Znate li sta o ovome? Desavala li se ovo vama? Jel to opasno itd. Napisite sta znate
P.S: Ako sam fulio forum sorry :/
Deja vu
Moderator: anex
- Zovem se Zelena
#3 Re: Deja vu
Ne znam može li se ovo što se meni dešava nazvati deja vu ili proročanski snovi... Ali definitivno u zadnjih 20 dana sam proživjela svoja 2 snova
Znači, prošla sam kroz neki vid već viđenog...
I sve bi to bilo ok da ti snovi nisu "stari" skoro godinu dana
I sve bi to bilo ok da ti snovi nisu "stari" skoro godinu dana
-
ice2cube
#4 Re: Deja vu
Ja imam malo drugaciji deja vu...
Na primjer, desi mi se nesto i sad nakon nekoliko dana ja razmisljam o tome sto mi se desilo i kao da skontam, da mi se to vec nekad dogodilo, znaci ne u momentu kada se to nesto desava, vec tek kasnije dok razmisljam o tome
Na primjer, desi mi se nesto i sad nakon nekoliko dana ja razmisljam o tome sto mi se desilo i kao da skontam, da mi se to vec nekad dogodilo, znaci ne u momentu kada se to nesto desava, vec tek kasnije dok razmisljam o tome
-
voodoo chile
#5 Re: Deja vu
deja vu je ono kao u igricama, kad izgubis zivot (super mario npr), al ne vratis se na pocetak nego do neke odredjene tacke. tako i u zivotu kad nesto zeznes vratis se i onda ti je deja vu ta tacka gdje se vracas 
-
modesti
#6 Re: Deja vu
Najvjerovatnije nastaje radi pogrešnog prenosa nervnog impulsa kroz nervne ćelije. Ništa strašno osim ako ti se ne ostvare dva sna u zadnjih 20 danaDržava wrote:Da, dešava se svima i nije opasno...