Deen u Farmi
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#1 Deen u Farmi
Bh predstavnik u Farmi je Deen
een potvrdio sudjelovanje u 'Farmi' Ispis E-mail
Zabava | Petak, 15 Veljača 2008
Image
F
uad Backović - Deen za radio Studio 88 ekskluzivno je otkrio kako će sudjelovati u reality show-u "Farma“ koji će se u ožujku početi emitirati na Novoj TV. "Odlučio sam se na taj korak da me ljudi jednostavno upoznaju onakvog kakav jesam", istaknuo je za Studio 88 Deen koji trenutačno promovira novi singl "Priđi bliže“.
Ova pjesma je obrada velikog hita koji je u originalu otpjevao iranski pjevač Cameron Cartio i za koju je prije nekoliko dana u Zagrebu snimljen i video spot pod redateljskom palicom Darka Drinovca.
Image
"Spot je dosta drugačiji od prethodnih, jer je jednostavan i urban“ kazao je Deen.
Pjesma "Priđi bliže“ je svojevrsna najava novog materijala koji bi se na tržištu trebao naći početkom svibnja i kojim će Deen obilježiti deset godina glazbene karijere.
Deen se u razgovoru dotaknuo i inozemne karijere, ali je komentirao i knjigu "Show bez bizz“ koju je izdala njegova bivša menadžerica Bernarda Tolić i za koju smatra da je nastala iz zloće i nezadovoljstva same autorice.
http://www.bljesak.info/content/view/5126/155/
een potvrdio sudjelovanje u 'Farmi' Ispis E-mail
Zabava | Petak, 15 Veljača 2008
Image
F
uad Backović - Deen za radio Studio 88 ekskluzivno je otkrio kako će sudjelovati u reality show-u "Farma“ koji će se u ožujku početi emitirati na Novoj TV. "Odlučio sam se na taj korak da me ljudi jednostavno upoznaju onakvog kakav jesam", istaknuo je za Studio 88 Deen koji trenutačno promovira novi singl "Priđi bliže“.
Ova pjesma je obrada velikog hita koji je u originalu otpjevao iranski pjevač Cameron Cartio i za koju je prije nekoliko dana u Zagrebu snimljen i video spot pod redateljskom palicom Darka Drinovca.
Image
"Spot je dosta drugačiji od prethodnih, jer je jednostavan i urban“ kazao je Deen.
Pjesma "Priđi bliže“ je svojevrsna najava novog materijala koji bi se na tržištu trebao naći početkom svibnja i kojim će Deen obilježiti deset godina glazbene karijere.
Deen se u razgovoru dotaknuo i inozemne karijere, ali je komentirao i knjigu "Show bez bizz“ koju je izdala njegova bivša menadžerica Bernarda Tolić i za koju smatra da je nastala iz zloće i nezadovoljstva same autorice.
http://www.bljesak.info/content/view/5126/155/
- Bl_ManiaC
Zasto ne,bice to nes dobro,nes novo na nasim TV-ama/mislim na regiondinchy84 wrote:Mogla bih sada trubiti o toj Farmi sa jednog drugog aspekta, al necu jer cu se bezveze opet iznervirati
Nece valjda biti ono kao u Policijskoj stanici:"sta radis Djuro(DEEN),evo je**m kravu,da ti ista drugo kazem ne bi mi vjerovala"
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwww
obavezno cu gledat

obavezno cu gledat
- Tesssa
ma bas mene briga sta ce Deen ili neko drugi raditi! Interesuju me ko lanjski snijeg.Bl_ManiaC wrote:Zasto ne,bice to nes dobro,nes novo na nasim TV-ama/mislim na regiondinchy84 wrote:Mogla bih sada trubiti o toj Farmi sa jednog drugog aspekta, al necu jer cu se bezveze opet iznervirati.DEEN vs krava=jedva cekam,DEEN podrzavamo te
![]()
![]()
nego rekoh...sutim!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
-
Leonid Breznjev
#11 Re: Deen u Farmi
ima tema o farmi na film/TV pa tamo deen-e!