Debljina-problem u vezi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Op3r4t0r

#376 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Op3r4t0r »

sha_ba wrote:debela i sretna :mrgreen:
sacekaj jos malo dok pocnu koljena da bole :lol:
sha_ba

#377 Re: Debljina-problem u vezi

Post by sha_ba »

Op3r4t0r wrote:
sha_ba wrote:debela i sretna :mrgreen:
sacekaj jos malo dok pocnu koljena da bole :lol:
nema brige, krkam kalcij :razz: :mrgreen:
Anestezija

#378 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Anestezija »

Image :mrgreen:
Korisnica_

#379 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Korisnica_ »

Eurosa wrote: Izvini ali na zeni jeste da bude lijepa i dotjerana,sebi, i onoliko koliko ona smatra da joj je dovoljno.Takva zena je zadovoljna samom sobom pa ako ima i par kg viska,nosi ih sa merakom i uvijek se ima utisak da joj "bas dobro stoje".
:)
Izvini ali samo u tvojoj zaostaloj glavi je samo na zeni da bude lijepa i dotjerana. Znam da je ovdje na Balkanu najnormalnije vidjeti prelijepu, dotjeranu zenu pored totalnog krkana, ali u normalnom svijetu je to vise balansirano - znaci ako je zena iznadprosjecno zgodna i sredjena onda najvjerovatnije ima i takvog partnera. Jer postoji balans.
animals

#380 Re: Debljina-problem u vezi

Post by animals »

Velkoski wrote:Image

Sho je problem imat' 'vaku liniju? :( :mrgreen:
Problem je majka priroda..ne mozemo svi biti lijepi i vitki..mora neko biti i pametan, debel, i svasta nesto..
KPNCTNJAH

#381 Re: Debljina-problem u vezi

Post by KPNCTNJAH »

Imam osjecaj da je i ovaj jadnik kojem je ruka u gipsu imao neke veze s njom :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#382 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Velkoski »

Korisnica_ wrote:
Taj argument o "Balkanu" koriste samo levati koji se nemaju za šta drugo uhvatit'.

Kako je na Balkanu, tako je i na drugim mjestima, ako nije i gore.
Razlika izmedju Balkana i normalnog svijeta je ta sto je vecina zena svijesna dvostrukih standarda u drustvu. Ovdje imamo srednjovjekovnu patrijarhiju koju velika vecina zena brani i voli. Ne govorim sada samo o "debeljucama" nego opcenito. Feminizam je ovdje apsurd, predmet sprdnje. Ali to vec nije tema.

Bas ti vjerujem da imas bolju :lol:
Ovdje ne vlada patrijarhat (a koliko mene služi pamćenje o historiji, ni u srednjem vijeku nije vladao), doduše možda ti živiš u Tarčinu, pa je dole drugačije.. :D

U normalnom svijetu žene rade na svojoj pismenosti btw. Image

Vjerovala ti ili ne.. :mrgreen:
Not My Idea

#383 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Not My Idea »

Lua ima problem da je krenula ostro i krajnje simpaticno. Pravo osvjezenje na forumu i raja to prepoznala pa sad osjeca pritisak da u svakom postu nasmije i izazove odusevljenje :mrgreen:

@korisnica. Feminizam ovdje jeste problem sprdnje zato sto ga koriste zene da sakriju slabosti,komplekse I bolne tacke
KPNCTNJAH

#384 Re: Debljina-problem u vezi

Post by KPNCTNJAH »

Korisnica_ wrote:
Eurosa wrote: Izvini ali na zeni jeste da bude lijepa i dotjerana,sebi, i onoliko koliko ona smatra da joj je dovoljno.Takva zena je zadovoljna samom sobom pa ako ima i par kg viska,nosi ih sa merakom i uvijek se ima utisak da joj "bas dobro stoje".
:)
Izvini ali samo u tvojoj zaostaloj glavi je samo na zeni da bude lijepa i dotjerana. Znam da je ovdje na Balkanu najnormalnije vidjeti prelijepu, dotjeranu zenu pored totalnog krkana, ali u normalnom svijetu je to vise balansirano - znaci ako je zena iznadprosjecno zgodna i sredjena onda najvjerovatnije ima i takvog partnera. Jer postoji balans.
Pa u cemu je problem, ti imas svoje misljenje, ona svoje... ti se slobodno zapusti i trazi nekog ljepotana, ko ti brani...
Brkooo

#385 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Brkooo »

Big Ang wrote:Mršavost ne garantuje ljepotu niti debljina garantuje gadnost. Ti ta mi :D
Haj sad ...heeepeeeek :D
ovo prvo si u pravu, ovo drugo manje vise, jer valjda pricamo o problemu gojaznosti/pretilosti a ne o zenama koje su "ugodno popunjene", kad ti neko drag dobije srcani i umre od gojaznosti onda ti nije vise svejedno .. sto se vise tolerise isto sve je veca pojava!

makar su kod nas djevojke vecinom sve o sebi pri sebi, al kad se ode u zapadnu EU ili Ameriku, tamo se evidentno vidi ovaj problem
azurna_obala

#386 Re: Debljina-problem u vezi

Post by azurna_obala »

Šta vam je :lol: :lol:
Korisnica_

#387 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Korisnica_ »

Velkoski wrote: Ovdje ne vlada patrijarhat (a koliko mene služi pamćenje o historiji, ni u srednjem vijeku nije vladao), doduše možda ti živiš u Tarčinu, pa je dole drugačije.. :D

U normalnom svijetu žene rade na svojoj pismenosti btw. Image

Vjerovala ti ili ne.. :mrgreen:
Vlada u glavama ljudi. Ali mi smo na takav nacin razmisljanja toliko navikli da to ni ne vidimo. Ni muskarci ni zene.
@korisnica. Feminizam ovdje jeste problem sprdnje zato sto ga koriste zene da sakriju slabosti,komplekse I bolne tacke
Case in point.

Sto je najzalosnije: feminizam je Balkankama mnogo potrebniji nego drugim Europljankama...a mi ga ismijavamo...
dale cooper

#388 Re: Debljina-problem u vezi

Post by dale cooper »

Korisnica_ wrote:
Not My Idea wrote:Molim te, de me izanaliziraj na osnovu jednog posta.
Sta trebam,branit je samo jer je zena I jer sam I ja zena?
Ovdje ne pricamo o muskarcima, valjda je tema jasna.
Tacno je, ne pricamo o muskarcima jer je fokus uvijek na zenama.
Taj argument o "Balkanu" koriste samo levati koji se nemaju za šta drugo uhvatit'.

Kako je na Balkanu, tako je i na drugim mjestima, ako nije i gore.
Razlika izmedju Balkana i normalnog svijeta je ta sto je vecina zena svijesna dvostrukih standarda u drustvu. Ovdje imamo srednjovjekovnu patrijarhiju koju velika vecina zena brani i voli. Ne govorim sada samo o "debeljucama" nego opcenito. Feminizam je ovdje apsurd, predmet sprdnje. Ali to vec nije tema.

Bas ti vjerujem da imas bolju :lol:
Ovdje ni ogroman broj žena, a posebno muškaraca nema pojma šta je feminizam.
Pa tako možemo pročitati forumska lupetanja o Seksu i Gradu kao nekom primjeru feminizma. :facepalm:
JThomas

#389 Re: Debljina-problem u vezi

Post by JThomas »

i kako se u taj feminizam uklapa da (po vlastitom priznanju) trpiš frajera koji te ponižava dok ne smršaš i ne stekneš uslove da tražiš boljeg, pa ga tek tad ostaviš? :D
Pitarrr82

#390 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Pitarrr82 »

Red bi bio da svi postave prvo svoje slike :mrgreen: pa da onda znamo o cemu se radi kad se prica na ovu temu :mrgreen:
Korisnica_

#391 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Korisnica_ »

Eurosa wrote:
Gdje si to procitala? Sta si ti procitala iz mog posta Boga pitaj, alio ono sto sam ja htjela reci nisi. :lol:

I sta si navalila na Balkan? To ovdje zene nemaju pravo biti skockane?
Pa postoji li slicna tema o muskarcima?

Ko kaze da zena nemaju pravo biti skockane? Ja, za razliku od tebe, sam za to da ona ima izbor. A ti, po vlastitom priznanju, mislim da je zeni obaveza da bude sredjena i dotjerana :-) Napisao si nesto u stilu da je ona tada sretnija i zadovoljnija, a da poznajes zene uopste znao bi da se mozemo osjecati jednako dobro u trenirci i u haljini, i sa sminkom i bez.
lua

#392 Re: Debljina-problem u vezi

Post by lua »

Not My Idea wrote:Lua ima problem da je krenula ostro i krajnje simpaticno. Pravo osvjezenje na forumu i raja to prepoznala pa sad osjeca pritisak da u svakom postu nasmije i izazove odusevljenje :mrgreen:
Lopužice jedna pročitala si me. :D
Ne, 'vako je to bilo: doš'o brnjo i postavio ženu koja je meni ista kobila (ukusi i to), onda je mene uputio na to da mi je faca ista kao u njegove stare i da me žali. I onda se veza nešto našla uvrijeđenom jer sam rekla da nešto ne konta. A ni ja ne kontam recimo limes, jebi ga, pa se ne ljutih kad dobivah trojke iz matematike. :D
KPNCTNJAH

#393 Re: Debljina-problem u vezi

Post by KPNCTNJAH »

Inteligentna zena se sama izbori za ono mjesto u drustvu kakvo zeli, ne trazi podrsku ostalih i nema potrebu za nekim feministickim pokretima, pa makar zivjela i na Balkanu... :mrgreen: to sto neke dopustaju da ih neko posmatra kao manje vrijedna bica je samo njihov problem i same ga trebaju rijesiti...
una_bo

#394 Re: Debljina-problem u vezi

Post by una_bo »

Korisnica_ wrote:
Eurosa wrote:
Gdje si to procitala? Sta si ti procitala iz mog posta Boga pitaj, alio ono sto sam ja htjela reci nisi. :lol:

Ko kaze da zena nemaju pravo biti skockane? Ja, za razliku od tebe, sam za to da ona ima izbor. A ti, po vlastitom priznanju, mislim da je zeni obaveza da bude sredjena i dotjerana :-) Napisao si nesto u stilu da je ona tada sretnija i zadovoljnija, a da poznajes zene uopste znao bi da se mozemo osjecati jednako dobro u trenirci i u haljini, i sa sminkom i bez.
ja nemam trenerku i ne osjećam se dobro u istoj. tako da ne treba generalizovati.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#395 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Velkoski »

@korisnica

Whatever helps you sleep at night. ;-)

I baš fino da ti znaš šta vlada u glavama ljudi. :o
Big Ang

#396 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Big Ang »

una_bo wrote:
Korisnica_ wrote:
Eurosa wrote:

ja nemam trenerku i ne osjećam se dobro u istoj. tako da ne treba generalizovati.
sabite jena forumašica upitala :" A kako se moš ne osjećati dobro u istoj, ako je nemaš?" :eh:
Big Ang

#397 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Big Ang »

I Lua je Tito :eh:
dale cooper

#398 Re: Debljina-problem u vezi

Post by dale cooper »

KPNCTNJAH wrote:Inteligentna zena se sama izbori za ono mjesto u drustvu kakvo zeli, ne trazi podrsku ostalih i nema potrebu za nekim feministickim pokretima, pa makar zivjela i na Balkanu... :mrgreen: to sto neke dopustaju da ih neko posmatra kao manje vrijedna bica je samo njihov problem i same ga trebaju rijesiti...
Feministički pokret i uticaj koji je imao (a postoji još od kraja 19 vijeka) je i doveo do socijalnih
promjena i do toga da je žena danas gotovo jednaka sa muškarcem u svim aspektima.
Last edited by dale cooper on 30/07/2014 13:04, edited 1 time in total.
klixoris

#399 Re: Debljina-problem u vezi

Post by klixoris »

Chick fight !!! :jedekolac:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#400 Re: Debljina-problem u vezi

Post by Velkoski »

dale cooper wrote:
KPNCTNJAH wrote:Inteligentna zena se sama izbori za ono mjesto u drustvu kakvo zeli, ne trazi podrsku ostalih i nema potrebu za nekim feministickim pokretima, pa makar zivjela i na Balkanu... :mrgreen: to sto neke dopustaju da ih neko posmatra kao manje vrijedna bica je samo njihov problem i same ga trebaju rijesiti...
Feministički pokret i uticaj koji je imao (a postoji još od kraja 19 vijeka) je i doveo do socijalnih
promjena i do toga da je žena danas gotovo jednaka sa muškarcem u svim aspektima.
Osim kada treba istovariti vreću cementa :oops:
Locked