Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ali nije fer A. Nije pravedno. I ranije su ljudi banirani, al kao sto su Novalic, Stari, i FL...ne sjecam se..
Znash ti A. duze pamtish od mene...
...zao mi sto ih nema, pa eto... navikne se insan...
ali nije fer A. Nije pravedno. I ranije su ljudi banirani, al kao sto su Novalic, Stari, i FL...ne sjecam se..
Znash ti A. duze pamtish od mene...
...zao mi sto ih nema, pa eto... navikne se insan...
koji cirkus ljudi prave zbog bana a ko' biva ozbiljni ljudi , gdje se to njima
moze desiti...... a fair ga je davno zasluzio..... naravno ovdje iz svake kombinacije izostavljam stovanog Starog....
Reina wrote:koji cirkus ljudi prave zbog bana a ko' biva ozbiljni ljudi , gdje se to njima
moze desiti...... a fair ga je davno zasluzio..... naravno ovdje iz svake kombinacije izostavljam stovanog Starog....
Ma vidi Reina...jedno je banovati nekoga kada "zasluzi"...ali ono...za zachatavanje...ma daj.... mozes li se sjetiti sta smo samo radili temama...pa cak i ja...pitt dok je bio... nemojte zezati...
Ovdje ljudi mogu psovati, vrijedjati i ostati... a zachatavanje "smrtni" grijeh...ma nije valjda...
Reina wrote:koji cirkus ljudi prave zbog bana a ko' biva ozbiljni ljudi , gdje se to njima
Ma vidi Reina...jedno je banovati nekoga kada "zasluzi"...ali ono...za zachatavanje...ma daj.... mozes li se sjetiti sta smo samo radili temama...pa cak i ja...pitt dok je bio... nemojte zezati...
Ovdje ljudi mogu psovati, vrijedjati i ostati... a zachatavanje "smrtni" grijeh...ma nije valjda...
ko je dobio zbog zacatavanja? koliko znam dobio je Stari i Novalic .... pa sta
svi smo mahom dobili..... i skinut je ban Starom a Novalic je pocela vrijedjati ...preko emaila a evo sad i preko bllogaa ma dajjj pa nije dijete...
a sto se tice faira ma nece ljudi da pisu a davno je zasluzio.bananu...
a to si u pravu hanah nema sta nije pisala i onaj "smrt fasizmu" pravi cetnicina i jedva dobi ban....
ko je dobio zbog zacatavanja? koliko znam dobio je Stari i Novalic .... pa sta
svi smo mahom dobili..... i skinut je ban Starom a Novalic je pocela vrijedjati ...preko emaila a evo sad i preko bllogaa ma dajjj pa nije dijete...
a sto se tice faira ma nece ljudi da pisu a davno je zasluzio.bananu...
a to si u pravu hanah nema sta nije pisala i onaj "smrt fasizmu" pravi cetnicina i jedva dobi ban....
To ti i velim. Ako je neko zasluzio ban, prema pravilima. (kao ja sad...recimo...) ok. ali ga banuj kad ga zasluzi, a ne kad zachatava pa se onda kao "akumuliraju" grijesi...ma daj...
...Starog im prezalit ne mogu... cuj zachatavanje...