decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#276 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Truba »

danas su svi lopovi izgleda :-)
johnny_blazze

#277 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by johnny_blazze »

zbunjena_ wrote:
komi wrote:treba a psuje :razz: :P
pa sta kad me nerviraju -.-'
ma to slucajno cece ona vise :wink:
zelenashica

#278 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by zelenashica »

Oprostil' ona njemu?
autsajder

#279 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by autsajder »

Hm... osoba koja te je jednom prevarila... prevarit ce opet... to je u krvi...
spreca

#280 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by spreca »

Ma oprosti jadnicku :-) ma nije on htio ona ga je zajebala....navukla ga ... :lol: :lol: :lol:
crni jaguar

#281 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by crni jaguar »

zbunjena_ wrote:imam problem i molila bih vas da mi pomoognete...stvarno neznam sta cu vise
prijatelji imaju razlicita misljenja oko toga..i puno misli da ga treba ostaviti ali odredeni ljudi misle da mu trebam oprostiti
dakle ovako ..
skratit cu stvar..

prije par mjeseci...ja sam otisla na put od 2 tjedna..
i on i ja smo se u tih 2 tjedna culi preko interneta, preko sms poruka itd. i sve je bilo idealno....a kada sam se vratila kolegica mi je rekla da je bio sa jednom curom koja nije iz naseg mjesta nego je bila samo neko vrijeme...
ja sam to saznala i nasla se sa njim..i on je meni rekao da to nije istina..da me voli i da mi to nikad ne bi napravio..i ja sam zanemrarila sve..nakon sto sam se vidjela sa ostalim drustvom ...nekolicina je rekla da me prevario..i da su ga vidjeli sa drugom...s tom nekom uvoznom koju je upoznao tada jer ona nije iz naseg mjesta
i jos da je u to vrijeme govorio kako on nema veze samnom..da smo mi prekinuli...
ja sam ga opet pitala jel to istina..on je i dalje tvrdio da nije i da svi ljudi tamo lazu kako bi nas razdvojili...
taj put mu nisam vjerovala...i govorila sam mu da mi kaze sta je bilo..i on je idalje govorio da to nije istina,opet mu nisam vjerovala i medu nama nista nije bilo kao prije....i nakon mjesec dana..sam mu rekla da mii napokon kaze sta je bilo u tih dva tjedna..i onda mi je priznao da su se vidjeli 3-4 puta...i da su petljali...pitala sam ga zasto mi nije prije rekao on kaze da se boji da me ne izgubi i da me previse voli...
ja sam mu rekla da ga volim i ja ali da ja nisam budala i da moram razmislit da li cu ostati s njim u vezi ili ce to biti zauvijek gotovo...

trebam li mu oprostiti ili ne ?

pleeeasee heeelp

ako si toliko zbunjena,nemas pojma sta da radis,ako te boli glava,popij dva andola,lezi,rasiri noge i cekaj da glava prodje
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#282 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by ladyblue18 »

@ crni jaguar - ne prestanes li na svakoj temi da pricas samo o sirenju nogu i raznim lijekovima, ides na izlet u banovice.
crni jaguar

#283 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by crni jaguar »

ladyblue18 wrote:@ crni jaguar - ne prestanes li na svakoj temi da pricas samo o sirenju nogu i raznim lijekovima, ides na izlet u banovice.

kakve Banovice,o cemu ti?
ladyblue18

#284 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by ladyblue18 »

crni jaguar wrote:
ladyblue18 wrote:@ crni jaguar - ne prestanes li na svakoj temi da pricas samo o sirenju nogu i raznim lijekovima, ides na izlet u banovice.

kakve Banovice,o cemu ti?
O ovome

25. Aug. 2010. 13:25 Banned user for reason “ignoriranje upozorenja moderatora”
» crni jaguar

7 dana

:sax:
P!nk

#285 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by P!nk »

Aj lajk dis lejdiblu :D lejdiblu, ju rul :D

Ovaaaj... nisam citala svih jedanaest, trinaest, koliko vec strana. Nesto ne mogu. I unaprijed se duboko izvinjavam ako ponovim nesto vec receno...

izgleda da je ova tema jedna od najpopularnijih, nema foruma bez nje.
Nisam joj neki fan.

Nego... Prevario jednom, prevarit ce opet, vjerovatno. Oprostila jednom, oprostit ces opet. Vjerovatno.
Nije to neka dilema kojoj treba pridavati toliko znacaja. Nista ne postizes s tim sto odugovlacis i patis se s tim hocu'l-necu'l. Razgrni. Il' ti, il' on.
Uostalom, postoji toliko ruznih situacija na koje ces naici u zivotu, tako da je ova u poredjenju na sve ono sto te ceka toliko banalna i blesava da nisi ni svjesna. Ne trebas se opterecivati ovime toliko da pored svog drustva, prijateljica i svih ostalih guglas i trazis sire savjete po netu. Svi u biti, kazu jedno te isto. I bez obzira na necije savjete, ma kako dobri oni bili, opet ces uraditi onako kako ti budes htjela.

U svakom slucaju... momaka ima iza svakog coska... ;)
yellow cat

#286 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by yellow cat »

draga moja, ovo mi vuče na prekid... nema te 2 sedmice i odmah našao drugu... garant se čuo sa njom i prije, a da mu je stalo do tebe, barem bi se skrivao sa njom a ne tako javno se cerek*o okolo.. što znači da nije osjećao ni trun grižnje savjesti prema tebi... sestro draga OSTAVI GA.
ladyblue18

#287 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by ladyblue18 »

Meni je uvijek bilo interesantno na ovoj temi kako opstaje iz dana u dan, nakon godinu dana, savjeti se uveliko pisu i dan danas, a cura postavila pitanje i vise se nikada nije vratila. :D
:sax:
todd_smith

#288 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by todd_smith »

od silnih tema ovdje, meni bi srce na mjestu bilo samo da mi je znati sta je bilo sa onim likom i njegovom djevojkom, sto su se iz dana u dan kroz prozore gledali, iz jedne zgrade u drugu :lol: :lol: :lol:
nia3

#289 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da rad

Post by nia3 »

Mis mekinjas wrote:
CiCk0 wrote:
Ehm moram komentarisati zaista :) jeste da sam musko al....nakon prve prevare uvjek sljedi druga.....jako je mali broj muskaraca koji to urade pa se pokaju :D ja mislim da sam ti ovim sve rekao :)
Nije stvar kajanja, već oprosta ovdje.
Što bi se kajao, radi sve radi sebe, i to nije pogrešno?! OPROST je ono što se traži, i ja sam za OPROST, i oprostila sam, a i nisam se pokajala... :) :)
Jesi li još sa osobom kojoj si oprostila prevaru?
sha_ba

#291 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da rad

Post by sha_ba »

ja nesto kontam, odakle izvukoste temu :D :D
i mislim da je postavljacica teme liku vec 2 djece do sad rodila :D :D
Post Reply