De Niro Vs Al Pacino
Moderator: _BataZiv_0809
-
Hakala
ovako to ja dijelim
poker asova,iz 3 generacije
stara garda:
1)Pacino 2)Nicholson 3)De Niro 4)Hopkins
srednja generacija:
1)K.Bacon(licno najdrazi glumac) 2)S.Penn. 3)K.Spacey 4)D.Washington)
i mladja generacija:
1)E. Norton 2)J.Phoenix 3)G.Ribisi 4)C.Bale
mada ima ih jos tuca koji nazalost nemaju mjesta u pokeru
a novi film sa de nirom i pacinom ce definitivno snimat
http://www.imdb.com/title/tt1034331/
mirise na legendu.sudar meteora
stara garda:
srednja generacija:
i mladja generacija:
mada ima ih jos tuca koji nazalost nemaju mjesta u pokeru
-
noviprimitivac
Hakala wrote:ovako to ja dijelim
stara garda:
srednja generacija:
i mladja generacija:
mada ima ih jos tuca koji nazalost nemaju mjesta u pokeru![]()
šta reći nego
opet se slažem sa tobom kao i u temi gdje nam hrvatići otimaju naše talentirane sportaše
- Better Man
Obojica su jednostavno rečeno genijalci! A što se tiće drugih glumaca treba izdvojiti legendu, tj. kralja Clint Eastwooda!Čovjek koji šta god dotakne i šta god napravi pretvara u suho zlato! Kao glumac je imao mnoštvo genijalnih uloga, a kao reditelj je pokazao da može da radi sve i da je doktor za film!
Last edited by Better Man on 15/08/2007 23:12, edited 1 time in total.
- Citizen-X
Svi komentari vode uglavnom jednom - najbolji su kad su obojica tu 
Film Vrucina sam pregledao jos jednom prije par dana
Ne sjecam se da sam bolje scene pucnjave i obracuna vidio na filmu, k tome nije bilo specijalnih efekata zvuka, paljba je bila originalna oruzje originalno! Ma extra....
Film Vrucina sam pregledao jos jednom prije par dana
Ne sjecam se da sam bolje scene pucnjave i obracuna vidio na filmu, k tome nije bilo specijalnih efekata zvuka, paljba je bila originalna oruzje originalno! Ma extra....
-
SijuksA
Izmedju kuge i kolere, biram i ja Nicholsonapaparazzi wrote:dobro, jes' dilema u pitanju, obojica su glumcine, mozda je de niro i bolji, ali pacino je veca FACA! nekako ima nesto vrazije, ko' jack nicholson. kad spomenuh nicholsona, bolji je i od pacina i de nira zajedno
-
SijuksA
Ova dvojica i jesu 'interchangeable': isti nivo glume, ista skola glume, Italijanosi predodredjeni za mafijaske uloge coolera, sa sposobnoscu da se transformisu ili u psihopate ili u histericare, gundjatore raznih vrsta sto nam mame simpatije ili osmijeh, ali ne dalje od toga, hocu reci, vrte se oko istih tipova uloga.
Zato opet dajem svoj glas Nicholsonu, jer je INDIVIDUA, ne moze se uporediti ni s kim.
Druga draga INDIVIDUA mi je CLINT.
Trece nema, mada me Bale veoma ugodno iznenadio, posebno u 'The Machinist'.
Zato opet dajem svoj glas Nicholsonu, jer je INDIVIDUA, ne moze se uporediti ni s kim.
Druga draga INDIVIDUA mi je CLINT.
Trece nema, mada me Bale veoma ugodno iznenadio, posebno u 'The Machinist'.
- Comrad
Gledao sam film, i nisam vidio scenu gdje su zajedno u kadru, na ovim slikama jesu, pa mi nije jasno zasto nisu ni na jednoj sceni snimljeni zajedno.Shamrock wrote:SPOILERS ALERT !!!
Ocigledno nikad nisi gledao film. Zato nemoj lagat.Comrad wrote:E jesu i bili zajedno u onoj sceni u HeatuHakala wrote:nedavno je sa-xobjavio da se uskoro snima novi triler,gdje ce njih dvojica ponovo biti zajedno u istom filmu,odnosno istoj sceni(sto nije slucaj u kumu) prvi put nakon antologijskog heata(nedavno ga zbavih na dvd-u)
ne znam kome bih dao prednost...de niro mozda moze glumiti vise karaktera,pa tako blistati i u komediji.-.al' ne znam, dosta je uloga ponavljao,doduse i al je,al eto ,za dlaku mi je pacino drazi.specificni hrapavi glas mu daje jos vecu harizmu
![]()
taj novi film bi trebao biti za vijecnostPregledao sam 2-3 put Heat, scena za stolom je 100% sa dublerima, kao i scena na kraju filma kad De Niro umire uopšte ih ne prikazuju zajedno...očito nisu u nekim dobrim odnosima
Kao prvo DeNiro u Pacino su dobri prijatelji van seta.
Pod broj dva. Slike kao dokaz.
Slike sa seta.
Michael Mann - Al Pacino - Robert DeNiro
Al Pacino & Robert DeNiro
Istina da u filmu Vincent Hanna i Neil McCauley nikad nisu snimljeni u istom kadru da im se oboma vide lica. To je zasto sto su oni ustvari jako slicni ali rade razlicite poslove pa ih na taj nacin Mann najbolje i prikazao.
Scene iz filma.
Scena u autu mozda jedina koja ih i prikazuje zajedno.
Zadnja scena
Samo bi ti jos preporucio da pogledas film jer je dobar.
I rest my case.