sacekaj jos malo dok pocnu koljena da bolesha_ba wrote:debela i sretna
Debljina-problem u vezi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Op3r4t0r
#376 Re: Debljina-problem u vezi
-
sha_ba
#377 Re: Debljina-problem u vezi
nema brige, krkam kalcijOp3r4t0r wrote:sacekaj jos malo dok pocnu koljena da bolesha_ba wrote:debela i sretna
- Anestezija
-
Korisnica_
#379 Re: Debljina-problem u vezi
Izvini ali samo u tvojoj zaostaloj glavi je samo na zeni da bude lijepa i dotjerana. Znam da je ovdje na Balkanu najnormalnije vidjeti prelijepu, dotjeranu zenu pored totalnog krkana, ali u normalnom svijetu je to vise balansirano - znaci ako je zena iznadprosjecno zgodna i sredjena onda najvjerovatnije ima i takvog partnera. Jer postoji balans.Eurosa wrote: Izvini ali na zeni jeste da bude lijepa i dotjerana,sebi, i onoliko koliko ona smatra da joj je dovoljno.Takva zena je zadovoljna samom sobom pa ako ima i par kg viska,nosi ih sa merakom i uvijek se ima utisak da joj "bas dobro stoje".
- animals
#380 Re: Debljina-problem u vezi
Problem je majka priroda..ne mozemo svi biti lijepi i vitki..mora neko biti i pametan, debel, i svasta nesto..Velkoski wrote:
Sho je problem imat' 'vaku liniju?![]()
- KPNCTNJAH
#381 Re: Debljina-problem u vezi
Imam osjecaj da je i ovaj jadnik kojem je ruka u gipsu imao neke veze s njom 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#382 Re: Debljina-problem u vezi
Ovdje ne vlada patrijarhat (a koliko mene služi pamćenje o historiji, ni u srednjem vijeku nije vladao), doduše možda ti živiš u Tarčinu, pa je dole drugačije..Korisnica_ wrote:Razlika izmedju Balkana i normalnog svijeta je ta sto je vecina zena svijesna dvostrukih standarda u drustvu. Ovdje imamo srednjovjekovnu patrijarhiju koju velika vecina zena brani i voli. Ne govorim sada samo o "debeljucama" nego opcenito. Feminizam je ovdje apsurd, predmet sprdnje. Ali to vec nije tema.Taj argument o "Balkanu" koriste samo levati koji se nemaju za šta drugo uhvatit'.
Kako je na Balkanu, tako je i na drugim mjestima, ako nije i gore.
Bas ti vjerujem da imas bolju
U normalnom svijetu žene rade na svojoj pismenosti btw.

Vjerovala ti ili ne..
- Not My Idea
#383 Re: Debljina-problem u vezi
Lua ima problem da je krenula ostro i krajnje simpaticno. Pravo osvjezenje na forumu i raja to prepoznala pa sad osjeca pritisak da u svakom postu nasmije i izazove odusevljenje
@korisnica. Feminizam ovdje jeste problem sprdnje zato sto ga koriste zene da sakriju slabosti,komplekse I bolne tacke
@korisnica. Feminizam ovdje jeste problem sprdnje zato sto ga koriste zene da sakriju slabosti,komplekse I bolne tacke
- KPNCTNJAH
#384 Re: Debljina-problem u vezi
Pa u cemu je problem, ti imas svoje misljenje, ona svoje... ti se slobodno zapusti i trazi nekog ljepotana, ko ti brani...Korisnica_ wrote:Izvini ali samo u tvojoj zaostaloj glavi je samo na zeni da bude lijepa i dotjerana. Znam da je ovdje na Balkanu najnormalnije vidjeti prelijepu, dotjeranu zenu pored totalnog krkana, ali u normalnom svijetu je to vise balansirano - znaci ako je zena iznadprosjecno zgodna i sredjena onda najvjerovatnije ima i takvog partnera. Jer postoji balans.Eurosa wrote: Izvini ali na zeni jeste da bude lijepa i dotjerana,sebi, i onoliko koliko ona smatra da joj je dovoljno.Takva zena je zadovoljna samom sobom pa ako ima i par kg viska,nosi ih sa merakom i uvijek se ima utisak da joj "bas dobro stoje".
- Brkooo
#385 Re: Debljina-problem u vezi
ovo prvo si u pravu, ovo drugo manje vise, jer valjda pricamo o problemu gojaznosti/pretilosti a ne o zenama koje su "ugodno popunjene", kad ti neko drag dobije srcani i umre od gojaznosti onda ti nije vise svejedno .. sto se vise tolerise isto sve je veca pojava!Big Ang wrote:Mršavost ne garantuje ljepotu niti debljina garantuje gadnost. Ti ta mi![]()
Haj sad ...heeepeeeek![]()
makar su kod nas djevojke vecinom sve o sebi pri sebi, al kad se ode u zapadnu EU ili Ameriku, tamo se evidentno vidi ovaj problem
- azurna_obala
#386 Re: Debljina-problem u vezi
Šta vam je

-
Korisnica_
#387 Re: Debljina-problem u vezi
Vlada u glavama ljudi. Ali mi smo na takav nacin razmisljanja toliko navikli da to ni ne vidimo. Ni muskarci ni zene.Velkoski wrote: Ovdje ne vlada patrijarhat (a koliko mene služi pamćenje o historiji, ni u srednjem vijeku nije vladao), doduše možda ti živiš u Tarčinu, pa je dole drugačije..
U normalnom svijetu žene rade na svojoj pismenosti btw.
Vjerovala ti ili ne..
Case in point.@korisnica. Feminizam ovdje jeste problem sprdnje zato sto ga koriste zene da sakriju slabosti,komplekse I bolne tacke
Sto je najzalosnije: feminizam je Balkankama mnogo potrebniji nego drugim Europljankama...a mi ga ismijavamo...
- dale cooper
#388 Re: Debljina-problem u vezi
Ovdje ni ogroman broj žena, a posebno muškaraca nema pojma šta je feminizam.Korisnica_ wrote:Tacno je, ne pricamo o muskarcima jer je fokus uvijek na zenama.Not My Idea wrote:Molim te, de me izanaliziraj na osnovu jednog posta.
Sta trebam,branit je samo jer je zena I jer sam I ja zena?
Ovdje ne pricamo o muskarcima, valjda je tema jasna.
Razlika izmedju Balkana i normalnog svijeta je ta sto je vecina zena svijesna dvostrukih standarda u drustvu. Ovdje imamo srednjovjekovnu patrijarhiju koju velika vecina zena brani i voli. Ne govorim sada samo o "debeljucama" nego opcenito. Feminizam je ovdje apsurd, predmet sprdnje. Ali to vec nije tema.Taj argument o "Balkanu" koriste samo levati koji se nemaju za šta drugo uhvatit'.
Kako je na Balkanu, tako je i na drugim mjestima, ako nije i gore.
Bas ti vjerujem da imas bolju
Pa tako možemo pročitati forumska lupetanja o Seksu i Gradu kao nekom primjeru feminizma.
- JThomas
#389 Re: Debljina-problem u vezi
i kako se u taj feminizam uklapa da (po vlastitom priznanju) trpiš frajera koji te ponižava dok ne smršaš i ne stekneš uslove da tražiš boljeg, pa ga tek tad ostaviš? 
- Pitarrr82
#390 Re: Debljina-problem u vezi
Red bi bio da svi postave prvo svoje slike
pa da onda znamo o cemu se radi kad se prica na ovu temu 
-
Korisnica_
#391 Re: Debljina-problem u vezi
Pa postoji li slicna tema o muskarcima?Eurosa wrote:
Gdje si to procitala? Sta si ti procitala iz mog posta Boga pitaj, alio ono sto sam ja htjela reci nisi.![]()
I sta si navalila na Balkan? To ovdje zene nemaju pravo biti skockane?
Ko kaze da zena nemaju pravo biti skockane? Ja, za razliku od tebe, sam za to da ona ima izbor. A ti, po vlastitom priznanju, mislim da je zeni obaveza da bude sredjena i dotjerana
- lua
#392 Re: Debljina-problem u vezi
Lopužice jedna pročitala si me.Not My Idea wrote:Lua ima problem da je krenula ostro i krajnje simpaticno. Pravo osvjezenje na forumu i raja to prepoznala pa sad osjeca pritisak da u svakom postu nasmije i izazove odusevljenje
Ne, 'vako je to bilo: doš'o brnjo i postavio ženu koja je meni ista kobila (ukusi i to), onda je mene uputio na to da mi je faca ista kao u njegove stare i da me žali. I onda se veza nešto našla uvrijeđenom jer sam rekla da nešto ne konta. A ni ja ne kontam recimo limes, jebi ga, pa se ne ljutih kad dobivah trojke iz matematike.
- KPNCTNJAH
#393 Re: Debljina-problem u vezi
Inteligentna zena se sama izbori za ono mjesto u drustvu kakvo zeli, ne trazi podrsku ostalih i nema potrebu za nekim feministickim pokretima, pa makar zivjela i na Balkanu...
to sto neke dopustaju da ih neko posmatra kao manje vrijedna bica je samo njihov problem i same ga trebaju rijesiti...
- una_bo
#394 Re: Debljina-problem u vezi
ja nemam trenerku i ne osjećam se dobro u istoj. tako da ne treba generalizovati.Korisnica_ wrote:Pa postoji li slicna tema o muskarcima?Eurosa wrote:
Gdje si to procitala? Sta si ti procitala iz mog posta Boga pitaj, alio ono sto sam ja htjela reci nisi.![]()
Ko kaze da zena nemaju pravo biti skockane? Ja, za razliku od tebe, sam za to da ona ima izbor. A ti, po vlastitom priznanju, mislim da je zeni obaveza da bude sredjena i dotjeranaNapisao si nesto u stilu da je ona tada sretnija i zadovoljnija, a da poznajes zene uopste znao bi da se mozemo osjecati jednako dobro u trenirci i u haljini, i sa sminkom i bez.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#395 Re: Debljina-problem u vezi
@korisnica
Whatever helps you sleep at night.
I baš fino da ti znaš šta vlada u glavama ljudi.
Whatever helps you sleep at night.
I baš fino da ti znaš šta vlada u glavama ljudi.
- Big Ang
#396 Re: Debljina-problem u vezi
sabite jena forumašica upitala :" A kako se moš ne osjećati dobro u istoj, ako je nemaš?"una_bo wrote:ja nemam trenerku i ne osjećam se dobro u istoj. tako da ne treba generalizovati.Korisnica_ wrote:Pa postoji li slicna tema o muskarcima?Eurosa wrote:
Ko kaze da zena nemaju pravo biti skockane? Ja, za razliku od tebe, sam za to da ona ima izbor. A ti, po vlastitom priznanju, mislim da je zeni obaveza da bude sredjena i dotjeranaNapisao si nesto u stilu da je ona tada sretnija i zadovoljnija, a da poznajes zene uopste znao bi da se mozemo osjecati jednako dobro u trenirci i u haljini, i sa sminkom i bez.
- dale cooper
#398 Re: Debljina-problem u vezi
Feministički pokret i uticaj koji je imao (a postoji još od kraja 19 vijeka) je i doveo do socijalnihKPNCTNJAH wrote:Inteligentna zena se sama izbori za ono mjesto u drustvu kakvo zeli, ne trazi podrsku ostalih i nema potrebu za nekim feministickim pokretima, pa makar zivjela i na Balkanu...to sto neke dopustaju da ih neko posmatra kao manje vrijedna bica je samo njihov problem i same ga trebaju rijesiti...
promjena i do toga da je žena danas gotovo jednaka sa muškarcem u svim aspektima.
Last edited by dale cooper on 30/07/2014 13:04, edited 1 time in total.
- klixoris
#399 Re: Debljina-problem u vezi
Chick fight !!! 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#400 Re: Debljina-problem u vezi
Osim kada treba istovariti vreću cementadale cooper wrote:Feministički pokret i uticaj koji je imao (a postoji još od kraja 19 vijeka) je i doveo do socijalnihKPNCTNJAH wrote:Inteligentna zena se sama izbori za ono mjesto u drustvu kakvo zeli, ne trazi podrsku ostalih i nema potrebu za nekim feministickim pokretima, pa makar zivjela i na Balkanu...to sto neke dopustaju da ih neko posmatra kao manje vrijedna bica je samo njihov problem i same ga trebaju rijesiti...
promjena i do toga da je žena danas gotovo jednaka sa muškarcem u svim aspektima.