(De)generacije u skolskim klupama
- KB9
#1 (De)generacije u skolskim klupama
https://www.facebook.com/BugojnoDanas/v ... nref=story
ne znam iz kojeg perioda je ovaj snimak, da li je napravljen zadnjih dana il ga je samo neko sad izbacio
tacnije to nije ni bitno
u svakom vremenu je znalo bit svega al definitivno za vrijeme mog skolovanja i u mojoj skoli, osnovnoj pa srednjoj (o fakultetu da i ne govorim) ovog nije bilo
ovi debili od omladine danas imaju jos i internet koji sluzi ko sredstvo da se u rekordno brzom vremenu prosiri nesto cim se oni kreteni maloumni ponose te na taj nacin jos vise ocrne nekog
da li se ovim trenutnim i nadolazecim kretenima iz skolskih klupa moze stat na kraj i kako u danasnji vakat iskreno ne znam al da se nesto mora uradit je jasno ko dan
temu sam otvorio vise jer me ovo na videu bas nekako potrefilo u zivac al ima materijala da se fina rasprava povede pa izvolte narode, slobodno iznesite misljenje jer za ovakve degenerike sumnjam da postoje lose i neprihvatljive mjere kojima bi se islo na njih
ne znam iz kojeg perioda je ovaj snimak, da li je napravljen zadnjih dana il ga je samo neko sad izbacio
tacnije to nije ni bitno
u svakom vremenu je znalo bit svega al definitivno za vrijeme mog skolovanja i u mojoj skoli, osnovnoj pa srednjoj (o fakultetu da i ne govorim) ovog nije bilo
ovi debili od omladine danas imaju jos i internet koji sluzi ko sredstvo da se u rekordno brzom vremenu prosiri nesto cim se oni kreteni maloumni ponose te na taj nacin jos vise ocrne nekog
da li se ovim trenutnim i nadolazecim kretenima iz skolskih klupa moze stat na kraj i kako u danasnji vakat iskreno ne znam al da se nesto mora uradit je jasno ko dan
temu sam otvorio vise jer me ovo na videu bas nekako potrefilo u zivac al ima materijala da se fina rasprava povede pa izvolte narode, slobodno iznesite misljenje jer za ovakve degenerike sumnjam da postoje lose i neprihvatljive mjere kojima bi se islo na njih
- purgatorio
#2 Re: (De)generacije u skolskim klupama
Ova scena se dešavala u Cazinu u jednoj od srednjih škola. Inače,profesor je i meni nekad predavao. Po mojem, loš kućni odgoj i mentalitet "babina sina" rezultiraju ovakvim učenicima. Čitavom društvu danas treba jedan hard reset i sve vratiti na tvorničke postavke.
-
zigson
#3 Re: (De)generacije u skolskim klupama
Ne znam kakav komentar napisati na ovo... gori su ovi maloumnici sto snimaju...
-
broj dva
#4 Re: (De)generacije u skolskim klupama
Kao pacifsta i pobornik pedagogije - ubit boga u njemu i molit se istom bogu da nije kasno da kreten nauci nesto o ponasanju medju ljudima.
- DaffyDuck
#5 Re: (De)generacije u skolskim klupama
Ma joook, gdje ces ba to... to se ne desava u nasim skolama 
- Asta
#6 Re: (De)generacije u skolskim klupama
Ovoga ima svugdje ali bas svugdje u svijetu. Pa svi znamo da znaju doci u skolu sa vatrenim oruzjem i ubiti pola razdreda.
Sve je ovo stvar kucnog odgoja. A kasnije je stvar skole jer bi ih trebalo izbaciti iz skole.
Sve je ovo stvar kucnog odgoja. A kasnije je stvar skole jer bi ih trebalo izbaciti iz skole.
- dječak sa šibicama
#7 Re: (De)generacije u skolskim klupama
Ja mislim kadena da je kriv ocuh i maaaaajka.
- dječak sa šibicama
#8 Re: (De)generacije u skolskim klupama
"Nemoj biti vaik govno", ovo je tamo negdje Bihac, Cazin.
Ali oprosteno im je, jer su (omladina) izuzetno inteligentni
brete
brete
- Corto Maltese
#9 Re: (De)generacije u skolskim klupama
Kako je jedan, donedavno ugledni intelektualac, u otvorenom pismu napisao: "Djeca iz tranzicijskih porodica."
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
-
hhaarree
#11 Re: (De)generacije u skolskim klupama
dječak sa šibicama wrote:"Nemoj biti vaik govno", ovo je tamo negdje Bihac, Cazin.
brete
-
Fudo387
#12 Re: (De)generacije u skolskim klupama
Nista cudno, takav je vakat. Djeca su okruzena nasiljem, nemoralom, lopovlukom.
Drustvo mu od malih nogu sugerise da je potpuno normalno biti siledzija i idiot.
Nije to samo slucaj sa BiH.
Drustvo mu od malih nogu sugerise da je potpuno normalno biti siledzija i idiot.
Nije to samo slucaj sa BiH.
- DaffyDuck
#13 Re: (De)generacije u skolskim klupama
dječak sa šibicama wrote:"Nemoj biti vaik govno", ovo je tamo negdje Bihac, Cazin.
brete
Nivo opsteg znanja- sjedi 1
-
hhaarree
#14 Re: (De)generacije u skolskim klupama
ali idoli kazu pobili bi heteroseksualce odma, ubjobiga
kakav uspjeh gej lobija evo srce mi ko amerika

- TDK-90
#15 Re: (De)generacije u skolskim klupama
POCETAK KRAJA 1989
Definitivno pocelo sa mojom generacijom kada sam bio osnovna skola, prvo kod razreda od 4 -8 primjeceno, ponizavanje nastavnika
1990 ih su vec u srednje skole nosili bombe, pistolje i sl.
Nekako se bas poklapa da se sve pocelo rusiti rusenjem
Berlinskog zida
Definitivno pocelo sa mojom generacijom kada sam bio osnovna skola, prvo kod razreda od 4 -8 primjeceno, ponizavanje nastavnika
1990 ih su vec u srednje skole nosili bombe, pistolje i sl.
Nekako se bas poklapa da se sve pocelo rusiti rusenjem
- Better Man
#16 Re: (De)generacije u skolskim klupama
Užas. U Titino vrijeme, ovaj klipan bi bio dobro isprebijan i izbačen iz škole za sva vremena. Svi koji su se smijali na snimku, kao i onaj ko je snimao zaslužili su da ih se trajno izbaci iz škole i onemogući da igdje drugo mogu upisati i završtiti. I da dodam da bi ih trebalo na hlađenje u zatvor na par godina.
- mayab
#17 Re: (De)generacije u skolskim klupama
Lik (tzv.učenik) je totalni idiot, a i ostali su saučesnici u njegovom iživljavanju, uglavnom, stoke ima svakakve, i ovde je profesor debelo pogriješio što nije to "iskulirao", na način da to prekine, izadje i slicno, da si ne dopusti natezanje sa majmunom!
A onda, direktor, pedagog, policija na kraju krajeva, svakako ima snimak događanja!
A onda, direktor, pedagog, policija na kraju krajeva, svakako ima snimak događanja!
- Troll_Happens
#18 Re: (De)generacije u skolskim klupama
Code: Select all
http://m.avaz.ba/clanak/215179/modrica-srednjoskolci-ismijavali-islam-klanjanjem-dzenaze-u-ucionici- purgatorio
#19 Re: (De)generacije u skolskim klupama
Vezano za ovog profesora i ovu srednju školu, u Krajini je inače slučaj(ne znam za ostatak BiH) da ovakve škole pohađaju izrodi, neinteligentna djeca i ostalo. Svi normalni pohađaju gimnazije/medresu/koledž. Primjetno je da društvo jednostavno nema rješenje za ovakvu djecu te se zadovoljava da ih upise u trogodisnja zanimanja i sto prije istjera iz obrazovnog procesa.
- avetinja
#20 Re: (De)generacije u skolskim klupama
Neka, neka, to je demokratija. Ne smiješ dijete mrko pogledati, odmah te tuži roditeljima i pedagogu. A današnji roditelji, onako pametni, odmah skaču da odbrane dijete i kada je u krivu. Najviše je do kućnog odgoja. Da roditelji bolje vaspitavaju svoju djecu, ne bi bili Indijanci. Učiteljima/nastavnicima/profesorima se moraju dati odriješene ruke. Također se trebaju maloljetni delikventi smjestiti u popravne domove. Kad vidim da fićfirići imaju toliko kaznenih djela a još uvijek su na slobodi, pitam se kakvo je vrijeme došlo.
A što se tiče snimka iznad, tu je stvar jasna. Svako normalan vidi da tu nema pismene face. 80% ne zna ni šta je heteroseksualac.
A što se tiče snimka iznad, tu je stvar jasna. Svako normalan vidi da tu nema pismene face. 80% ne zna ni šta je heteroseksualac.
- fortaleza
#21 Re: (De)generacije u skolskim klupama
Nije li ogromna većina ljudi u BiH ovakva? I ne mora biti njihovo dijete u pitanju, može biti bilo koja situacija... Ne možeš nekome ni ukazati na grešku, a da ne frknu iskre, pa i ovaj forum također gdje se časte i na najobičnijim temama o telekomunikacijama.avetinja wrote:Neka, neka, to je demokratija. Ne smiješ dijete mrko pogledati, odmah te tuži roditeljima i pedagogu. A današnji roditelji, onako pametni, odmah skaču da odbrane dijete i kada je u krivu. Najviše je do kućnog odgoja. Da roditelji bolje vaspitavaju svoju djecu, ne bi bili Indijanci. Učiteljima/nastavnicima/profesorima se moraju dati odriješene ruke. Također se trebaju maloljetni delikventi smjestiti u popravne domove. Kad vidim da fićfirići imaju toliko kaznenih djela a još uvijek su na slobodi, pitam se kakvo je vrijeme došlo.
Previše smo GORDI, i bez imalo samokritike. I posljedično nastaje kaos u društvu.