da je vaznije samopouzdanje i stav o sopstvenom izgledu nego sam izgled....a ostalo je u "ocima (tj ukusu) promatraca"maccarona wrote:i sta zakljucismo na ovoj temi![]()
da je vazan karakter a ne izgled
![]()
Debeo&mrsava/debela&mrsav - moguce ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
_STOKA_OD_OKA
ja sam majstor, nije da se falim, al stvarno jesam
-
_STOKA_OD_OKA
sta mislis?anais_nin wrote:majstor cega??_STOKA_OD_OKA wrote:ja sam majstor, nije da se falim, al stvarno jesamili za STA?
![]()
-
_STOKA_OD_OKA
tu sam, izvinite sto me nije bilo neko vrijeme, imo sam neke ispite iz ove 2 matematike, tako da sam bio okupiran nekim ucenjem i vjezbanjem, ali zato nema brige, sad sam tu, da spasim dananais_nin wrote:anais zove stokutigris wrote:anais.....mozes li vidjet imam li sansi sa stokom od oka ?![]()
stoka javi se....POD HITNO
- anais_nin
mogu li ti poslati moju vrlu prijateljicu tigris da te dodatno motivise pri....ucenju?_STOKA_OD_OKA wrote:tu sam, izvinite sto me nije bilo neko vrijeme, imo sam neke ispite iz ove 2 matematike, tako da sam bio okupiran nekim ucenjem i vjezbanjem, ali zato nema brige, sad sam tu, da spasim dananais_nin wrote:anais zove stokutigris wrote:anais.....mozes li vidjet imam li sansi sa stokom od oka ?![]()
stoka javi se....POD HITNO
-
_STOKA_OD_OKA
samo daj, ne smeta mianais_nin wrote:mogu li ti poslati moju vrlu prijateljicu tigris da te dodatno motivise pri....ucenju?_STOKA_OD_OKA wrote:tu sam, izvinite sto me nije bilo neko vrijeme, imo sam neke ispite iz ove 2 matematike, tako da sam bio okupiran nekim ucenjem i vjezbanjem, ali zato nema brige, sad sam tu, da spasim dananais_nin wrote: anais zove stokustoka javi se....POD HITNO
PS. s obzirom da je raspust (bar meni), mozes je poslat da mi pomogne u odmaranju
- Gabriela
Ljudi moji, ne biste vi vjerovali kakve situacije sam ja svjedok. On je mali sitni dečkić ( od 25 g.) visine 160, težak oko 65 kg max,
a ona je oko 180 i kila 80 min, ono kad se zagrle, sjedeci naravno(ili kado na sjedi, a on stoji),
to ti nemerš bilivit, još kad se nešto zakače, pa se krenu ko tući, ni to, ali eto opstaju, nešto ih veže već po godine i više. TAko da kilaža ni ukom slučaju nije bitan faktor, naravo kako kome...
a ona je oko 180 i kila 80 min, ono kad se zagrle, sjedeci naravno(ili kado na sjedi, a on stoji),
to ti nemerš bilivit, još kad se nešto zakače, pa se krenu ko tući, ni to, ali eto opstaju, nešto ih veže već po godine i više. TAko da kilaža ni ukom slučaju nije bitan faktor, naravo kako kome...
-
_STOKA_OD_OKA
lol, pocnu se tuci, razvali mu guzicu djevojkaGabriela wrote:Ljudi moji, ne biste vi vjerovali kakve situacije sam ja svjedok. On je mali sitni dečkić ( od 25 g.) visine 160, težak oko 65 kg max,