Dedo Meho bi da radi...
-
Pearl
superr:)Dena wrote:Jel' mogu ja samo da kazem da su im oni Finci dali frizider
-
Pearl
ako neko bude isao kod dede tokom sedmice, molila bih da mi se javi, da im ponese nesto....ako moze...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
procitaj moj prvi post..p[rekucala ja..Ivy wrote:da daj pricu da vidim pliz pliz plizmIRCerka wrote:Joj, moram nesto reci, koliko god mi mrsko bilo....
Hvala Expressu koji je objavio ovu pricu uopste.....
nije bila prica kao reportaza, vec su oni poslali pismo, pa ovi objavili....
i onda meni edu nesto drobi sto ja citam Express...
-
Pearl
ja cu opet na put, na 2 sedmice.. a kod mene su krema za dekubitis i sirup za Minelu...
pa ako neko bude isao kod njih gore, ili ako zna da ce ici uskoro, da pokupi to od mene prije nedelje..
bitte bitte
pa ako neko bude isao kod njih gore, ili ako zna da ce ici uskoro, da pokupi to od mene prije nedelje..
bitte bitte
-
konyan
Javi mi se prije nego odes, da uzmem. Gledacu da odem do njih ovih dana.Pearl wrote:ja cu opet na put, na 2 sedmice.. a kod mene su krema za dekubitis i sirup za Minelu...
bitte bitte
-
Pearl
hvalaaaakonyan wrote:Javi mi se prije nego odes, da uzmem. Gledacu da odem do njih ovih dana.Pearl wrote:ja cu opet na put, na 2 sedmice.. a kod mene su krema za dekubitis i sirup za Minelu...
bitte bitte
-
cnermina
ja planiram ici sutra (pon) ili utorak... nesto sam im jos skupila. pa ako neko hoce da ide sa mnom- bujrum
:)
juce mi je minela slala poruke. sve je dobro, kaze. Konyan i ja smo je htjeli prosle nedjelje voditi u kino opet, ali je bila negdje pa nije mogla... helem eto vidjecu sutra kakvo je stanje pa vam javnem
pozz
juce mi je minela slala poruke. sve je dobro, kaze. Konyan i ja smo je htjeli prosle nedjelje voditi u kino opet, ali je bila negdje pa nije mogla... helem eto vidjecu sutra kakvo je stanje pa vam javnem
pozz
-
cnermina
eh ja sam isla neki dan ali mislim ici opet ovih dana. organizuju u minelinoj skoli neki izlet - idu u bihac na tri dana. minela se prijavila ali nan i dedo govore da joj ne daju da ide, jer ipak treba platiti negdje oko 90 KM pa jos treba kupiti novu pidzamu i svasta nesto... Pa sam ja jos neke love skupila pa sam im mislila to odnijeti ovih dana...nekada do petka jer putujem u subotu. pa eto balance mozemo se dogovoriti da odemo zajedno ili nesto... samo javni kada ti odgovara.
helem stanje je onako... dedo je u velikim bolovima. samo govori da mu je umrijeti... kcerka (minelina mama) je isto pravo bolesna.imala je nekakve operacije.. pa se i oko toga sikiraju. dedu ne pije lijekove jer ga svrbi tijelo od toga. minela im je jedina radost...nana se brine o svima njima. i ne pomislja da ide doktoru, iako bi trebala i ona na operaciju, ali ko ce se onda brinuti o svima njima...
eto sve je to nekako tuzno ali oni su i pored svega opet nasmijani i puni neke pozitivne energije
helem stanje je onako... dedo je u velikim bolovima. samo govori da mu je umrijeti... kcerka (minelina mama) je isto pravo bolesna.imala je nekakve operacije.. pa se i oko toga sikiraju. dedu ne pije lijekove jer ga svrbi tijelo od toga. minela im je jedina radost...nana se brine o svima njima. i ne pomislja da ide doktoru, iako bi trebala i ona na operaciju, ali ko ce se onda brinuti o svima njima...
eto sve je to nekako tuzno ali oni su i pored svega opet nasmijani i puni neke pozitivne energije
-
cnermina
Evo Balance i ja smo isli danas do Srna.
@nokia6170
Sto se tice Vasih prava- prije dvije godine su bili kod njih, uzeli svu mogucu dokumentaciju i od tada niko nista. Tako da treba s njima provjeriti sta je s tim slucajem, i kao sto nokia rece ako nece nista radoto da nama onda predaju predmet.
Sto se tice Hayata i uplate-kazu da nista ne primaju od Hayata
ima jedino taj neki covjek koji je iz Danske i on im svaki mjesec daje pare za kiriju. Ali on to licno radi... Pa ne znam sad sta je onda za te pare i Hayat...
Nana je isto bolesna pravo ali ne moze da stigne da ode doktoru. Ceka da minela bude na raspustu pa da se ona brine o dedi dok nana ode doktoru jer ce vjerovatno trebati na operaciju... Balance i ja smo pricali nesto kad bi mogli skontati neke pare pa da mjesecno placamo neku zenu koja ce pomagati oko dede... To bi sve promijenilo... On vise rampu ne koristi
jer ga je jednom komsia izveo i ispao mu je iz kolica i bas se udario i uvrijedio ranu... Vise i ne pomislja da izadje...
Eto pa da skontamo to da im neko pomaze- moze ga i izvoditi, pomagati nani, minelu odvesti dovesti iz skole... i tako...
@nokia6170
Sto se tice Vasih prava- prije dvije godine su bili kod njih, uzeli svu mogucu dokumentaciju i od tada niko nista. Tako da treba s njima provjeriti sta je s tim slucajem, i kao sto nokia rece ako nece nista radoto da nama onda predaju predmet.
Sto se tice Hayata i uplate-kazu da nista ne primaju od Hayata
Nana je isto bolesna pravo ali ne moze da stigne da ode doktoru. Ceka da minela bude na raspustu pa da se ona brine o dedi dok nana ode doktoru jer ce vjerovatno trebati na operaciju... Balance i ja smo pricali nesto kad bi mogli skontati neke pare pa da mjesecno placamo neku zenu koja ce pomagati oko dede... To bi sve promijenilo... On vise rampu ne koristi
Eto pa da skontamo to da im neko pomaze- moze ga i izvoditi, pomagati nani, minelu odvesti dovesti iz skole... i tako...
- Dori
Isao je moj drug s posla prosli vikend cini mi se, ali se nisam jos cula s njim da ga pitam kako je dedo
EDIT:
Evo sad sam ga zvala. Bio je odnio im nesto. Kupili su im mikrovalnu, Mineli DVD/Video i dali jos nekog skolskog pribora.
Nana nije bas najbolje, ali nece na operaciju zbog dede.
Sve u svemu nema velikih promjena, mada se radi na tome da im se obezbjedi kucna njega i neki stalni smjestaj. Za sada nista konkretno.
On ce najvjerovatnije tamo opet nekada sljedece sedmice.
EDIT:
Evo sad sam ga zvala. Bio je odnio im nesto. Kupili su im mikrovalnu, Mineli DVD/Video i dali jos nekog skolskog pribora.
Nana nije bas najbolje, ali nece na operaciju zbog dede.
Sve u svemu nema velikih promjena, mada se radi na tome da im se obezbjedi kucna njega i neki stalni smjestaj. Za sada nista konkretno.
On ce najvjerovatnije tamo opet nekada sljedece sedmice.