Dedo Meho bi da radi...

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
SnezanaM

#276 Re: Dedo Meho bi da radi...

Post by SnezanaM »

Jel moze meni neko objasniti, kako ova osoba nema socijalnu pomoc :?
Socijalnu pomoc, mogu da primaju osobe koje nemaju primanja koja prelaze vise od 42 km. po clanu domacinstva ...
konyan

#277 Re: Dedo Meho bi da radi...

Post by konyan »

Kad sam zadnji put bio kod njih, a to je bilo nekih 6-7 mjeseci nakon smrti dede Mehe, saznao sam da se nana nikad nije potrudila da prebaci dedinu penziju na sebe, prema njenim rijecima.. Bas mi zasmetalo, jer smo dosli s paketom hrane i ostalih potrepstina..

Minela ode nekad kod mame, mama nekad dodje kod nje, ali je istina da zivi sa nanom.
Tanahna dusa

#278 Re: Dedo Meho bi da radi...

Post by Tanahna dusa »

Neka je vjecni rahmet dedi Mehi
moze li mi neko odgovoriti da li nena Serifa i mala Minela jos uvijek zive na istoj adresi ili imaju novu adresu, imaju li jos uvijek tel. i kako se mogu kontaktirati.Nazalost daleko sam da bi ih mogla obici ali neko moj ubrzo ide u Sarajevo i voljela bih im nekako pomoci.
Pearl

#279 Re: Dedo Meho bi da radi...

Post by Pearl »

Tanahna dusa wrote:Neka je vjecni rahmet dedi Mehi
moze li mi neko odgovoriti da li nena Serifa i mala Minela jos uvijek zive na istoj adresi ili imaju novu adresu, imaju li jos uvijek tel. i kako se mogu kontaktirati.Nazalost daleko sam da bi ih mogla obici ali neko moj ubrzo ide u Sarajevo i voljela bih im nekako pomoci.
ista adresa: Buzimska 6
telefon ne znam... ako neko zna nek postavi please
cnermina

#280 Re: Dedo Meho bi da radi...

Post by cnermina »

tel: 063 513 833
Post Reply