face to face zavuci u dupeMargita81 wrote:valter.ba wrote:Fakat ne kontam sto napadate DeenaMomak je gradsko djete, ima svoju furku, uziva zivot, druzi se sa zgodnim zenama(ne ubrajam sponzorusu) i poznatim licnostima, jednostavno zna sta hoce od ovog zivota! I u cemu je problem ako to radi a ne ugrozava licno Vas? Jedini moguci odgovor je LJUBOMORA
Mozemo li sagledati prepametni prvi post ove teme i na jedan drugi nacin? Mozemo ali necemo. Ipak moram se osvrnuti na neke stvari: Da Fudin tatica je politicar ali Fudin tatica je bio borac tj. prvoborac i stao je na liniju FRONTA a ne pozadine kada je ovom gradu bilo najzajebanije, a i taticin sincic Fudo je proveo koliko znam cijeli fucking war in SARAJEVO
I sta je problem ako je Backovic politicar? Uvjek cu prije dati sansu ratniku nego nekom poltronu koji preko guzice dolazi do fotelje.
I nista nije slagao kada je rekao da se u Milanu krvnicki radi samo sto se ja ne bih slozio u konstataciji da Bosanci ne zele da rade, mi nemamo gdje da radimo!!!
I legendo ne interesuje me sto nosis tigraste gacice (ne limvo homice da se zna)sve dok si tako jedinstven i
originalan lol: A i ovi sto te prozvase "derpe" nikada nijedan dokaz ne iznesoshe.
Mahalci VOLJNO, pustite djete na miru![]()
Deen za tebe savjet: vrati se Bernardi jer najbolji si bio dok si suradjivao sa doticnom damoma za ostalo ti se
I opet:
1. koliko je on gradsko dijete moglo bi se raspravljati iskreno. Lik je seljacina ma koliko to njegov veliki neopravdani ego poricao.
2. Ako mu narod placa fcking doprinose dok on studira u Milanu i zivi zivot punim plucima kako ti detaljno opisa onda me debelo ugrozava.
Sama definicija njega kao umjetnika neke sulude umjetnosti me ugrozava. Njegovi goli posteri po cijelom gradu me isto tako ugrozavaju jer nit je on frajer kojeg iko zeli vidjet golog nit vidim bilo koju drugu poentu istih.
Nemoj vise ociju ti pisat postove podrske ovakve vrste, radije nazovi deena (namjerno pisano malim) licno pa mu se onda licno face to face zavuci u dupe. Ovako bi mog'o da i ne primjeti tvoj post znas..da ga masi gluho i daleko bilo..
I onda se pitaju zasto postoji tema o Deenu. Pa tema postoji da bi se procitale najbolje provale na ovim nasim cyber prostorima. Ko je Deenu kriv sto se kacio s nama.