Deen u Farmi

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
StupskaBitanga

#1 Deen u Farmi

Post by StupskaBitanga »

Bh predstavnik u Farmi je Deen
een potvrdio sudjelovanje u 'Farmi' Ispis E-mail
Zabava | Petak, 15 Veljača 2008

Image
F
uad Backović - Deen za radio Studio 88 ekskluzivno je otkrio kako će sudjelovati u reality show-u "Farma“ koji će se u ožujku početi emitirati na Novoj TV. "Odlučio sam se na taj korak da me ljudi jednostavno upoznaju onakvog kakav jesam", istaknuo je za Studio 88 Deen koji trenutačno promovira novi singl "Priđi bliže“.

Ova pjesma je obrada velikog hita koji je u originalu otpjevao iranski pjevač Cameron Cartio i za koju je prije nekoliko dana u Zagrebu snimljen i video spot pod redateljskom palicom Darka Drinovca.

Image

"Spot je dosta drugačiji od prethodnih, jer je jednostavan i urban“ kazao je Deen.

Pjesma "Priđi bliže“ je svojevrsna najava novog materijala koji bi se na tržištu trebao naći početkom svibnja i kojim će Deen obilježiti deset godina glazbene karijere.

Deen se u razgovoru dotaknuo i inozemne karijere, ali je komentirao i knjigu "Show bez bizz“ koju je izdala njegova bivša menadžerica Bernarda Tolić i za koju smatra da je nastala iz zloće i nezadovoljstva same autorice.
http://www.bljesak.info/content/view/5126/155/
zemljotres

Post by zemljotres »

jeko deen? :shock:
abondanzieri

Post by abondanzieri »

Govedo se vraca na farmu

I dio
Tesssa

Post by Tesssa »

Mogla bih sada trubiti o toj Farmi sa jednog drugog aspekta, al necu jer cu se bezveze opet iznervirati :D
Bl_ManiaC

Post by Bl_ManiaC »

dinchy84 wrote:Mogla bih sada trubiti o toj Farmi sa jednog drugog aspekta, al necu jer cu se bezveze opet iznervirati :D
Zasto ne,bice to nes dobro,nes novo na nasim TV-ama/mislim na region :-D .DEEN vs krava=jedva cekam,DEEN podrzavamo te :D :-)

Nece valjda biti ono kao u Policijskoj stanici:"sta radis Djuro(DEEN),evo je**m kravu,da ti ista drugo kazem ne bi mi vjerovala" :D :D :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

wowwwwwwwwwwwwwwwwwwww :-)
obavezno cu gledat 8-) :zzzz: :zzzz:
Tesssa

Post by Tesssa »

Bl_ManiaC wrote:
dinchy84 wrote:Mogla bih sada trubiti o toj Farmi sa jednog drugog aspekta, al necu jer cu se bezveze opet iznervirati :D
Zasto ne,bice to nes dobro,nes novo na nasim TV-ama/mislim na region :-D .DEEN vs krava=jedva cekam,DEEN podrzavamo te :D :-)
ma bas mene briga sta ce Deen ili neko drugi raditi! Interesuju me ko lanjski snijeg.

nego rekoh...sutim! :D
irfan2

Post by irfan2 »

najozbiljnije, divim se ljudima koji prate big brother i ostale varijante, i koji igraju simsa ...a inace, vijest je za vristat od srece :D:D ..jedva cekam da pocne :D
travar

Post by travar »

Image
:zzzz: :zzzz: :zzzz:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Leonid Breznjev

#11 Re: Deen u Farmi

Post by Leonid Breznjev »

ima tema o farmi na film/TV pa tamo deen-e! :D