decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
jOFLA

Post by jOFLA »

.
Last edited by jOFLA on 13/06/2023 19:06, edited 2 times in total.
Globus

#52 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Globus »

zelenashica wrote:
Globus wrote:ajd sto ubija vrijeme al sto ubija volju za zivotom drugima :D :D
čuj ja ubijam volju za životom :sad: cccc kako si tAki beze :roll: :( ..a ja samo htjela da pomognem,ama nisam kriva što nesvjesno odmažem :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mi smo tu da ti pomognemo i ukazemo na greske :D
zelenashica

#53 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by zelenashica »

Globus wrote:
zelenashica wrote:
Globus wrote:ajd sto ubija vrijeme al sto ubija volju za zivotom drugima :D :D
čuj ja ubijam volju za životom :sad: cccc kako si tAki beze :roll: :( ..a ja samo htjela da pomognem,ama nisam kriva što nesvjesno odmažem :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mi smo tu da ti pomognemo i ukazemo na greske :D
globus ne ukazuj mi na greške.....inače neš imat kad ni jest ni pit od mojih grešaka :lol: :lol: :lol: :lol:
todd_smith

#54 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by todd_smith »

zelenashica wrote:
todd_smith wrote:valjda opet fudbal na tv-u pa zelena ubija vrijeme :P :D
nije fudbal....večeras je kod ljubavnice,njeno veče :lol: :lol: :lol:
a gdje je ljubaFnik? :D :lol:
fatality

#55 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by fatality »

samim tim sto si postavila ovo na forum ti vec znas odgovor na postavljeno pitanje , samo sad zelis da sto vise ljudi podrzi tvoju odluku :roll:

a ja da sam na tvom mjestu , zapucao bih sad u portugal,kupio kartu za utakmicu ,
bodrio bosnu (tim bolje ako se uvalis medju portugalske navijace/cice (da se niko ne uvrijedi) ),
i ko zna mozda na stadionu uopznas nekog zgodnog "Hose Armanda"
zelenashica

#56 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by zelenashica »

todd_smith wrote:
zelenashica wrote:
todd_smith wrote:valjda opet fudbal na tv-u pa zelena ubija vrijeme :P :D
nije fudbal....večeras je kod ljubavnice,njeno veče :lol: :lol: :lol:
a neJma on je sa svojom ženom :lol: :lol: :lol:
Globus

#57 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Globus »

zelenashica wrote:
Globus wrote:
zelenashica wrote: čuj ja ubijam volju za životom :sad: cccc kako si tAki beze :roll: :( ..a ja samo htjela da pomognem,ama nisam kriva što nesvjesno odmažem :lol:
globus ne ukazuj mi na greške.....inače neš imat kad ni jest ni pit od mojih grešaka :lol: :lol: :lol: :lol:
ne brini necu .. to ja onako usput :D
zelenashica

#58 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by zelenashica »

Globus wrote:
zelenashica wrote:
Globus wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mi smo tu da ti pomognemo i ukazemo na greske :D
ne brini necu .. to ja onako usput :D
tako je i meni moja majka sve govorila :de sine ovo uradi usput,de ovo usput...ja na kraju crknem od umora to usput :lol: :lol: :lol: :lol:
kmirsad

#59 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by kmirsad »

...šetamo si se tako nas troje ...ja , moja cura... i njen momak... :-D :lol:
zelenashica

#60 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by zelenashica »

kmirsad wrote:...šetamo si se tako nas troje ...ja , moja cura... i njen momak... :-D :lol:
uuu nije mirso troje,..ja i onaj u mene,onaj moj i ona njegova...i onaj moj prvi i ona njegova druga....a i ona ima prvog jer moj joj je drugi.....helem čitava Tuzla jednu kozu muzla :lol: :lol: :lol: :lol:
Globus

#61 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Globus »

ehh mati je drugo :D meni moja kaze de mi dodaj nesto (alaudirajuci npr na kasiku viljusku da promjesa nesto... ) ja joj dodam drvo il nesto nidje veze i onda ona digne frku a fino je rekla daj mi nesto :D al djaba uvijek tako nikad se pameti naucit :D tako da .. mati su neuporedive :D
kmirsad

#62 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by kmirsad »

zelenashica wrote:
kmirsad wrote:...šetamo si se tako nas troje ...ja , moja cura... i njen momak... :-D :lol:
uuu nije mirso troje,..ja i onaj u mene,onaj moj i ona njegova...i onaj moj prvi i ona njegova druga....a i ona ima prvog jer moj joj je drugi.....helem čitava Tuzla jednu kozu muzla :lol: :lol: :lol: :lol:
ma mislio sam...to troje... na ćelu kolone... a onda, za njima ...Igmanski marš i Neretva zajedno...:lol: :lol: :lol:
jebo te ...i Dinastja i Karingtoni... ma to je malo dete, jebote... možeš provesti uspješan opčinski referedum... unutar samo jednog švelerskog lanca...i to u prvom krugu... :lol: :lol: :lol:
phillie

#63 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by phillie »

To je kao ono: idemo u kino ja, moj jaran i moja djevojka, izlazimo iz kina ja, moj jaran i njegova djevojka :)

@zbunjena
Zadnja mjesta na kojem bi trebala traziti savjete koji uticu na tvoj zivot su grupe prijatelja i razni forumi (po broju postova vidim da si tek uclanjena). Vjerujem da imas malo vise od 15 godina, da imas nekog zivotnog iskustva i da imas dovoljno samopostovanja i dostojanstva da stanes iza svoje rijeci, svojih odluka i stavova. Sama ozbljnost vase veze, konekcija koja je uspostavljena medju vama, vas medjusoban odnos, dace ti odgovor na ovo tvoje pitanje. Uglavnom ne daj bilo kome da manipulira tobom ni bilo kojim segmentom tvog zivota, jer ljudi mnogo toga sebi uzimaju za pravo, da se petljaju tamo gdje im nije mjesto, pa cak i oni da tako kazem, najblizi prijatelji, reci ce ti neke stvari kako bi ili sebe ucinili vaznijim u tvojim ocima, ili tebi zakomplikovali zivot a oni uzivali u tome ili jednostavno zato sto vole da mahalaju....

A ti, sto bi rekli "sam sa sobom, k'o s najvecim gospodinom" skontaj sta ti je dalje ciniti...

P.S.
ako to ne upali...imas pm javi pa da se svetimo fakeru :)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#64 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by ladyblue18 »

fatality wrote:samim tim sto si postavila ovo na forum ti vec znas odgovor na postavljeno pitanje , samo sad zelis da sto vise ljudi podrzi tvoju odluku :roll:

a ja da sam na tvom mjestu , zapucao bih sad u portugal,kupio kartu za utakmicu ,
bodrio bosnu (tim bolje ako se uvalis medju portugalske navijace/cice (da se niko ne uvrijedi) ),
i ko zna mozda na stadionu uopznas nekog zgodnog "Hose Armanda"
Cura je iz Hr. :mrgreen: bar tako kaze. :mrgreen:
windom earle

#65 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by windom earle »

trimi68 wrote:
zbunjena_ wrote:imam problem i molila bih vas da mi pomoognete...stvarno neznam sta cu vise
prijatelji imaju razlicita misljenja oko toga..i puno misli da ga treba ostaviti ali odredeni ljudi misle da mu trebam oprostiti
dakle ovako ..
skratit cu stvar..

prije par mjeseci...ja sam otisla na put od 2 tjedna..
i on i ja smo se u tih 2 tjedna culi preko interneta, preko sms poruka itd. i sve je bilo idealno....a kada sam se vratila kolegica mi je rekla da je bio sa jednom curom koja nije iz naseg mjesta nego je bila samo neko vrijeme...
ja sam to saznala i nasla se sa njim..i on je meni rekao da to nije istina..da me voli i da mi to nikad ne bi napravio..i ja sam zanemrarila sve..nakon sto sam se vidjela sa ostalim drustvom ...nekolicina je rekla da me prevario..i da su ga vidjeli sa drugom...s tom nekom uvoznom koju je upoznao tada jer ona nije iz naseg mjesta
i jos da je u to vrijeme govorio kako on nema veze samnom..da smo mi prekinuli...
ja sam ga opet pitala jel to istina..on je i dalje tvrdio da nije i da svi ljudi tamo lazu kako bi nas razdvojili...
taj put mu nisam vjerovala...i govorila sam mu da mi kaze sta je bilo..i on je idalje govorio da to nije istina,opet mu nisam vjerovala i medu nama nista nije bilo kao prije....i nakon mjesec dana..sam mu rekla da mii napokon kaze sta je bilo u tih dva tjedna..i onda mi je priznao da su se vidjeli 3-4 puta...i da su petljali...pitala sam ga zasto mi nije prije rekao on kaze da se boji da me ne izgubi i da me previse voli...
ja sam mu rekla da ga volim i ja ali da ja nisam budala i da moram razmislit da li cu ostati s njim u vezi ili ce to biti zauvijek gotovo...

trebam li mu oprostiti ili ne ?

pleeeasee heeelp
NE
jednom kad prevari - opet će da prevari
jednom kad slaže - uvijek će da laže ...
A ako laze hoce i ukrast... :D
kmirsad

#66 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by kmirsad »

...a ko krade ide u zatvor...
...a ko ide u zatvor ima vaške...
...a ko spava s onim što ima vaške...i sam ih dobije...
Svrbi li... :roll:
McMoy

#67 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by McMoy »

Oprostiti?! Nipošto!!
Najbolje je da i ti njemu vratiš istom mjerom!
Nađi sebi curu (po mogućnosti uvoznu), pa i ti prevari njega... (oko za oko, pasta za zube)!! :roll: :D :lol:
todd_smith

#68 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by todd_smith »

odvedes ga kod mirele kao osveta :D
hotazmaj

#69 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by hotazmaj »

Sta je ovo gdje je karanana??? Karabaja oho ti se :lol: :lol: up'o si njegovo dvoriste :lol: :lol:

On topic: Oprosti mu ba, garant si i ti te dvije sedmice sjedila skrstenih... ovaj ruku :D
Sounder

#70 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Sounder »

Muz moje drugarice otisao u Aziju na par mjeseci i skontao se sa nekom za jednu noc. Nazvao zenu i rekao izvini ali to se tako desilo, ako zelis nadji sebi jednog tu i uzivaj. Zena prvo bila ono ljuta, ali onda pocela onako bezveze da razgleda muskarce. Nakon mjesec dana napokon nasla nekog koji joj pase, sada zive sretno kao i prije.
Dori

#71 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Dori »

hotazmaj wrote:
On topic: Oprosti mu ba, garant si i ti te dvije sedmice sjedila skrstenih... ovaj ruku :D
:lol: :thumbup:
HAVANA

#72 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by HAVANA »

zelenashica wrote:
todd_smith wrote:
zelenashica wrote: nije fudbal....večeras je kod ljubavnice,njeno veče :lol: :lol: :lol:

Jel me neko tražio :? :lol:
zelenashica

#73 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by zelenashica »

Sounder wrote:Muz moje drugarice otisao u Aziju na par mjeseci i skontao se sa nekom za jednu noc. Nazvao zenu i rekao izvini ali to se tako desilo, ako zelis nadji sebi jednog tu i uzivaj. Zena prvo bila ono ljuta, ali onda pocela onako bezveze da razgleda muskarce. Nakon mjesec dana napokon nasla nekog koji joj pase, sada zive sretno kao i prije.
a skim živi kao i prije...s mužem il sa onim koji joj paše :roll:
ja naroda i glupih rješenja :roll:
zelenashica

#74 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by zelenashica »

HAVANA wrote:
zelenashica wrote:
todd_smith wrote:

Jel me neko tražio :? :lol:
pa đe si ti ljubaFniče :D je l noćes moj red :D :dance:
HAVANA

#75 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by HAVANA »

:zoka:
Šut,ne ofiraj nas. :lol:
Post Reply