Jest, tako smo se ja i beni smuntali.Xavier1 wrote:Znaci da se kroz pisanje nadjes sa nekim ovdje. Svidi ti se kako razmislja. Imate slicne poglede na stvari. Pa krene dopisivanje malo kroz pp. Pa padne upoznavanje neko.moonca wrote:Sta zanci spontano?Xavier1 wrote: Ozbiljno? Ne znam za to.
A drugacije je kad se to desi spontano. Ne vjerujem da su ti dosli sa ciljem da nadju nekoga.
Ne da otvoris temu gdje ti se treba neko javiti.
Dejt i chat room za introverte
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Fudo387
#76 Re: Dejt i chat room za introverte
-
Strpljiva
#77 Re: Dejt i chat room za introverte
Uvijek je pravo vrijeme i uvijek se mozes izvuci na duhovitostmedvjed23 wrote:
moram priznati da postoje dodirne tačke.. no, nije pravo vrijeme, a i nisam lijep..
-
moonca
#78 Re: Dejt i chat room za introverte
Mislim da je ovako efikasnije. Eliminise osobu, koja ne ispunjavaja njene naklonosti.Xavier1 wrote:Znaci da se kroz pisanje nadjes sa nekim ovdje. Svidi ti se kako razmislja. Imate slicne poglede na stvari. Pa krene dopisivanje malo kroz pp. Pa padne upoznavanje neko.moonca wrote:Sta zanci spontano?Xavier1 wrote: Ozbiljno? Ne znam za to.
A drugacije je kad se to desi spontano. Ne vjerujem da su ti dosli sa ciljem da nadju nekoga.
Ne da otvoris temu gdje ti se treba neko javiti.
-
l33t
#79 Re: Dejt i chat room za introverte
eliminisat ce i onoga ko joj odgovara... hoce ono nesto a pravi nekakve eliminacije, pa upoznaj osobu pa vidi roflmaocopter
- medvjed23
#80 Re: Dejt i chat room za introverte
ako voli crni humor, moždaStrpljiva wrote:Uvijek je pravo vrijeme i uvijek se mozes izvuci na duhovitostmedvjed23 wrote:
moram priznati da postoje dodirne tačke.. no, nije pravo vrijeme, a i nisam lijep..
bez zezanja, nije pravo vrijeme i ne bih volio da autorka teme u meni prepozna nekoga ko se javio na oglas.. ne želim na temi učestvovati u tom svojstvu.. no, palamuditi mimo toga, očito, mogu
- MarlboroGold
#81 Re: Dejt i chat room za introverte
Šta ćeš... većina naleti na bičarku s vremena na vrijeme, a ko ne preboli... rezultat toga su takva mišljenjaho oponopono wrote:MarlboroGold wrote:Xavier trolla... ignorišite ga.
...nebitan je lik skroz ...ali nije jedini sa takvom mišlju...to je očajna notorna činjenica nažalost...što znači da smo svi sjebani pa onda sve ostalo...
Treba samo uživati, guziti i ići dalje po potrebi
- duminjo
- muha_sa
#83 Re: Dejt i chat room za introverte
pratio bi i ja da znam šta ovo znaci--Dejt i chat room za introverteduminjo wrote:Pratim
- Xavier1
#84 Re: Dejt i chat room za introverte
Ma i ruzan joj je upis ako cemo biti iskreni. Ovo grobina, pa onda i uslove postavlja. Kao da je konkurs za posao. Sumnjam da ce se bilo ko normalan javiti.moonca wrote: Mislim da je ovako efikasnije. Eliminise osobu, koja ne ispunjavaja njene naklonosti.
Ali kazem ja, ocaj je u pitanju. Ozbiljne godine stisle, a nigdje nikoga.
- pizarro
#85 Re: Dejt i chat room za introverte
a da mi bi vidjeti onoga kome mati ne govori cijeli zivot da je prelijep 
-
moonca
#86 Re: Dejt i chat room za introverte
..mozda si 'sladjushan'....medvjed23 wrote:
- duminjo
#87 Re: Dejt i chat room za introverte
Zato i ja samo Pratimmuha_sa wrote:pratio bi i ja da znam šta ovo znaci--Dejt i chat room za introverteduminjo wrote:Pratim
Da znam sta ne znam, javio bih se doticnoj. Ako nista, da joj cestitam. Možda neko izleti pa nam objasni. Jel to neka zvjerka ili pitoma maca
-
Fudo387
#88 Re: Dejt i chat room za introverte
Znas plivat, moRes na konkurs.muha_sa wrote:pratio bi i ja da znam šta ovo znaci--Dejt i chat room za introverteduminjo wrote:Pratim
Hajmo, zamah lijevom, zama desnom...
- duminjo
#89 Re: Dejt i chat room za introverte
A srednjom da balansiram?
Fudo, znam ronit. Dosta
Fudo, znam ronit. Dosta
- medvjed23
#90 Re: Dejt i chat room za introverte
zašto, bolan, očaj? znaš li šta znači očaj?Xavier1 wrote:Ma i ruzan joj je upis ako cemo biti iskreni. Ovo grobina, pa onda i uslove postavlja. Kao da je konkurs za posao. Sumnjam da ce se bilo ko normalan javiti.moonca wrote: Mislim da je ovako efikasnije. Eliminise osobu, koja ne ispunjavaja njene naklonosti.
očaj = stanje onoga koji je izgubio svaku nadu, koji je ispunjen beznađem
ako se cura u potrazi za ljubavlju angažovala na forumu, to vjerovatno znači da posjeduje određenu nadu.. nada je, iako ne jedini, najčešći pokretač ljudske aktivnosti..
- muha_sa
#91 Re: Dejt i chat room za introverte
prvo mi prevedi na naški jezik ono--Dejt i chat room za introverteFudo387 wrote:Znas plivat, moRes na konkurs.muha_sa wrote:pratio bi i ja da znam šta ovo znaci--Dejt i chat room za introverteduminjo wrote:Pratim
Hajmo, zamah lijevom, zama desnom...
- duminjo
#92 Re: Dejt i chat room za introverte
A trazi se momak zä druzenje onako pa Sex ako bude ili se trazi momak iskljucivo zä Sex?
Ovo nisam nigdje povezo
Ovo nisam nigdje povezo
- Xavier1
#93 Re: Dejt i chat room za introverte
Ja stojim pri onome sto sam rekao. Eto javi joj se ti kad je branis toliko. Vec imas plus poene. Samo nemoj biti grobina.medvjed23 wrote:zašto, bolan, očaj? znaš li šta znači očaj?Xavier1 wrote:Ma i ruzan joj je upis ako cemo biti iskreni. Ovo grobina, pa onda i uslove postavlja. Kao da je konkurs za posao. Sumnjam da ce se bilo ko normalan javiti.moonca wrote: Mislim da je ovako efikasnije. Eliminise osobu, koja ne ispunjavaja njene naklonosti.
očaj = stanje onoga koji je izgubio svaku nadu, koji je ispunjen beznađem
ako se cura u potrazi za ljubavlju angažovala na forumu, to vjerovatno znači da posjeduje određenu nadu.. nada je, iako ne jedini, najčešći pokretač ljudske aktivnosti..
- medvjed23
#94 Re: Dejt i chat room za introverte
pa ako ti nije šta, obrazloži stav.. ako cura nema nikakvu nadu da će naći nekoga, zašto je pokrenula temu? iz dosade?
- dale cooper
#95 Re: Dejt i chat room za introverte
Ne sikiraj se, kao i u RL ni ovdje nemaš šanse da nađeš nekoga. Ti si otporan na žene i ljubav.Xavier1 wrote:Ako neko dodje do toga da na anonimnom forumu trazi partnera, onda je jasno da se radi o ocaju.medvjed23 wrote:kakav očaj.. nije ovo forum osuđenih ratnih zločinaca niti slično mjesto gdje je sramota potražiti partnera.. ima ovdje različitih ljudi, i dobrih i manje dobrih.. legitimno je ovdje tražiti ljubav.. biti u tome jasan i iskren je plusmada razumijem da nekim ljudima više leže hinjavost i igrice..
- triconja
#96 Re: Dejt i chat room za introverte
dale cooper wrote:Ne sikiraj se, kao i u RL ni ovdje nemaš šanse da nađeš nekoga. Ti si otporan na žene i ljubav.Xavier1 wrote:Ako neko dodje do toga da na anonimnom forumu trazi partnera, onda je jasno da se radi o ocaju.medvjed23 wrote:kakav očaj.. nije ovo forum osuđenih ratnih zločinaca niti slično mjesto gdje je sramota potražiti partnera.. ima ovdje različitih ljudi, i dobrih i manje dobrih.. legitimno je ovdje tražiti ljubav.. biti u tome jasan i iskren je plusmada razumijem da nekim ljudima više leže hinjavost i igrice..
Koji si ti kralj
- Xavier1
#97 Re: Dejt i chat room za introverte
Pa pokrenula je temu jer polako ostaje bez opcija. Sigurno nije prva opcija za pronalazak ljubavi klix forum.medvjed23 wrote:pa ako ti nije šta, obrazloži stav.. ako cura nema nikakvu nadu da će naći nekoga, zašto je pokrenula temu? iz dosade?
A izgleda da se nas dvojica ne slazemo oko definicije rijeci ocaj, pa je zbog toga zastoj u sporazumijevanju.
- dale cooper
#98 Re: Dejt i chat room za introverte
medo care...mislim da bi je ti oborio sa nogu.

- medvjed23
#99 Re: Dejt i chat room za introverte
eee.. da ti znaš kakvih ljepotana i ljepotica ovdje ima..Xavier1 wrote:Pa pokrenula je temu jer polako ostaje bez opcija. Sigurno nije prva opcija za pronalazak ljubavi klix forum.medvjed23 wrote:pa ako ti nije šta, obrazloži stav.. ako cura nema nikakvu nadu da će naći nekoga, zašto je pokrenula temu? iz dosade?
A izgleda da se nas dvojica ne slazemo oko definicije rijeci ocaj, pa je zbog toga zastoj u sporazumijevanju.
tvoja definicija očaja vjerovatno kaže da među očajnike spada neko ko se ovdje spetljo sa nekim poput anđeline đoli iz najljepših dana..
al ok, imaš pravo na svoj utisak, makar i pogrešan..
- medvjed23
#100 Re: Dejt i chat room za introverte
dale, kralju, jesi ti ljepuškast?dale cooper wrote:medo care...mislim da bi je ti oborio sa nogu.![]()