deep purple-sweet child in time
Moderator: _BataZiv_0809
- Murat Sabanovic
#1 deep purple-sweet child in time
vozdra ,kakav osjecaj budi ova pjesma u vama kada je slusate ?
bar kod mene , ono, ba znas :raja, djoja, ugasena svjetla, sejtanluk apsolutni.misli u 16, totalna odsutnost itd.......
The story of a loser - it could be you.
Sweet child in time you’ll see the line
The line that’s drawn between the good and the bad
See the blind man shooting at the world
Bullets flying taking toll
If you’ve been bad, lord I bet you have
And you’ve been hit by flying lead
You’d better close your eyes and bow your head
And wait for the ricochet
bar kod mene , ono, ba znas :raja, djoja, ugasena svjetla, sejtanluk apsolutni.misli u 16, totalna odsutnost itd.......
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
- CROCOP
Cuj Dorat se fura na Deep Purple!? "Sweet" Child in time
Hahahahah A Murat Shabanovic je onda apsolutno Soldier of Fortune. Sa koshenja presao na "dzoks". Trava je trava. Kalose zamijenio lakiranim cipelicama. Od lezanja u sijenu poceo sanjati zamracene prostorije i lezanje na krevetu, opijen i odsutan, ma ne u 16 vec u 69... 
- Murat Sabanovic
furam ti se ja na staruCROCOP wrote:Cuj Dorat se fura na Deep Purple!? "Sweet" Child in timeHahahahah A Murat Shabanovic je onda apsolutno Soldier of Fortune. Sa koshenja presao na "dzoks". Trava je trava. Kalose zamijenio lakiranim cipelicama. Od lezanja u sijenu poceo sanjati zamracene prostorije i lezanje na krevetu, opijen i odsutan, ma ne u 16 vec u 69...
a ostalo...............bez komentara
- CROCOP
Tako nesto sam i ocekivao. Furas se na gospodje u godinama?! Hajd' sto si Dorat, vec si i nastran! Sad vec pocinjem sumnjati da ono "Sweet" Child nije greska. Mozda se furas i na malu Slatku djecicu!? Ja mislim da ti, zapravo, u dubini duse volis Michael Jacksona?
- Murat Sabanovic
pa posto sam i ja u godinama trazim svoju generacijuCROCOP wrote:Tako nesto sam i ocekivao. Furas se na gospodje u godinama?! Hajd' sto si Dorat, vec si i nastran! Sad vec pocinjem sumnjati da ono "Sweet" Child nije greska. Mozda se furas i na malu Slatku djecicu!? Ja mislim da ti, zapravo, u dubini duse volis Michael Jacksona?
a to za jacksona kako ba pogodi jesi vidovit
vidoviti drot
- Murat Sabanovic
i sad razguli s ovog posta ako nemas sta pametno napisati
- CROCOP
A ti si, kao, taj koji vazhe sto je pametno a sto nije? Pa zar i ti sine Dorate!!!
Sto ti se pametno moze napisati. Palis se na starije gospodje i malu djecu!!! Ja kao "drot" tebe moram staviti pod kontrolu a poshto si nastran mozda ti zapravo zelis nekoga da ti ga stavi pod kontrolu?!
Sto ti se pametno moze napisati. Palis se na starije gospodje i malu djecu!!! Ja kao "drot" tebe moram staviti pod kontrolu a poshto si nastran mozda ti zapravo zelis nekoga da ti ga stavi pod kontrolu?!
- metal_rules_cura
Song se zove "Child in time"
Ali to je cisto ono podjebavanje,nebitno je ime pjesme u ovom momentu.Pjesma je fenomen,ali najveci osjecaj sto se njihovih pjesama tice u meni budi "Perfect Strangers"
-
Loud
Stitch__ Upisano: 21. apr. 2005. 09:12 Naslov poruke:
--------------------------------------------------------------------------------
cojk je otiso na gunse i sweet child o' mine
Kako ti Gunse vidje u svemu ovome?
Murat Sabanovic Upisano: 20. apr. 2005. 20:23 Naslov poruke: deep purple-sweet child in time
--------------------------------------------------------------------------------
vozdra ,kakav osjecaj budi ova pjesma u vama kada je slusate ?
-
ma_zdraoooo
Pjesma je teska razvaljotka, svaki put se sjebem kad slusam Ritchie-a kad rastura solo.
- metal_rules_cura
Meni je lik neki dan rekao kao Deep Purple moze svirati bilo ko za razliku od black i death metala.ma_zdraoooo wrote:Pjesma je teska razvaljotka, svaki put se sjebem kad slusam Ritchie-a kad rastura solo.
-
Stitch__
i ti se sa svakim druzis...metal_rules_cura wrote:Meni je lik neki dan rekao kao Deep Purple moze svirati bilo ko za razliku od black i death metala.ma_zdraoooo wrote:Pjesma je teska razvaljotka, svaki put se sjebem kad slusam Ritchie-a kad rastura solo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- metal_rules_cura
Srecom i nije neko druzenje...Stitch__ wrote:i ti se sa svakim druzis...metal_rules_cura wrote:Meni je lik neki dan rekao kao Deep Purple moze svirati bilo ko za razliku od black i death metala.ma_zdraoooo wrote:Pjesma je teska razvaljotka, svaki put se sjebem kad slusam Ritchie-a kad rastura solo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()