Deblokada Sarajeva???
-
dedomraz
#5826 Re: Deblokada Sarajeva???
Ispade da tih 170 vozila su bile nekakve konjske zaprege.Kada je Sarajmen pokazao navedeni transkript PM je pobjesnio jer mu ponos nije dozvolio da prizna da je pogrijesio.
https://forum.klix.ba/deblokada-sarajev ... s2975.html
-
90minut
#5827 Re: Deblokada Sarajeva???
Ocete li mu sad opet odgovoriti?
Trecoj generaciji koji piše na klix forumu?

Trecoj generaciji koji piše na klix forumu?
- Dozer
#5828 Re: Deblokada Sarajeva???
@CPT
Da si imalo inteligentan, kako nisi, onda bi shvatio da se u tim postovima koje citiras prica o dva debelo razlicita perioda, a i lokacije.
Posto nemas pojma gdje je koji dio grada Sarajeva, onda se bar prvo konsultuj s Mr. Googlom. Vjeruj mi, ispadaces manje glup...mozda...
Da si imalo inteligentan, kako nisi, onda bi shvatio da se u tim postovima koje citiras prica o dva debelo razlicita perioda, a i lokacije.
Posto nemas pojma gdje je koji dio grada Sarajeva, onda se bar prvo konsultuj s Mr. Googlom. Vjeruj mi, ispadaces manje glup...mozda...
-
tempuser
#5829 Re: Deblokada Sarajeva???
Dok ti ne odgovori ziv bio nadji na karti Sarajeva gdje je Dobrinja, a gdje RTV dom.CPT wrote:
Dozer wrote: Sto se tice "motorizovanih zmajeva" - to je totalna nebuloza. PO koji smo unijeli u Dobrinju krajem juna '92 je bio jedini koji se tada mogao tamo naci i vidjeti. Ljudi nisu imali ni metaka kada smo dosli, a ne PO, jbt... I kuda bi uopste ti "motorizovani zmajevi" dosli do Dobrinje? Preko Ilidze i Nedzarica? S Igmana i preko Hrasnice, Butmira i aerodroma? Ne ide, jbg..
PM72 wrote:Ja sam lično prisustvovao slijetanju motornog zmaja iz Visokog na cestu ispod RTV doma.Za tu priliku su odsječene bandere od rasvjete.
Kome vjerovati, koju poruku poslati i kako to da se cinjenicno stanje moze dovodit u pitanje. Ha ja...
EDIT: Vec ti je odgovorio!
- CPT
#5830 Re: Deblokada Sarajeva???
Klopka je bila da ce se Bosnjacima suditi za ubistvo starice u nekoj sumi '95 paralelno sa sudjenjem za genocid iz '92. Pa se onda prica o genocidu i agresiji razvodni kako su "sve tri strane cinile zlocine" i kako "sve" treba procesuirati. Usput jedna* strana uradi sve da to zlocine sakrije al moral i postenje je tu. Pa kad Atifa osude zbog zlocina iz '95 onda ce red kukanja kako i zasto jer "zlocin je zlocin".tempuser wrote:Stvar je elementarno rjesiva, mjestom, datumom i eventualnim svjedocima dokazes da si "vidio" ono sto tvrdis da je cinjenicno stanje i pitas osobu koja tvrdi suprotno gdje je bila u tom trenutku. Ne mogu dvije osobe na istom mjestu i u isto vrijeme vidjeti razlicite stvar. I to naravno uzivo, a ovako na forumu gd je sve obicna prdimahovina koju mozes nabiti na qu... jer svako na forumu moze pisati da je tekove davio zicom i prepricavati tudje price.
A propo zlocina, ako postoji klopka (a ja bih to prije nazvao usluga neprijatelju),onda su je napravili upravo idioti koji su tad (a i danas vode) vodili nasu drzavu i koji su dali mogucnost drugim dvijema stranama da sa pravom konstatuju da su sve tri strane cinile zlocine. Osim ako neces da budes 100% kao i oni pa tvrditi da zlocina nije bilo, sto opet samo njima ide u prilog!
- CPT
#5831 Re: Deblokada Sarajeva???
cuj... ja sam mislio da ce biti filozofiranje o definicije letjelice, al sipak.. sad se izvlacimo na tacnu lokaciju sletanjatempuser wrote:Dok ti ne odgovori ziv bio nadji na karti Sarajeva gdje je Dobrinja, a gdje RTV dom.CPT wrote:
Dozer wrote: Sto se tice "motorizovanih zmajeva" - to je totalna nebuloza. PO koji smo unijeli u Dobrinju krajem juna '92 je bio jedini koji se tada mogao tamo naci i vidjeti. Ljudi nisu imali ni metaka kada smo dosli, a ne PO, jbt... I kuda bi uopste ti "motorizovani zmajevi" dosli do Dobrinje? Preko Ilidze i Nedzarica? S Igmana i preko Hrasnice, Butmira i aerodroma? Ne ide, jbg..
PM72 wrote:Ja sam lično prisustvovao slijetanju motornog zmaja iz Visokog na cestu ispod RTV doma.Za tu priliku su odsječene bandere od rasvjete.
Kome vjerovati, koju poruku poslati i kako to da se cinjenicno stanje moze dovodit u pitanje. Ha ja...
EDIT: Vec ti je odgovorio!
- Dozer
#5832 Re: Deblokada Sarajeva???
Ovo je fakat nenadjebivo... Lik jos i nastavlja tjerati svoju glupost...I pri tome se jos i smije
Last edited by Dozer on 23/10/2019 11:59, edited 1 time in total.
-
PM72
#5833 Re: Deblokada Sarajeva???
Pritisnut validnim dokazimadedomraz wrote:Ispade da tih 170 vozila su bile nekakve konjske zaprege.Kada je Sarajmen pokazao navedeni transkript PM je pobjesnio jer mu ponos nije dozvolio da prizna da je pogrijesio.
-
PM72
#5834 Re: Deblokada Sarajeva???
Treba mu pojasnit.On je to vidio samo na karti.Šta ima od RTV-a do Dobrinje...prst daljine...Dozer wrote:
Ovo je fakat nenadjebivo... Lik jos i nastavlja tjerati svoju glupost...I pri tome se jos i smije
-
tempuser
#5835 Re: Deblokada Sarajeva???
Za ubistvo starce u nekoj sumi 95 ne treba da se sudi pa je to klopka?CPT wrote:Klopka je bila da ce se Bosnjacima suditi za ubistvo starice u nekoj sumi '95 paralelno sa sudjenjem za genocid iz '92. Pa se onda prica o genocidu i agresiji razvodni kako su "sve tri strane cinile zlocine" i kako "sve" treba procesuirati. Usput jedna* strana uradi sve da to zlocine sakrije al moral i postenje je tu. Pa kad Atifa osude zbog zlocina iz '95 onda ce red kukanja kako i zasto jer "zlocin je zlocin".tempuser wrote:Stvar je elementarno rjesiva, mjestom, datumom i eventualnim svjedocima dokazes da si "vidio" ono sto tvrdis da je cinjenicno stanje i pitas osobu koja tvrdi suprotno gdje je bila u tom trenutku. Ne mogu dvije osobe na istom mjestu i u isto vrijeme vidjeti razlicite stvar. I to naravno uzivo, a ovako na forumu gd je sve obicna prdimahovina koju mozes nabiti na qu... jer svako na forumu moze pisati da je tekove davio zicom i prepricavati tudje price.
A propo zlocina, ako postoji klopka (a ja bih to prije nazvao usluga neprijatelju),onda su je napravili upravo idioti koji su tad (a i danas vode) vodili nasu drzavu i koji su dali mogucnost drugim dvijema stranama da sa pravom konstatuju da su sve tri strane cinile zlocine. Osim ako neces da budes 100% kao i oni pa tvrditi da zlocina nije bilo, sto opet samo njima ide u prilog!
Ubstvo starice u nekoj sumi 95 nije ratni zlocin pa nije ispravno tvrditi da su sve tri strane cinile ratne zlocine? Na granici sam da ti pozelim kud neko tvoju nanu jal mater nije skratio za glavu u nekoj sumi pa da vidim sta bi pisao!
Klopku su napravili oni za koje je qu... koji je te napravio pa pobjegao u SLO glasao 90-te.
Ne postoji izrazi koji bi dovljno dobro opisao kilika si ti klocina!
Last edited by tempuser on 23/10/2019 12:10, edited 2 times in total.
- CPT
#5836 Re: Deblokada Sarajeva???
Znaci opet "imas misljenje koje ne mora biti tacno"?PM72 wrote:Treba mu pojasnit.On je to vidio samo na karti.Šta ima od RTV-a do Dobrinje...prst daljine...Dozer wrote:
Dozer wrote: Sto se tice "motorizovanih zmajeva" - to je totalna nebuloza.
PM72 wrote:Ja sam lično prisustvovao slijetanju motornog zmaja.
- CPT
#5837 Re: Deblokada Sarajeva???
Ne, sudjenje smisao sudjenja starici je relativizacije i vrsta politickog pritiska na Bosnjake. Suditi starici dok istovremeno nije istrazeno (uopste) nekoliko desetina mrtvih 2km vazdusne linije? Svi cinili zlocine i zlocini na sve tri strane. Vidjecemo kako ce ta prica proci nakon presude Atifu.tempuser wrote:Za ubistvo starce u nekoj sumi 95 ne treba da se sudi pa je to klopka?CPT wrote:Klopka je bila da ce se Bosnjacima suditi za ubistvo starice u nekoj sumi '95 paralelno sa sudjenjem za genocid iz '92. Pa se onda prica o genocidu i agresiji razvodni kako su "sve tri strane cinile zlocine" i kako "sve" treba procesuirati. Usput jedna* strana uradi sve da to zlocine sakrije al moral i postenje je tu. Pa kad Atifa osude zbog zlocina iz '95 onda ce red kukanja kako i zasto jer "zlocin je zlocin".tempuser wrote:Stvar je elementarno rjesiva, mjestom, datumom i eventualnim svjedocima dokazes da si "vidio" ono sto tvrdis da je cinjenicno stanje i pitas osobu koja tvrdi suprotno gdje je bila u tom trenutku. Ne mogu dvije osobe na istom mjestu i u isto vrijeme vidjeti razlicite stvar. I to naravno uzivo, a ovako na forumu gd je sve obicna prdimahovina koju mozes nabiti na qu... jer svako na forumu moze pisati da je tekove davio zicom i prepricavati tudje price.
Ubstvo starice u nekoj sumi 95 nije ratni zlocin pa nije ispravno tvrditi da su sve tri strane cinile ratne zlocine? Na granici sam da ti pozelim kud neko tvoju nanu i mater nije skratio za glavu u nekoj pa da vidim sta ces pisati!
Ne postoji izrazi koji bi dovljno dobro opisao kilika si ti klocina!
Last edited by CPT on 23/10/2019 12:12, edited 1 time in total.
-
Tromblon
#5838 Re: Deblokada Sarajeva???
Al da i dalje odgovarate i hranite ovog debila naprosto ne mogu da vjerujem 
- Dozer
#5839 Re: Deblokada Sarajeva???
Naravno, kao i svakom djetetu...PM72 wrote: Treba mu pojasnit.On je to vidio samo na karti.Šta ima od RTV-a do Dobrinje...prst daljine...
Evo, CPT, nacrtao cika Doza jednu slicicu samo za tebe. Znam da volis slikovnice, pa mozda ti iz ovoga bude stosta jasnije...

P.S. Slicica moze posluziti svima koji ne znaju kako je sta izgledalo i izgleda ovdje.
- CPT
#5840 Re: Deblokada Sarajeva???
Cek cek.... Ako si znao za motorne zmajeve (na drugoj lokaciji) zasto je onda "motorni zmaj"?Dozer wrote:Naravno, kao i svakom djetetu...PM72 wrote: Treba mu pojasnit.On je to vidio samo na karti.Šta ima od RTV-a do Dobrinje...prst daljine...
Evo, CPT, nacrtao cika Doza jednu slicicu samo za tebe. Znam da volis slikovnice, pa mozda ti iz ovoga bude stosta jasnije...
Ocekivao sam filozofiju o definiciji motornog zmaja ali i lokacija ce posluziti. I guess.
Last edited by CPT on 23/10/2019 12:15, edited 1 time in total.
-
dedomraz
#5841 Re: Deblokada Sarajeva???
@pirpaDozer wrote:Sve ti vec objasnih za prethodno, pa da se ne vrtimo u krug.pirpa wrote: p.s... i nije ti fino sto preko stinu jurisnika iz X bbr pokusavas da predstavis kao da su zlocinci i koljaci, jos ih sa haverom @tempusarom pokusavas da izjednacis sa onima koji su nastali na zloj krvi.
A za ovo... Opet ti kazem da nisi shvatio poentu tog pisanja. Niko nista nije izjednacio niti to pokusava, niti je to moguce. Svasta...
Poenta je u tome, i to bukvalno ovako kako pise:
Zlocin je zlocin, bez obzira ko ga je pocinio i pod kojim okolnostima. Nista vise i nista manje.
Ako neko djelo zakon definise kao zlocin, kakve tu veze ima ko ga je pocinio i u kojim okolnostima, pobogu?
Ako je neko zaklao nenaoruzanog zarobljenika, bilo da je vojnik ili civil, kakve veze ima ko je to pocinio? To je zlocin, i tacka.
--------
Sto se tice ovih rasprava oko raznih navoda raznih komandanata u njihovim knjigama, mislim da su besmislene.
Besmislene su tacno onoliko koliko su i besmislene sve lazi koje pisu u tim knjigama. A nije da u njima nema lazi. Ja mogu razumjeti zasto se sve to tako pisalo, i OK, ali nikako ne mogu prihvatiti da na istinu o necemu u cemu sam licno ucestvovao, pa ma sta to da je, klimam glavom na ono sto je neko napisao i sto s tim desavanjem ima samo djelimicne ili nikakve ili neke prenapuhane veze.
Papir trpi sve, i to svi mi znamo (bar se nadam da znamo). Ali, stavljati neciji papir iznad licnog iskustva gledanog vlastitim ocima, slusanog vlastitim usima i osjecanog na vlastitoj kozi, ja to ne mogu, pa neka se vrijedja i ljuti ko god hoce.
Istina moze biti samo jedna, uvijek i u svemu. Subjektivni dozivljaji su nesto drugo, naravno, i tu svako moze imati svoje "vidjenje" i misljenje, ali cinjenicno stanje je nesto sto niko ne bi trebao dovoditi u pitanje.
A danasnje cinjenicno stanje vezano za period o kojem pricamo je takvo da se normalnom covjeku, i stvarnim aktivnim ucesnicima svega onoga, naprosto moze samo povracati...
Pogledajte samo spiskove "organizatora otpora"... A svi koji smo tada bili tu znamo kako je taj otpor zaista bio "organizovan"... Mozemo se lagati, pricati bajke i hvalospjeve, ali to nisu cinjenice koje odgovaraju istini.
Na tim spiskovima, a sto svi znamo i svi mozemo vidjeti, postoji cijela gomila ljudi koji ne da nisu nista radili, nego su se samo vrzmali po kojekakvim MZ i "stabovima", pri cemu su u vecini slucajeva vec tada bili clanovi stranke (ili su to postali naknadno), cime su zapravo "zasluzili" da dodju na taj spisak. Cim se zaista zapucalo, dosta njih se sakrivalo pod stolovima, u podrumima, ili su se brze-bolje uslihtali u kojekakve logistike, kabinete i sl.. Mnogi od njih su cak i zbrisali odavde vec u prvih 1-2-3 mjeseca rata. I sad svi oni treba da budu nagradjeni nekakvim "Medaljama otpora", sto ce za mnoge od njih biti samo jos jedan finansijski dodatak ionako dobro unovcenom "ratnom angazmanu". Oni koji zaista jesu nesto radili, fizicki doprinosili toj organizaciji, njih ogromnom vecinom nema na tim spiskovima. Cak ih nema ni u evidencijama UV i JOB.
Na ovo treba da se suti...? Zasto, tacno?
S druge strane, imamo daleko manje onih koji su zaista fizicki PRUZILI otpor u najodsudnijim momentima, ali ogromna vecina takvih je zaboravljena, gurnuta u stranu i na marginu, i o njima se suti ili se prica samo u nekim uskim krugovima i na nekim lokalnim obiljezavanjima. Zar po svim pravilima normalnog i postenog ne bi trebalo upravo oni koji su pruzili otpor da budu nagradjeni, a ne oni koji su ga, kao, "planirali i organizovali", a najcesce nisu prstom mrdnuli da bilo sta ostvare?
A svi oni prvi jedva cekaju da ovi drugi sto prije poumiru, kako ne bi mogli pricati o njima i njihovim "organizacijama i pruzanju otpora".
Znam ja da ce sad mnogi ovdje poceti sa standarndnim supljacima "kako ja nesto trazim". Ne trazim, niti mi treba. Iskreno - jebe mi se. Ali, necu ni sutiti na sve gluposti koje se rade. Ne radi sebe, nego upravo radi mase onih koji su zaista zasluzni, a sve ove danasnje "velicine", kao i ustanove, institucije i zakoni drzave za koju su dali dijelove tijela i svoju krv samo gledaju kako da ih gurnu sto dublje i dalje od sebe, u nadi da ce ubrzo umrijeti i prestati traziti bilo sta od drzave. Jadno i zalosno je to... cak odvratno.
Skontajte samo koliko se bivsih boraca ubilo za ove 23 godine od rata, i sve ce vam biti jasno, ako vec nije...
Ali, hajde... slobodno nastavite...
Kada pitate Dozera i @ tempuser(Radovan)jesu li Naser Orić i Atif Dudaković zločinci ili heroji?Nijedan nece da odgovori.Rado bi odgovorili na jesu ali nemaju jaja boje se negatvnih komentara.Naveo sam prije primjer da su nasi probili i jednu od cetnickih linija oko grada ne bi im ostao cumez,zbog svega onoga sto su uradili po gradu.Na zlocin se odgovara zlocinom,a ne sa buketom ruza.Ova dvojica su ocigledno Srbi kojima ne odgovara da im ubijas njihov narod,pa izjednacavaju sve 3 strane i porede jurisnike 10.brdske sa Belim vukovima i sl.
-
Tromblon
#5842 Re: Deblokada Sarajeva???
Znam da voliš crtanje ali što je previše previše je. Hajde lijepo ignore i zaboravite da postoje tupani poput ovog. Stvarno ovo vrijeđa najniže granice dobrog okusa.
- Repetitor
#5843 Re: Deblokada Sarajeva???
Lijepo vas je citati.
Presipanje iz supljeg u prazno
Oni koji su bili nedje zadnji-sad su prvi .
Oni koji su bili prvi-sad (ne)moraju dokazivati nesto davno ispricano. Inace ovi zadnji ih ubjedise da to nije bilo tako
@Dozer kad ste vi dosli u Dobrinju tad je vec sve od PO bilo potroseno.
5 maja ispucana i potrosena prva zolja,zveknut onaj M-60 u aerodromskom
par dana nakon toga dobili 2 RBa sa po samarom raketa,jedan bio u mahali jedan u naselju. Fica i njegova ekipa dobili OSU i RB gore prema D4.
17tog rahmetli Sabanija odradio posao sa svojim RBom i ostao bez raketa.
Kod nas u naselju jedna promasila,druga zakazala i treca zveknula tenk.
21prvog dvije zolje koje smo oteli od mambi,jedna zveknula tenk,druga transporter
@NSP nemoj se ljutiti na mene,znam da ti je Kerim bio komadant,ali brate dragi covjek je sebe em unovcio em napisao punu knjigu nebuloza. Nije relevantan izvor informacija nikako.
Zivjeli
Presipanje iz supljeg u prazno
Oni koji su bili nedje zadnji-sad su prvi .
Oni koji su bili prvi-sad (ne)moraju dokazivati nesto davno ispricano. Inace ovi zadnji ih ubjedise da to nije bilo tako
@Dozer kad ste vi dosli u Dobrinju tad je vec sve od PO bilo potroseno.
5 maja ispucana i potrosena prva zolja,zveknut onaj M-60 u aerodromskom
par dana nakon toga dobili 2 RBa sa po samarom raketa,jedan bio u mahali jedan u naselju. Fica i njegova ekipa dobili OSU i RB gore prema D4.
17tog rahmetli Sabanija odradio posao sa svojim RBom i ostao bez raketa.
Kod nas u naselju jedna promasila,druga zakazala i treca zveknula tenk.
21prvog dvije zolje koje smo oteli od mambi,jedna zveknula tenk,druga transporter
@NSP nemoj se ljutiti na mene,znam da ti je Kerim bio komadant,ali brate dragi covjek je sebe em unovcio em napisao punu knjigu nebuloza. Nije relevantan izvor informacija nikako.
Zivjeli
-
tempuser
#5844 Re: Deblokada Sarajeva???
Znaci ti negiras da su zlicini cinjeni na sve tri strane(niko ne izjednacava intenzitet i broj zlocina) i tvrdis da pocinoci jednog zlocina treba da setaju slobodni dok se ne istrazi zlocin na drugoj strani?CPT wrote:
Ne, sudjenje smisao sudjenja starici je relativizacije i vrsta politickog pritiska na Bosnjake. [Sb]uditi starici dok istovremeno nije istrazeno (uopste) nekoliko desetina mrtvih 2km vazdusne linije? [/b] Svi cinili zlocine i zlocini na sve tri strane. Vidjecemo kako ce ta prica proci nakon presude Atifu.
Kakve debilizme pises tacno zasluzujes da dozivis takvo zlo!
-
tempuser
#5845 Re: Deblokada Sarajeva???
Eto trebaju jaja i bojim se komentara na forumu?!?!?!!?dedomraz wrote: Kada pitate Dozera i @ tempuser(Radovan)jesu li Naser Orić i Atif Dudaković zločinci ili heroji?Nijedan nece da odgovori.Rado bi odgovorili na jesu ali nemaju jaja boje se negatvnih komentara.
Kao sto sam napisao ranije, najlakse je na forumu napisati da si davio tenkove zicom, prepricavati tudje price i to niko ne moze dokazati, zato je zadnja stvar na svijetu da na tom istom forumu bilmezima tvog tipa odgovaram na pitanja.
-
dedomraz
#5846 Re: Deblokada Sarajeva???
To je razgovor koji su snimili nasi,nije ga Ratko Mladic objavio za novine.Kao sto rekoh ponos ti ne dozvoljava da priznas da si pogrijesio.PM72 wrote:Pritisnut validnim dokazimadedomraz wrote:Ispade da tih 170 vozila su bile nekakve konjske zaprege.Kada je Sarajmen pokazao navedeni transkript PM je pobjesnio jer mu ponos nije dozvolio da prizna da je pogrijesio.
https://forum.klix.ba/deblokada-sarajev ... s2975.html...pokupljenim na srpskim portalima -moraću se izvinuti.Sutra.U stvari-malo sutra.
- Dozer
#5847 Re: Deblokada Sarajeva???
Glup si, izvini sto ti ovako kazem... A to je, ocito, nepopravljivo stanje...CPT wrote: Cek cek.... Ako si znao za motorne zmajeve (na drugoj lokaciji) zasto je onda "motorni zmaj"?Zasto je to onda totalna nebuloza zasto je motorni zmaj pod ""? I mislim da samo ti vjerujes da si mislio na tacnu lokaciju.
Ocekivao sam filozofiju o definiciji motornog zmaja ali i lokacija ce posluziti. I guess.
Prica je o "dopremanju motornim zmajevima PO kojima se odbranio grad", i sto se odnosi na period iz aprila '92, jer je grad odbranjen, kao sto je svima poznato (osim tebi, ocito) na pocetku maja '92.
Kompletna recenica igra ulogu, a ne samo dio na kojem ti pokusavas "izgraditi" svoj kredibilitet kao sagovornika, a zapravo samo, i uporno, potvrdjujes vlastitu...sta ono bi...?
P.S. Koliko si plitak, sasvim dovoljno pokazuje i ono sto ti je Troca primijetio - tvoj nick na cirilici znaci - sta?
Last edited by Dozer on 23/10/2019 12:46, edited 2 times in total.
-
dedomraz
#5848 Re: Deblokada Sarajeva???
Pa ako imas jaja zasto ne odgovoris.tempuser wrote:Eto trebaju jaja i bojim se komentara na forumu?!?!?!!?dedomraz wrote: Kada pitate Dozera i @ tempuser(Radovan)jesu li Naser Orić i Atif Dudaković zločinci ili heroji?Nijedan nece da odgovori.Rado bi odgovorili na jesu ali nemaju jaja boje se negatvnih komentara.![]()
![]()
![]()
![]()
Kao sto sam napisao ranije, najlakse je na forumu napisati da si davio tenkove zicom, prepricavati tudje price i to niko ne moze dokazati, zato je zadnja stvar na svijetu da na tom istom forumu bilmezima tvog tipa odgovaram na pitanja.
-
PM72
#5849 Re: Deblokada Sarajeva???
Nije problem samo da preslušam taj snimak.Imaš li link?dedomraz wrote:To je razgovor koji su snimili nasi,nije ga Ratko Mladic objavio za novine.Kao sto rekoh ponos ti ne dozvoljava da priznas da si pogrijesio.PM72 wrote:Pritisnut validnim dokazimadedomraz wrote:Ispade da tih 170 vozila su bile nekakve konjske zaprege.Kada je Sarajmen pokazao navedeni transkript PM je pobjesnio jer mu ponos nije dozvolio da prizna da je pogrijesio.
https://forum.klix.ba/deblokada-sarajev ... s2975.html...pokupljenim na srpskim portalima -moraću se izvinuti.Sutra.U stvari-malo sutra.
-
tempuser
#5850 Re: Deblokada Sarajeva???
A ono sto prestretnes na radio-vezi se po defaultu uzima zdravo za gotovo, nikad se nije desilo da se neprijatelju preko veze poturaju lazne informacije!