(De)generacije u skolskim klupama

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
KB9

#1 (De)generacije u skolskim klupama

Post by KB9 »

https://www.facebook.com/BugojnoDanas/v ... nref=story

ne znam iz kojeg perioda je ovaj snimak, da li je napravljen zadnjih dana il ga je samo neko sad izbacio

tacnije to nije ni bitno

u svakom vremenu je znalo bit svega al definitivno za vrijeme mog skolovanja i u mojoj skoli, osnovnoj pa srednjoj (o fakultetu da i ne govorim) ovog nije bilo

ovi debili od omladine danas imaju jos i internet koji sluzi ko sredstvo da se u rekordno brzom vremenu prosiri nesto cim se oni kreteni maloumni ponose te na taj nacin jos vise ocrne nekog

da li se ovim trenutnim i nadolazecim kretenima iz skolskih klupa moze stat na kraj i kako u danasnji vakat iskreno ne znam al da se nesto mora uradit je jasno ko dan

temu sam otvorio vise jer me ovo na videu bas nekako potrefilo u zivac al ima materijala da se fina rasprava povede pa izvolte narode, slobodno iznesite misljenje jer za ovakve degenerike sumnjam da postoje lose i neprihvatljive mjere kojima bi se islo na njih
purgatorio

#2 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by purgatorio »

Ova scena se dešavala u Cazinu u jednoj od srednjih škola. Inače,profesor je i meni nekad predavao. Po mojem, loš kućni odgoj i mentalitet "babina sina" rezultiraju ovakvim učenicima. Čitavom društvu danas treba jedan hard reset i sve vratiti na tvorničke postavke.
zigson

#3 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by zigson »

Ne znam kakav komentar napisati na ovo... gori su ovi maloumnici sto snimaju...
broj dva

#4 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by broj dva »

Kao pacifsta i pobornik pedagogije - ubit boga u njemu i molit se istom bogu da nije kasno da kreten nauci nesto o ponasanju medju ljudima.
DaffyDuck

#5 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by DaffyDuck »

Ma joook, gdje ces ba to... to se ne desava u nasim skolama :roll:
Asta

#6 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by Asta »

Ovoga ima svugdje ali bas svugdje u svijetu. Pa svi znamo da znaju doci u skolu sa vatrenim oruzjem i ubiti pola razdreda.
Sve je ovo stvar kucnog odgoja. A kasnije je stvar skole jer bi ih trebalo izbaciti iz skole.
dječak sa šibicama

#7 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by dječak sa šibicama »

Ja mislim kadena da je kriv ocuh i maaaaajka.
dječak sa šibicama

#8 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by dječak sa šibicama »

"Nemoj biti vaik govno", ovo je tamo negdje Bihac, Cazin.

Ali oprosteno im je, jer su (omladina) izuzetno inteligentni

brete
Corto Maltese

#9 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by Corto Maltese »

Kako je jedan, donedavno ugledni intelektualac, u otvorenom pismu napisao: "Djeca iz tranzicijskih porodica."
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#10 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by _BataZiv_0809 »

E svasta :run:
hhaarree

#11 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by hhaarree »

dječak sa šibicama wrote:"Nemoj biti vaik govno", ovo je tamo negdje Bihac, Cazin.

brete
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oj jebem ti zemlju po kojoj hodam.
Fudo387

#12 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by Fudo387 »

Nista cudno, takav je vakat. Djeca su okruzena nasiljem, nemoralom, lopovlukom.
Drustvo mu od malih nogu sugerise da je potpuno normalno biti siledzija i idiot.
Nije to samo slucaj sa BiH.
DaffyDuck

#13 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by DaffyDuck »

dječak sa šibicama wrote:"Nemoj biti vaik govno", ovo je tamo negdje Bihac, Cazin.

brete
:lol: :lol: :lol:
Nivo opsteg znanja- sjedi 1 :-)
hhaarree

#14 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by hhaarree »

ali idoli kazu pobili bi heteroseksualce odma, ubjobiga :lol: kakav uspjeh gej lobija evo srce mi ko amerika :oops: :mrgreen:
TDK-90

#15 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by TDK-90 »

POCETAK KRAJA 1989

Definitivno pocelo sa mojom generacijom kada sam bio osnovna skola, prvo kod razreda od 4 -8 primjeceno, ponizavanje nastavnika
1990 ih su vec u srednje skole nosili bombe, pistolje i sl.

Nekako se bas poklapa da se sve pocelo rusiti rusenjem :-? Berlinskog zida
Better Man

#16 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by Better Man »

Užas. U Titino vrijeme, ovaj klipan bi bio dobro isprebijan i izbačen iz škole za sva vremena. Svi koji su se smijali na snimku, kao i onaj ko je snimao zaslužili su da ih se trajno izbaci iz škole i onemogući da igdje drugo mogu upisati i završtiti. I da dodam da bi ih trebalo na hlađenje u zatvor na par godina.
mayab

#17 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by mayab »

Lik (tzv.učenik) je totalni idiot, a i ostali su saučesnici u njegovom iživljavanju, uglavnom, stoke ima svakakve, i ovde je profesor debelo pogriješio što nije to "iskulirao", na način da to prekine, izadje i slicno, da si ne dopusti natezanje sa majmunom!
A onda, direktor, pedagog, policija na kraju krajeva, svakako ima snimak događanja!
Troll_Happens

#18 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by Troll_Happens »

Code: Select all

http://m.avaz.ba/clanak/215179/modrica-srednjoskolci-ismijavali-islam-klanjanjem-dzenaze-u-ucionici
:-?
purgatorio

#19 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by purgatorio »

Vezano za ovog profesora i ovu srednju školu, u Krajini je inače slučaj(ne znam za ostatak BiH) da ovakve škole pohađaju izrodi, neinteligentna djeca i ostalo. Svi normalni pohađaju gimnazije/medresu/koledž. Primjetno je da društvo jednostavno nema rješenje za ovakvu djecu te se zadovoljava da ih upise u trogodisnja zanimanja i sto prije istjera iz obrazovnog procesa.
avetinja

#20 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by avetinja »

Neka, neka, to je demokratija. Ne smiješ dijete mrko pogledati, odmah te tuži roditeljima i pedagogu. A današnji roditelji, onako pametni, odmah skaču da odbrane dijete i kada je u krivu. Najviše je do kućnog odgoja. Da roditelji bolje vaspitavaju svoju djecu, ne bi bili Indijanci. Učiteljima/nastavnicima/profesorima se moraju dati odriješene ruke. Također se trebaju maloljetni delikventi smjestiti u popravne domove. Kad vidim da fićfirići imaju toliko kaznenih djela a još uvijek su na slobodi, pitam se kakvo je vrijeme došlo.

A što se tiče snimka iznad, tu je stvar jasna. Svako normalan vidi da tu nema pismene face. 80% ne zna ni šta je heteroseksualac.
fortaleza

#21 Re: (De)generacije u skolskim klupama

Post by fortaleza »

avetinja wrote:Neka, neka, to je demokratija. Ne smiješ dijete mrko pogledati, odmah te tuži roditeljima i pedagogu. A današnji roditelji, onako pametni, odmah skaču da odbrane dijete i kada je u krivu. Najviše je do kućnog odgoja. Da roditelji bolje vaspitavaju svoju djecu, ne bi bili Indijanci. Učiteljima/nastavnicima/profesorima se moraju dati odriješene ruke. Također se trebaju maloljetni delikventi smjestiti u popravne domove. Kad vidim da fićfirići imaju toliko kaznenih djela a još uvijek su na slobodi, pitam se kakvo je vrijeme došlo.

A što se tiče snimka iznad, tu je stvar jasna. Svako normalan vidi da tu nema pismene face. 80% ne zna ni šta je heteroseksualac.
Nije li ogromna većina ljudi u BiH ovakva? I ne mora biti njihovo dijete u pitanju, može biti bilo koja situacija... Ne možeš nekome ni ukazati na grešku, a da ne frknu iskre, pa i ovaj forum također gdje se časte i na najobičnijim temama o telekomunikacijama.

Previše smo GORDI, i bez imalo samokritike. I posljedično nastaje kaos u društvu.
Post Reply