u stilu Da, Ne, Ok, Možda, Haha i onda slijedi unmatch. Badoo dozvoljava nekad da se pošalje poruka bez matcha, tu nisam nikada nikakav odgovor dobio, ama baš nikad. Pokušam dogovoriti sastanak i ništa, par puta su me uvažene dame izradile. Da iskren budem uspio sam jedan sastanak dogovoriti ali tu nije bilo ama baš nikakve hemije, dama navodno samo par godina starija od mene mi je stilom, oblačenjem, ponašanjem ostavila dojam neke tetke...
Inače Tinder je uglavnom ok ali na Badoo je 90% profila kao da se neko trudi da napravi što ružniji profil, neki očajni uglovi, osvjetljenje, face koje se krevelje... ne znam šta je cilj toga, da se pokaže da ti kao nije stalo i da nisi očajan?
Jedan me se dojmio posebno, ne mogu sad da nađem ali znači slika je iz daljine tako da se ne vide face, dvije žene u trenerkama, šarenim dokoljenicama i papučama za plažu, marame na glavi, sjede na zidiću i piju kafu ispred socijalističke zgrade išarane grafitima kao u Slavic mimovima
Btw imam 40ak godina ako je bitno